Robbans trafikskola.

Jasas!

Nu är jag glad! Kollade nyss på priser hos olika trafikskolor och på måndag ska jag ringa eller gå till Robbans trafikskola och köpa ett paket för 4900, 2000 ska jag lägga, och resten tror jag pappa lägger.
Känns väldigt gött, så nu blev jag väldigt taggad! Därför ska jag fatta kvällens blogg fort så jag kan läsa lite teori.

Idag har vi inte gjort så mycket. Vi var på museét här i Funäsdalen, sen åkte vi hem och jag gjorde väldigt goda pannkakor! M (L) äntligen fick jag mina efterlängtade pannkakor.
Sen vilade vi.
Sen gick jag och Meret ut och sprang, och min kondition har blivit väldigt mycket bättre eftersom jag idag sprang 2,5km utan att stanna! Gött i bött! Så nu känner jag mig rätt motoverad på den biten också! Imorgon är det fredag vilket innebär att vi snart åker hem, ska bli ganska skönt. Har längtat så himla mycket efter mina underbara vänner Vedad och Sara, och självklart min underbara pojkvän Jannis.
(Just det! Hoppas nu att jag och Sara går på körskolan typ samtidigt! Skulle vara supertkul!)

Nu ska jag läsa teori som fan.
Och ringa och gosmysprata lite med min guldklimp Keskinidis, Io.

GOD NATT!
Taleme avrio!


Piesoop

Idag har vi verkligen konstaterat att det kan vara väldigt kul att ha en utbytesstudent i Carlssonfamiljen i fjällen. Speciellt den värmländske Carlsson familja.

Agnetha - Alle i Schweiz älsker choklad, då måste ju alle vare svinfete.
Pappa - Nej men di springer ju som bergsgetter i berga di.

Jag skulle förklara ärtsoppa för Meret förut, och då blev det till slut peisoop, men det var ju fruktansvärt fel!
När jag skulle äta min allra första tunnbrödsrulle så skulle jag förklara för Meret att jag egentligen inte tycker om mos, men då blev det mouse, vilket också blev helt fel.

På hemvägen från Ljungdalen ikväll...
Pappa från ingenstans - I sink that man ranedears are cold sherk and female ranedear are cold vaija, i think, but we can call it on the computer when we come home. (mer eller mindre exakt översatt) 
Pappa är verkligen BÄST med sin värmländsksvengelska. Värmländssvengelska över huvudtaget är fruktansvärt kul.  

Jag är nog ganska övertrött nu.

Idag gick jag inte med ut och vandrade, jag tog en sovmorgon och när jag vaknade gick jag upp och satte på en låt, som får mig att tänka på Jannis. Hold on - Måns Zelmerlöw, jättefin är den faktiskt. Jag kollade också på skor, och ojojoj va mycket fina skor det finns!

Sen åt vi mat och efter det åkte vi in till byn. Där vi han att gå genom två affärer (typ det som finns här) för att pappa var inne i demi typ en halvtimme var. Värre än oss damer nästan.

Efter det åkte vi till Ljungdal, där vi skulle käka hos Agnethas gamla klasskamrat. Jättetrevligt var det faktiskt.
Jag körde dit, fem mil, grusväg nästan hela vägen och jag är väldigt nöjd. Det gick jättebra. Körde hem också, kolsvart var det. Jag fick stanna för en ren som stod mitt på vägen, och jag fick också stanna för en jättesöt bebishare.

Imorgon är det torsdag, och då ska vi äntligen äta pannkakor!

Usch vad jag saknar min baby.
Nu börjar jag längta hem väldigt mycket, känns som att jag har varit borta vääldigt länge.
Skulle göra nästan allt för att få hålla om honom eller blå omhållen när vi ligger och sover iallafall... eller bara få hålla hans hand. Fick ett väldigt vackert sms imorse, som han skickat inatt, började typ gråta, för det var så himla fins och det fick mig att sakna honom ännu ännu mer...
Som tidigare sagt, det är en bra, fin, lycklig känsla att sakna, men det är en utav de jobbigaste också.

Nu ska jag sova, hörs imorgon.
Kali nichta!
FELAKIA
Sagapoo Io.


Badrocken i bastun.

i Hola amigos !

Just för tillfället är jag väldigt ..frustrerad, och detta för att jag inte längre orkar lägga min energi på sådant som faktiskt både dödar den och humöret.

Idag har vi varit vid någon liten sjö in the mittle of nowhere och fiskat. In the middle of nowhere fanns det björnar, och idag var det också björnjakt, så vi hörde fyra skott, alltså fyra döda björnar, och som tur är stötte inte vi på någon, men jag, Meret och Agnetha var riktigt rädda där ett tag... Och Lovis? 
Inte fick vi heller någon fångst. Men faktiskt så var den lilla tiden jag fiskade ganska skön, för det var alldeles tyst så fick man lite tid att tänka för sig själv... För mig själv.

På hemvägen stannade vi på en plats där det för 2000 år sedan slog ner en metafor, ganska coolt faktiskt. Det var verkligen världens hål i marken, och då menar jag inte som ett litet mushål, utan, en grop, nej en krater.

Sen... åkte vi hem, vilade.
Jag läste lite teori.
Jag, pappa och Agnetha gick (jag joggade) elljusspåret.
Jag läste teori.
Jag bastade med regnkläder.
Jag duchade.
Jag pratade med Jannis i telefon.

Nu sitter jag vid köksbordet, och jag ska ta en chokladbit, sen ska jag ringa till Jannis igen. Agnetha frågade vad vi hela tiden har att prata om, och sanningen är, att trots att jag hatar att prata i telefon, tröttnar jag aldrig på att prata med honom, förmodligen för att jag saknar honom så mycket.

Imorgon ska vi göra massa saker. Så det får ni väl uppdatering om imorgonkväll. 

Föresten, så är det pappa och Agnethas fel att jag inte bantar som jag ska denna vecka. Dom lägger fram massa goda grejer som jag inte kan motstå. Bland annat daimchoklad hela tiden, som jag dessutom får finnar av. USCH. 

Idag är det den 25de Augusti och jag och Jannis har nio månader. Det skär verkligen i hjärtat att inte får vara med honom, men det gör det varje dag jag är utan honom. 
Men visst har vi väl haft nio alldeles underbara månader!
Och fler lär och ska det bli!
För vi är inte perfekta, men vi är iallafall perfekta för varandra!
Love you darling. 

Nu ska jag äta kex och daimchoklad.
Hörs imöra ra!




 

Klara gymnasiet.

Go kväll!

Idag är det måndag och skolan har dragit igång, men inte för mig, jag sitter i Fjällen. Det är på både gott och ont faktiskt. Var riktigt sugen på att börja skolan faktiskt men det är nice att vara här också.
Idag har vi varit i Djupdalsvallen och bestigit Mittåkläppen, som var riktigt riktigt brant. Jag och Meret klättrade upp för en ca 85 graders vägg.
Efter att ha nått toppen gick vi ner igen, där tog vi en våffla och kaffe.
Sen åkte vi hem, pratade lite med Sara på hemvägen och hon berättade lite om skolan och bland annat så har våran skola bytt namn till Klara. Lite mer fräscht än Infokomp iallafall.

Imorgon ska vi ínte vandra något, och det är faktiskt ganska skönt, vi ska fiska istället så ni får mer rapport om det imorgon.

Fick världens gulligaste nattsms av Jannis igår, tack så himla mycket min sötnos. Och jag som alltid brukar säga att jag har otur, men jag har ju fått storvinsten - världens bästa pojkvän. Hihi, puss på dig älskling!

Jag längtar verkligen tills vi åker hem så att jag får träffa honom och så att vi kan spela remi igen, mot Sara och Vedo. Saknar er också!

Faktiskt så är jag inte på humör för att skriva.
Ses imorgon istället.

Upp över öronen kär!

Hey ya'll.


Idag gick vi upp tidigt trots att pappa lovat sovmorgon, men nu vet jag iallafall vad som väntar under veckan. Men en dag ska jag ha sovmorgon, period.


Vi åt frukost, sen dolade vi lite sen åkte vi till Harknallarna.

Först gick vi upp till Harknallarnas stuga, sen fortsatte vi upp till högsta toppen. Det var faktiskt ganska kul. Det var kul för att man kände sig jäkligt synd och duktig typ. Min första fjällvandring gick som smort!

Självklart hoppades jag på att få se renar, men istället fick vi se massa getter. Jag och Meret nästan sprang ner den brantaste biten bara för att komma så nära getterna som möjligt, och det gjorde vi. Jag trodde till och med att en utav dem skulle anfalla mig, för han sprang rakt emot mig och hade jättestora horn.


Efter att ha bistigit mitt första berg åkte vi sedan till Agnethas favorit-vattenfall, Andersåfallet. Det var verkligen hur fint som helst! Vi tog massa fina kort och gick upp för ca 270 trappsteg och sen ner igen.

Vi åkte hem.

Vilade.

Åt.

Sen bestämde jag mig för att basta, men med regnställ. Så har jag nu hört flera som gör för att tappa vikt. Och jag svettades verkligen som jag aldrig förr gjort, efter bara en kvart, så det funkade ju bra. Ska göra det varje kväll, fast i tjugo minuter.

Efter en iskall dusch blev det film, Tribute, den var faktiskt väldigt bra.

Nu ska jag ringa till Jannis, som jag saknar så inihelvete. Jag kan inte ens föreställa mig hur lycklig jag kommer vara när jag träffar honom på lördag!

Han är så himla mysig och jag bara önskar att han var här med mig. Med oss. Jag tror faktiskt att han skulle gilla det.

Lycka för mig är det viktigaste som finns, och någonting som alla någon gång bara MÅSTE få känna. Och detta uppnår jag varje dag med Jannis.

Jag känner mig som en kvinna som har allt man behöver - lycka = Jannis = min andra halva.


Ja, jag vet inte hur jag ska förklara. Jag som ändå har lättare att framföra mina tankar i skrift har så svårt att förklara detta. Kärlek, den kärlek jag har till Jannis är det säkert fler som känt, och jag tror att dessa människor håller med om att denna kärlek har en kraft ingen utav oss kan varken hantera eller beskriva. Det enda man kan göra är att ta vara på varje sekund och inte ta något för givet, sen kan man bara uppskatta och vara glad att man ens någonsin fick känna den bästa känslan som finns.

Jag är upp över öronen kär och har varit varje dag i tio månader!

(God natt älskling, dröm sött nu när du läser det här. Jag älskar dig, och jag ser verkligen fram emot en framtid med dig och våran söta lilla SnapChiuaua)


Nu ska jag gå på toa.

Sen ska jag skicka nattsms till Jannis.

Sen ska jag läsa lite i körkortsboken.

Sen ska jag somna till Whitney Houstons underbara röst med tankarna fulla av underbarar minnen och framtidsdrömmar med Jannis.


Kali nichta.

(Sagapoo agapi mou. Pali :)

Kai pali...





Kai pali...



Pali :)


Love of my life.

Hello people.

Nu sitter jag i Funäsdalen och ser på Love Actually, så jag ska bara se klart den så kan jag skriva sen.

Love actually är en väldigt mysig film. Fick verkligen hålla tårarna inne nu i slutet när alla kramas efter att ha varit borta från varandra för då tänkte jag bara på hur underbart det ska bli när jag får träffa min älskling när jag kommer hem. Uh vad jag saknar honom. Saknad kan verkligen vara en fin sak, en fin känsla och bevis på kärlek självklart samtidigt är det så himla jobbigt. Vi ska vara här i Funäs tills på lördag, alltså en vecka, och det kommer nog bli en härlig vecka! Men jag saknar REDAN Jannis. Saknaden kan verkligen göra ont.

Klockan är över tolv så jag måste gå och lägga mig. Finns inte så mycket att berätta om dagen, har mest suttit i bilen. Kommer skriva varje kväll under veckan, och då lite mer underhållande.

Jannis, jag tror verkligen att du är the love of my life, faktiskt.
Känns vemodigt att gå och lägga mig utan dig vid min sida.
Puss på dig älskling, sov gott, dröm sött, och ring imorgon när du vaknar.
Jag älskar dig.

Sleep tight.

aaaa

Jaso! Ti kanite agapi mous?

Sitter på jobbet, som vanligt...

Idag känner jag noll motivation, och jag vet inte varför. Kanske är för att det känns som att jag har så himla mycket att göra just nu?

Idag bytte jag bank från Swedbank till Nordea. För att göra lite reklam för min nya bank, så är det ju så att Nordea ligger topp ett i Sverige just nu.

Jag blev också medlem i Bianco, för där har dom faktiskt väldigt fina skor.

Igår skickade jag och Jannis efter 100 nya foton från fujidirekt från Grekland, så att jag kan klippa och klistra lite när vi är i Härjedalen. Nu har det också

kommit ett nytt erbjudande från fuji där man får 50 foton för 29 så det ska både jag och Jannis också skicka in. Ska bli så himla roligt att börja klippa och

klistra i fotoböckerna igen. Eller ja, i fotoboken, men det SKA bli fotoböckerna. En lovebook, en greecebook och en friendsbook.

Idag spelade jag och Jannis remi, och gissa vem som vann? Jo, JAG, såklart. Men jag får ju inte göra detta till en vana nu bara :)

Sen skulle jag till mor och städa lite innan jobbet, men först skulle vi åka till mormor en snabbis och lämna något, och självklart blev vi kvar där hela tiden

så någon städning för min del blev det inte. Mormor kom faktiskt med en väldigt bra idé, som aldrig förr har funnits i mina tankar.

Flytta ut.

Jag borde flytta ut, till en liten tvåa, så att jag kan ha alla mina grejer på EN plats, för det är någonting jag inte har haft på jag vet inte HUR länge.

Som mamma sa så har jag levt i mina väskor de senaste sju åren. För att jag ska kunna göra detta måste jag självklart få bostadsbidrag, men det tror jag väl

att jag ska ha rätt till. Eller? Jag har verkligen ingen aning om hur det där funkar?

En liten lägenhet, en tvåa, kanske en etta, väldigt nära Jannis lägenhet. Så att vi kan ta Smaro också ibland. Jag antar väl att jag inte kommer att få Jannis med

mig, men han kanske iallafall vill sova hos mig NÅGRA dagar? :) Aaaa, jag vill det vill jag baby. PPP!!

Jag orkar inte bo i väskor längre. Jag orkar verkligen inte. Det tar på min energi och ork till max. Jag vill inte bli en tråkig och allmänt sur människa men jag tror att

jag omedvetet kommer bli det, om det fortsätter såhär.

Om någon (mot förmodan) som jag inte känner, läser detta, så får ni inte tro att jag är hemlös, för det är jag inte. Jag har tre olika "hem" att välja på, hos min far, min

mor eller hos min underbara pojkvän. Min mor bor i stan typ, på Rud, min far bor på Edsgatan, lite utanför stan och Jannis bor i Skoghall ett par mil utanför Karlstad.

Jag känner bara att jag vill ha mina grejer på ett ställe och ha dom i ordning, så länge jag har det, spelar det ingen roll vart jag bor! Men... jag vill dock bo så nära familjen

Keskinidis/Chatziparaskeva/Alpani som möjligt.

Detta är vad jag vill, och vad jag borde men man vet ju aldrig, det är mycket man vill och borde göra.

Jag och Sara har bestämt (tror jag) att vi ska beställa skor från Nelly.com för där finns det rätt tunga dojor va! Haha.

Jag hittade typ åtta dyngsnygga skor, men jag får väl jobba mig framåt eller nåt, hehe. Ska iallafall beställa två par. SEN är jag nöjd för ett tag. (Efter nitskorna.)

Igårkväll såg jag och Jannis också klart på Prison Break, och jag grät som en gris. Michael dog och det kändes verkligen som någon man kände dog typ. Ysch...

Sen ska Jannis komma hit och lyssna när jag säljer och se hur det är här på Dialon. Ska bli kul :)

Taleme avrio, aide ciao ciao!


Sthlm outlet, Barkaby

Jaso malakas!


Idag, eller iallafall just nu, är jag på väldigt dåligt humör. Jannis skrämde nyss livet på mig och ingen kall vill ha ICA kuriren. Till en början gick det jävligt bra, de tre första samtalen blev sälj, men det kanske beror också på att det bara är telefonsvarare och sådana som inte kan prata svenska som kommer upp.

Hoppas verkligen på provision ikväll.


I förigår köpte jag dom silvriga 14cm klacken på Bianco, so happy for that. Jag ska bli medlem i Bianco tänkte jag, för dom har så himla fina skor där faktiskt. Japp, vill ha ett par till svarta gladiator, ja tack, men det är ju inte riktigt prio ett just nu.


I lördags gick vi upp kl.05 och åkte till sthlm och hämtade Meret, som är jättego! Sen åkte vi till Barkaby, Sthlm outlet, där köpte jag en tröja i rosa, jättefin! Och ett par jogginskor i rosa och vitt, superfina dom med! Jag verkligen ÄLSKAR Barkaby, glömmer aldrig när vi var där med Hertzöga och jag och Joline sprang runt där. SÅ himla kul.

Jag, Sara, Jannis och Vedo tänkte att vi skulle åka dit någon gång. Men det är mycket man vill och tänker. Först och främst har vi siktet på Bodaborg.

Jag, Jannis, Sara och Vedad har precis startat a tournament deluxe i Remi. Sara och Vedo leder, men knappt efter första ronden av tio. Vinnarna bjuder på bio, igen. I think... jag ska hålla bloggen uppdaterad om detta.


Nu i Augusti ska jag förmodligen köpa en ny mobil också.En rosa samsung touch, som jag inte riktigt kommer ihåg vad den heter, men man kan iallafall blogga från den, så jag tänkte att jag skulle börja lägga upp varje dag då. I den mån jag kommer ihåg.

Ikväll ska jag och Jannis kolla på Prison Break och äta Sourcream and sweetchili chips. I love that. Skulle kunna göra det typ 24/7 i en vecka, utan att klaga. LÄTT också.


Nu måste jag dra iväg två ICA innan vi slutar annars måste jag skämmas.


Tack och adjö och ses imorgon.


PUSS PÅ PANNAN

Detta inlägget tillägnar jag till min älskling, framtida make och far till mina barn - Ioannis Keskinidis.

Förutom självklara regler i ett förhållande har jag också Jannis EN regel och den är; När någon utav oss blir sur eller irriterad och den andra säger

"PUSS PÅ PANNAN!" med bebisröst, så MÅSTE man pussa den personen på pannan. Tanken med den regeln är att vi alltid börjar skratta, så då

kommer vi lösa bråket, eller sluta vara sura. Den perfekta regeln för oss faktiskt.

Jag och Jannis har sovit med varandra VARJE dag, förutom 2 i ett års tid nu, och jag älskar det! I natt måste jag sova hos pappa eftersom vi ska upp så tidigt imorgon. Och detta känns faktiskt jättejobbigt, för jag vill verkligen inte sova utan honom. Och det bästa med allt detta är att jag faktiskt vet att han tycker precis likadant! Vi är så himla lika jag och Jannis. Vi är så himla kära jag och Jannis. Vi är så himla lyckliga tillsammans!

Imorgon är det v75 på färjestad, som jag verkligen verkligen verkligen inte vill missa! Så jag hoppas verkligen att vi hinner hem innan halv tre för då börjar det.

Trav är faktiskt jävligt kul. Tur att Jannis lärde mig det :)

En utav mina favorithästar är PowerNap och MachoGossip. För att vara ärlig så gick jag till en början på namnen men nu när jag vet lite om dom så tycker jag om dom ändå.

Idag är det min sista dag på Dialon som heltid. Hur skönt som helst faktiskt. Att jobba deltid här är perfekt för mig, men faktiskt så har jag för mycket myror i brallan för heltid. Nästa vecka ska jag jobba från må-fre fast deltid, så det ser jag faktiskt fram emot. Då får jag också spendera hela förmiddagen med min baby innan jag åker bort i hundra år, som jag undrar hur jag kommer klara. Jag och Jannis kommer bli som teliareklamen när han spelar paintboll och pratar i telefon :D Haha.

Pappa var nyss här så jag fick skriva på min skattegrejsimojs så idag SKA jag köpa mina omtalade silvergladiatorer. Klockan fem faktiskt. AWI :D

Okej, nu är jag klar.

Vi ses nog inte imorgon, men kanske, man vet aldrig.

Ciao bella!

FELAKIA


HÄRRA

Jaso kouklas kai koukles!

Igår såg jag och Jannis på Hotel Rwanda, ganska bra, men inte bättre än det andra Rwandafilmen, Shooting dogs, som vi ska se ikväll. Den är grym verkligen!

Pappa ringde nyss och sa att jag har fått tillbaka 500 från skatten, fattar ingenting sånt, men det är ju gött iallafall. Hoppas verkligen på att dom silvriga 13cm skorna på bianco kommer i 36 så jag kan köpa dom! Jag älskar dom och har faktiskt gjort sen första gången jag såg dom och som jag sagt förr så passar dom perfekt till min silvriga väska!

Nu kom jag att tänka på julafton helt plötsligt!

Varje år säger man detta, att man ska vara ute i god tid med julklappar och så, men i år ska jag faktiskt vara det. Ska börja redan nu...

Men det svåra är, att jag vet inte VAD.

Jag kom på en jättesöt idé nu faktiskt och det är att jag tycker att jag, Sara, Vedad och Jannis borde fira minijulafton tillsammans, åh va roligt! Precis som i The Hills. (Åh, va det där lät patetiskt.)

Runt jul där vill jag också åka med Jannis till Jul På Liseberg för det är så himla mysigt! Då hoppas jag också att CpSebbe och Jessika är i Gbg så vi kanske kan träffa dom, det skulle vara så himla skoj! JUL ÄR KUL.

Nu lyssnar vi på Enya på jobbet, så bra är det! Jag älskar henne. Missbrukade verkligen hennes skiva när jag fick den i julklapp för ett par år sedan. Somnade till henne typ varje kväll när jag bodde hos pappa. Det är så himla avslappnande och bahagligt. Den bästa skivan hon gjort är lätt Amertine. Åh jag är så himla rastlös känner jag.

Nu är det bara en timme och en kvart kvar tills vi slutar, uh va gött! :D

(Den här dagen gick fort så jag hoppas att sista timmen också gör det.)

HÄRRA


Subway

Sitter återigen på jobbet och klockan är 09.58 och vi har snart genomförst vårat första pass med ICA kuriren och jag har fått en såld.

Ingen är ju hemma ju?

Igår efter jobbet kom Jannis och hämtade mig, vi åkte och spelade lite bingo med thios och thia.

Sen när vi hade förlorat alla våra pengar gick vi hem och då var det bara 40 min kvar tills Effi och Ilias skulle komma hem så vi satte igång

och laga mat. Blev jättestress...

Sen kom dom, och vi blev jätteglada! Var så himla kul att se dom igen.

Bilen var verkligen fullpackad.

Efter att ha lyft ut alla grejer från bilen satte vi oss och åt.

Efter det diskade jag, sen hjälpte vi Effi att plocka upp grejerna.

Till slut började hon ta fram massa t-shirtar åt Jannis, fyra st som verkligen var jättefina allihopa!

Sen fick jag ett SJUKT snyggt linne, med vollanger i grått och svart vilket är denna höstens färger.

Sen fick jag ett svart linne, ganska enkelt men samtidigt festligt som också var väldigt snyggt.

Sen fick jag ett rosa (L) i tub, som var sjukt sjukt snyggt! Precis sådana som jag tycker om!

Sen fick jag tre st nagellack. Vinrött, gult och brunt. Superhandsome. Jag fick också pedikyrverktyg.

Sen fick jag en parfym som luktade lite softmilk typ, behaglig lukt liksom.

Och sist men inte minst fick jag en jättefin/söt ljuslila väska.

I just loooooooooooove bags n shoes.


Kändes som världens julafton, och snällaste tomten. Visste inte riktigt vad jag skulle säga. Alla tack jag sa, kändes så lama på något sätt.

Men, tack så hemskt mycket Pethera.

På fredag slutar jag med heltiden här på Dialon och går tillbaka till deltiden.

Ska faktiskt bli skönt att inte behöva gå upp kl.8 på morgonen och vara pigg och glad.

Men på lördag ska jag ändå gå upp kl.05.00 och åka till Stockholm för att hämta Meret, utbytesstudenten som ska vara hos pappa och Agnetha i ett halvår.

Jag kommer rusta ut mig med täcke och kudde och hela köret, och sen när vi åker hem, då ska jag köra. Ska bli intressant och se hur jag lyckas

att köra i Sthlm.

Ska också bli kul att träffa Meret och lära känna henne.

Nästa vecka kommer jag jobba hela veckan igen, fast kvällstider. Lika bra när Jannis jobbar också. Kommer bli så sjukt rastlös annars.


Nu är klockan 11.37 och jag är på väldigt dåligt humör för att det går dåligt och jag vet inte varför?! Blir galen. Det värsta med detta jobbet är att det spelar ingen roll

att man gör sitt bästa, för det spelar för det första igen roll så länge man inte säljer PLUS att det är ingen som ser att man faktiskt sitter och kämpar som en jävla idiot.

Det är ganska frustrerande.

Dessa tre veckor har det inte gått värst bra. Trots att jag både vill och försöker.

Jag har bara två månader kvar av min provanställning och jag verkligen hoppas att jag får behålla det, men just nu har jag ju inte direkt visat min

bästa sida, så jag vet inte...

Hoppas...


Nu är klockan 11.46 och jag säger tack för idag och syns imorgon förmodligen.


Okej, jag han inte publicera inlägget förut innan lunch så nu är det efter lunch. Jag var med Jannis på Subway, mysigt som vanligt med min älskling :)

Han var helt jättesöt och hade en överaskning till mig, sushi, men då fanns inte den baren kvar, synd, men men, tanken som räknas.

Ok, byebye.


Satan

Tjoho!

Sitter på jobbet, och av någon konstig anledning så säljer jag sämre än någonsin idag. Till en början gick det faktiskt riktigt bra, men flytet försvann?

Elin berättade något väldigt roligt för mig idag, som jag garvade ihjäl mig åt nästan, hon skulle göra en orderbekräftelse med en kund, så hette kunden Satán, men Elin sa Satan. HAHA! Så himlans kul.

På lunchen gick jag, Elin, Thios och Jannis till Antep Kebab, jag tog en kebabsallad, som inte direkt var den godaste jag ätit i mitt liv. Nej usch, inget bra betyg till den...

Dessutom fick jag och Elin springa genom hela stan för att komma i tid till jöbbet vilket gjorde den ännu mindre god och mindre värd.

(YES, NU FICK JAG EN SÅLD FÖR FÖRSTA GÅNGEN PÅ TYP TRE TIMMAR!)

Ikväll kommer Effi, min pethera (svärmor) och Ilias hem, awiie! Har varit så tomt utan dom.

Jag och Jannis ska göra Agnethas famous wookgryta tills dom kommer hem så ska vi städa undan det lilla som är kvar.

Ska bli så himla roligt! Samtidigt som det har varit väldigt mysigt de veckor vi varit ensamma, nu kommer vi nog inte vara ensamma så länge förän vi flyttar ut och ihop.

Nu måste jag sälja en till ICA kurir så att jag får spela det roliga, dampframkallande spelet med bollar som Sara brukar spela. (?)

Hejdå.

Ses imorgon.


May it be

Jag fick nyss ett sjukt sött sms av Jannis om en sak jag själv inte har tänkt på så mycket, om ens något alls..?

Sedan jag träffat Jannis har jag förändrats en hel del, personligen anser jag det vara till det positiva.

Innan jag träffade Jannis var jag en riktigt ..busunge, eller något liknande.

Jag var ofta ute och festade och drack, mer än jag ibland kunde hantera. Jag skötte inte skolan, så som man ska. Och... ja...

Som jag sa till mormor, det finns ingen person som någonsin, inte ens mina föräldrar som pushat mig så som Jannis gjort...

Och så mycket som han hjälpt mig. Så många gånger jag vet att han blivit galen på mig när vi har pluggat matte fram till kl.2 på natten :)

Jag älskar honom verkligen.

Anledningen till att jag ändrat mitt levnadssätt beror inte bara på att det har varit krav för att vi ska funka tillsammans eller att jag ska se bra ut framför honom, utan också för att JAG ska kunna funka.

Som jag också sa till mormor så har jag aldrig mått såhär bra. Jag är nöjd med den jag är nu och på vilket sätt jag lever.

Sedan jag fyllde 18 år, har jag festat ca fyra gånger och varit ute på krogen tre av dessa och jag är faktiskt väldigt stolt över det.

Vad gör vi nu liksom?

Jag, Sara, Jannis och Vedad umgås ganska mycket, och vi kan sitta en fredagkväll och spela kort och dricka kaffe och ha hur kul som helst.

Vad mer behöver man? Just nu kan jag inte få det bättre.

Min bästa kompis Sara, hennes kille och en utav mina bästa kompisar Vedad och min underbara karl Jannis.

Finns bara en sak jag kan säga om detta och mitt liv egentligen; PAAARA POLI KALO! ...KAI SAGAPO AGAPIMOUS!

Nu är det väl bara vissa saker som ska falla på plats så att jag kan vara superduper nöjd sen.

Jag älskar dig Jannis. Om det så skulle krävas att jag skulle bo i en grotta för att få vara med dig so may it be.

Aaaa, puss på pannan!

Allt för dig, och mig, och OSS.

Jag älskar oss. Aaaa, det gör jag gör jag.


Nu ska jag försöka sälja en ICA kurir så att jag får dubbelbonus.


CIAO!


Förra helgen.

FÖRRA HELGEN:
Helgen har varit skön. Lugn. Lagom.
I lördags spelade vi trav vilket inte gick värst bra. Sen gick vi till Darmin och Loubna och grillade, det var hur gott som helst. KÖTT Ä GÖTT I BÖTT säger jag bare.
Efter att ha suttit och småpratat lite gick jag och Jannis hem.
På söndagen gjorde vi mysfrulle innan Jannis gick till jobbet. Sen skulle jag stryka men efter ett par tröjor gick järnet sönder från ingenstans, fatta ingenting verkligen.
Så jag kollade hela första säsongen av The Hills och småstädade, tvättade lite och så...
Sen åkte jag till Sara. Drack kaffe chattade lite.
Gick till Nora gosade med hennes kattungar sen åkte jag och Jannis och handlade på Nya tidens stormarknad MAXI, MAXI. Vi köpte bara gottiga grejor. Mmmmmh.
Sen ringde Dadomeister och bjöd oss på middag. Mmmmm.
Så vi gick dit, åt, chattade lite. Sen åkte jag och Jannis hem ............., såg på film åt naturgodis och de nyttigaste chipsen vi kunde hitta. Jag somnade dess värre. Och när jag vaknade såg jag hur Jannis hade smygöppnat chashewnötterna och försöka plocka dom så tyst som möjligt ur påsen but BUSTED baby :) Haha, helt söt. Nu när jag skriver om honom så saknar jag honom, som vanligt. Han är verkligen mannen för mig.
Charlie spelade en jävligt bra låt på jobbet. Som jag inte hittar, trots att jag vet namnet. Frustrerande...

(Chikane, skrivet av Charlie, the boss of Dialon.)

 

Den här veckan har jag bara jobbat två dagar.
Har haft "mensverk" eller nåt, vet inte riktigt om det är det eller något annat, men det är synd om mig iallafall.

Idag har jag fortfarande ont, helt galet är det faktiskt. Igår när jag satt i bussen och skulle gå av trodde jag helt seriöst att jag skulle svimma. Usch det är hemskt som fan.
Nu ska jag till Sara.

Ett litet tack till Jannis för igårkväll, det var så himla mysigt.
Vi har varit tillsammans varje dag i typ ett år, och du ger mig känslan avdet speciella pirret i magen, flera gånger i veckan, ibland om dagen. Du är den bästa pusselbiten jag någonsin kan tänka mig.


Ikväll blir det remi och pizza med gänget.
Nu måste jag RUSA.

Byebye!


RSS 2.0