Baka baka, liten kaka



Trots stressen en nyårsafton så tar jag en paus och bakar en sockerkaka.
Jag vet inte vad jag ska ha den till, men den får nog joina mig, pappa och Agnetha under kaffestunden.
Älskar våra kaffestunder.

Klockan är snart tre, jag är blöt i håret och har onopprade ögonbryn plus att jag inte har en aning om vad jag ska klä ut mig till ikväll. Jag får väl sätta fart... Har precis satt in kakan så att det har börjat lukta gott. Nu blir det lite musik och tjejpyssel.




SALT



Filmen var väldigt bra, men som den romantikern jag är, så hade den varit bättre om hennes man hade överlevt. Jag var förmodligen också ganska trött eftersom jag hela tiden låg efter med att haja vinken.



Angelina Jolie, finns det någon snyggare?
När man tittar på henne så ser man ordet snygg. Sexig. Het. Men hon ska ju utav tvekan vara brun/svarthårig. Oh. I adore her.


Skön dag



Istället för att jobba natt från kl. 01 - 05 så fick jag ett samtal från Chefen och Meihen som sa att vi inte skulle ha nattöppet så därför fick jag vara ledig. Underbart! Jag ville verkligen bara slappa i soffan, springa runt i mitt fina nya förstora linne med ett glas vin i handen och se på Viktoria Sercret Fashionshow, och så blev det!



Det har varit en väldigt soft och fin dag som jag har spenderat med Jannis.
Vi sprang en snabbis på stan och fixade dom sista ärrendena inför resan plus att jag äntligen fick min efterlängtade marknadsnougat.
Sen åkte vi till KOYA och köpte sushi till mig och Oliven för att köpa en sallad till Jannis. Vi tog med oss maten hem och avnjöt den framför ett par SATC episoder.



En utav mina favoriträtter! ♥

Nu är vi hemma hos Jannis och ska se på SALT.


Resfeber



Jag tror att jag kan ha drabbats utav resfeber, jag har svårt att sova. Olikt mig, men det kanske blir så när det bara är fyra dagar kvar tills man ska göra någonting man drömt om i hela sitt liv?



Det råder iallafall inga tvivel om att jag är redo.
Springer hemma och provar kläder. Det är sjukt svårt att veta vad som borde med och ej.
Spelar egentligen inte så stor roll, nu vill jag bara draaaa...




Julavslutning



Jag har varit på mitt livs sista julavslutning i grundskolan. Det fick mig att känna mig ung. Fräsh. Dagen började med att jag försov mig. Dagen fortsatte sedan i samma underbara stress, tills dagen sedan slutade.
Vi tog adjö av våran mentor som har valt att kasta in handduken.
Jag missade själva showen men jag fick iallafall ta juladjö från mina lärare och fira den sista julavslutningen med flickor som verkligen har tagit sig en plats i mitt hjärta.

Det blev lite shopping och ännu mer stress.
En liten lunch med pappa och lillebror på stan.
Sen Grums och förfest och cinZano.





Maria tappade bort sin telefone men hittade den igen. Det gjorde så att kvällen inte blev så bra till en början men desto bättre när hon fick tag på den och man förstod att det faktiskt finns ärliga och fina människor i världen. Grums. Tack till den människan.
Jag drack ett underbart moserande vin som heter CinZano och vi gjorde oss i ordning tillsammans och myste. Jag älskar mina tjejer.

Den här kvällen blev tyvärr misslyckad så fort vi kom in till stan. Jag hatar Karlstad. Grums är bättre. Men den här kvällen bjöd även på den vidragaste kylan jag någonsin smakat på. När vi stod i kön in till Ankan så trodde jag att jag skulle svimma för att jag frös så mycket. Till slut kom jag in, men inte resten utav gänget så jag fick en öl utav en trevlig grabb och sen satt jag och pratade med några arbetskamrater samt gamla skolkamrater och sen åkte jag hem. Pappa kom och hämtade mig och som tack hjälpte jag honom att montera våran nya diskmaskin. Sen blev det kvällen. En tidig kväll.

Förfesten var iallafall bra.


Saknat dig



Det här kanske låter lite töntigt men ÅH vad jag har saknat att skriva! Jag har saknat min dator också. Älskar min dator! Älskar att skriva!
Ska skriva massor idag! 100 inlägg!!!


Högvarv



Usch va jobbigt det är på dagen efter man har jobbat natt och man vet att man har en natt kvar att jobba samt dagen efter den natten. Men det har ändå varit en väldigt bra dag!

Åkte till den nya hallen på kronoparken idag och spelade fotboll med några från jobbet. Det var uber och jag påmindes om hur mycket jag älskar fotboll. Speciellt inomhus.

Idag var vi hos min äldsta morbror och firade mamma och mina två morbröders födelsedagar eftersom mormor lyckades klämma ut alla på samma dag fast olika år. Det var underbart under tiden jag kunde vara med, sen var jag tvungen att åka till jobbet. Åh, vad jag älskar min familj. Den 26de ska vi på utematchen FBK - Frölunda och det kommer förmodligen bli jävligt grymt!

Jobbnatten kändes otroligt lång och jobbig.
Mamma tror att jag kanske åkt på en blindtarmsinfektion. Jag mår illa som en gris just nu så jag hoppas verkligen att jag får sova. Ska försöka med det nu iallafall.


Högvarv



Usch va jobbigt det är på dagen efter man har jobbat natt och man vet att man har en natt kvar att jobba samt dagen efter den natten. Men det har ändå varit en väldigt bra dag!

Åkte till den nya hallen på kronoparken idag och spelade fotboll med några från jobbet. Det var uber och jag påmindes om hur mycket jag älskar fotboll. Speciellt inomhus.

Idag var vi hos min äldsta morbror och firade mamma och mina två morbröders födelsedagar eftersom mormor lyckades klämma ut alla på samma dag fast olika år. Det var underbart under tiden jag kunde vara med, sen var jag tvungen att åka till jobbet. Åh, vad jag älskar min familj. Den 26de ska vi på utematchen FBK - Frölunda och det kommer förmodligen bli jävligt grymt!

Jobbnatten kändes otroligt lång och jobbig.
Mamma tror att jag kanske åkt på en blindtarmsinfektion. Jag mår illa som en gris just nu så jag hoppas verkligen att jag får sova. Ska försöka med det nu iallafall.


KINGWINGS



Har precis kommit hem efter ett ganska så lugnt arbetspass mellan 23.30 - 03.00. Satt kvar och åt chili cheeze, king wings och hot cheeze och pratade i en hel timme efteråt. Därför tycker jag mycket om mitt jobb, för att jag tycker om dom jag jobbar med!
Imorgon är det fotboll som väntar med dom också, det ska bli hur äckligt kul som helst!

Egentligen borde jag inte göra något annat än att vara hemma och plugga, och det ska jag göra också faktiskt. Ska inte vara med och spela allt för länge för sen är det också dags att fira min mamma och mina två morbröder som fyllt år allihopa på en gång. Det ska också bli kul!
Fick ett extrapass idag också, så på söndag ska jag jobba från 11-19.
Jag ska verkligen försöka dra på NOS nu det sista innan vi åker, för nu är det bannemig inte länge kvar!!! :D


Beauty and the beast



DISNEY I MITT HJÄRTA FÖR ALLTID ♥

Sitter och kollar på Skönheten och odjuret, det är ju hur underbart som helst. Jag ska börja samla på mig alla Disney filmer på dvd, det finns ju faktiskt inga bättre filmer.



Den här filmen är dock inte en utav mina favoriter, men den påminner mig om när jag var liten och var hos farmor och farfar, då såg jag alltid den och det väcker så otroligt vackra minnen.
Undra om det är därför dom är så bra disneyfilmerna?


EAT PRAY LOVE



Såg nyss EAT PRAY LOVE med Julia Roberts i huvudrollen och det var en väldigt bra film! Dock så var det ingen bra film för mig egentligen, för den inspirerade mig till att hoppa av skolan, jobba heltid ett par månader och sedan dra. Hon spelar den här rollen så bra Julia. Fin är hon också.



Jag vet att det låter wannabee, men det är det faktiskt inte i mitt fall. Jag har tänkt i dom här banorna långt innan. Måste man ge sig ut på en major trip för att förstå vem man är och för att hitta sig själv?
Jag behöver nog det...
Jag vill åka till ett kloster och "jobba" som munk i massvis med månader. Det vill jag verkligen.
Jag vill åka runt och hjälpa människor och djur.
Jag vill äta gott. Mat är ju den högsta av lycka och det högsta av behov. Jag vill ha och känna kärlek.
Jag vill livet.
Jag älskar livet.

För er som inte riktigt vet vad ni vill, så kommer ni säkert att känna som jag när ni har sett den här filmen. Den är väldigt bra, lite dryg, men sevärd.


Deep thoghts



Här ligger jag igen, sömnlös...

Vad är egentligen meningen med livet? Vad är viktigast för oss? Makt, familj, kärlek, lycka, glädje, passion? Vad är viktigast för mig? Jag vet inte. Vem vet egentligen det? Jag är en drömmare, med massa mål och visioner om och i livet. För mig har lycka och glädje alltid varit väldigt viktigt.
Om ungefär sex månader åker jag till USA och där ska jag bo i ett år. Jag ska lämna tryggheten och slänga mig ut på ett äventyr som förmodligen kommer kasta mig in på andra stigar i livet än vad jag förutsett.
Mitt hjärta och min hjärna går på högvarv i denna tid. Måsten ligger på hög. Ibland måste man vara plikttrogen och göra sådant man kanske känner inte stimulerar en på det sättet man helst skulle vilja. Det farligaste man kan göra, iallafall jag, tror jag, det är att fortsätta att fylla på den där högen med måsten.

Jag ska lära mig att få mig själv att ta till vara på livet och försöka känna den jag är.
Jag tänker följa mina drömmar och kasta mig in i äventyr som ploppar upp längst stigarna.
Jag tänker vara den jag vill vara.






End



Frustration.
NEJ NU JÄVLAR!!!


Freezing



Jag tror på fullaste allvar att min kropp inte är gjord för att bo i ett vinterland. Jag älskar att åka skidor, kasta snö, åka pulka, mula folk, glida där det är halkigt, sladda med bilen osv, men jag HATAR kylan. Jag klär mig ordentlig, det gör jag, men under vinterhalvåret är jag sjuk typ varannan vecka. Förkyld och försvagad och det är inte roligt alls. Jag hatar det. Nu ska man inte klaga över förkylningar när det finns folk där ute som kämpar mot riktigt elaka sjukdomar, men det är faktiskt jobbigt när förkylningen kommer så tätt.
Tur att jag flyttar till USA till sommaren. Slippa den här jobbiga skiten.


Önskelista till Tomten



Nu ska Tomen får min önskelista eftersom jag fortfarande är barn och har därmed rätt till att skriva min sista önskelista i livet.

- Harry Potter boxen på engelska (böckerna)
- Narnia boxen på engelska (böckerna)

Ja, eftersom jag har allt annat jag behöver i livet så önskar jag mig inte så mycket mer. Har redan fått världens bästa 20 års present och det är ju självklart resan till Thailand.


Candy



Åh, jag är Så lycklig! Ingen som kan ana! Jag har hittat min favoritbok, den bästa bok jag någonsin läst på Adlibris så självklart beställde jag hem den! ÅH! Jag är så glad! Känns skumt att vara så glad över en bok jag redan har läst, men snart är den min, på engelska dessutom!
Candy, av Kevin Brooks. Ni som inte har läst den, just do it. Finns på biblioteket i stan. (På engelska.)



Finaste julklappen jag någonsin har gett mig själv!






Italienskt knytkalas



Under hela eftermiddagen och kvällen har jag spenderat min tid med att laga italiensk mat. Pappa och hans fru bjöd hem de som de har gått italiensk matlagningskurs med tillsammans och körde knytkalas. (Den mest briljanta idén ever.) Jag har lärt mig att göra gorgonzola bollar och lite annat gott. Italiensk mat är ju verkligen hur underbart som helst. Är det något man vill lära sig, så är det det!
Har ätit min första risotto också och nu är jag hur proppmätt som helst.
Tänkte nu försöka vila lite eftersom jag ska jobba natt igen. 23.30-03.00. Igår natt gick jag över också så jag slutade inte förän 04. Nu är jag otroligt trött.
Längtar hem till sängen redan.
Imorgon ska jag på Luciatåg i kyrkan med Agnetha och några utav hennes vänner.



Det har förövrigt också varit väldigt roligt att träffa alla dessa trevliga människor!


Hard work

Ligger och väntar på att ta bilen till jobbet, åh va skönt det är att säga så! Helt underbart. Om tio år kommer det att vara en självklarhet. Inatt jobbar jag från 23.30 till 03.00 och jag hoppas att det kommer rulla på bra och att jag helst av allt får stå med dricka annars går pommes eller något annat bra. Vi hörs imorgon! Adjöss.

Grattis älskling



En vanlig helg...
Nej.

I fredags var vi ute och firade Jannis, som fyllde år i söndags. Jag köpte en jättefin klänning och hade på mig. En blå, som jag kollat på i Sthlm men slog alltså till i fredags. Vi startade hos Nicklas med lite gott vin och Cranium som är ett otroligt roligt spel. Det ska jag köpa. Vi åt torkade maskar med texmex smak och hade väldigt trevligt.
Därefter bar det iväg till Korriander. Mitt favoritställe i Karlstad.
Dans och sånt.
BK.
Hem.
Sova.
Inga bilder, dumma mig.

Lördag var tråkigt, jag gjorde ingenting. Mådde dåligt.
Jobbade natt.
Jobbig natt.



söndag

GRATTIS JANNIS KESKINIDIS
23 ÅR






Jag hoppas att du hade en underbar dag, trots att jag ägnade väldigt mycket tid till att plugga teori.
Jag vill att du får ett bra år som 23:åring och att du kommer utvecklas som människa samt att ditt liv kommer att utvecklas och att du framför allt kommer få ett år som kommer att ge dig det viktigaste av allt - glädje.
Jag har aldrig träffat någon som dig Jannis. Du är oerhört speciell. Du är en av få människor jag träffat som alltid gör saker för andra, och kanske inte så mycket för sig själv. Du är den människa med det finaste inre jag någonsin känt. Ibland blir du så snäll, att du är dum, men hellre det än vise versa ;)
Jag är väldigt glad och kan skatta mig lycklig för att jag har dig. Att jag ens fått chansen att få tal del utav en människa som du.
Du har funnits där, när än jag behövt dig och både när jag behövt och inte har du ställt upp.
Du har gjort saker för mig, som ingen annan någonsin skulle ha gjort och du har älskat mig (och älskar mig) trots att du vet precis vem jag är.
Så som du älskar mig, älskar jag också dig.
Jag önskar dig all lycka under året och för resten av ditt liv.
Sagapoo PARA poli.


Harry Potter



Harry, våra tiders kult.



I torsdag var jag på bio tillsammans med Johanna, Angelica och Carro och äntligen gick vi på Harry Potter och dödsrelikerna del. 1.
Jag hade förväntat mig ett trollkarlskrig utav dess like, men blev lite besviken eftersom det här visade sig att vara lite utav en "filler", men för att vara just det, så var den otroligt bra.
Nu längtar jag otroligt mycket till del två. Då kommer jag förmodligen att få den action jag vill ha från Harry och hans vänner.

Carro berättade att det finns en Harry Potter box med alla böckerna på engelska, så den har jag nu önskat mig när jag fyller 20 år. Så himla perfekt eftersom jag alltid velat läsa böckerna, men jag hatar att läsa på svenska, så nu kom ju Carro med den här ubersmarta lösningen och då kom jag på att jag kan önska mig den i födelsedagspresent.



HOPPAS DEN BLIR MIN!
Om inte, kommer jag att göra den till min.




Körkort



Anledningen till att jag inte varit så engagerad i bloggen är för att jag har varit i full halligalli med att ta körkort. Idag tog jag det! Idag klarade jag körkortet och har varit ute och kört hela dagen! Vrinhalkigt men alldeles underbart. En otrolig respekt har jag för halka och snö, så om ni kör om en blå bil som kör som en liten kärring är det förmodligen jag.
MEN NU HAR JAG ÄNTLIGEN KÖRKORT IALLAFALL, WAKA WAKA!!!


Paris 2010



Vi åkte till Paris en onsdag och kom hem på fredagen. Tre dagar i en stad som Paris, är inte direkt mycket, men det räckte till. Vi hade en tight schema och fruktansvärt ont i fötterna plus att vi inte han att äta trerätters middag den sista kvällen, men ändå han vi med det man vill hinna med när man är i Paris.

Första dagen knallade vi runt en hel del för att kolla vad vi hade runt omkring oss. Vi var på Louvren två gånger, dag och kväll, för att få foton och på kvällen var vi inne och tog oss en rundvandring. Jag rekommenderar dock att man tar rundvandringen med guide. På kvällen råkade vi också gå in i en tunnel som såg ut som en tunnelbana men i själva värket var både simhall och ett shoppingcenter stort som två bergvik! Superawesome! Där tog vi också våran first coffee ever at Starbucks! Deras chailatte!!!
På kvällen tog jag och Jannis en prommenad. Den slutade med en drink på Hard Rock Café och Moulin Rouge!










Andra dagen hände det fruktansvärt mycket! Vi vaknade och åt en jättegod frukostbuffé. Därefter satte vi fart mot Notre Dame. Det var en utav de häftigaste upplevelserna jag har varit med om i hela mitt liv. Det var speciellt en människa som var med mig i tankarna under min vistelse där och det var Yiayia ♥
Sen fortsatte vi med HOP N ON bussen till Triumf bågen och fick skåda en av världens mest kända gator - champ elysse. Otroligt mäktig känsla. Därefter Paris ekon, eiffeltornet. Svinkallt och fullt som försäljare men otroligt mäktigt.

























Tredje dagen var det bara raka spåret mot flygplatsen och hem till snön igen. En helt otrolig resa med många amazing upplevelser. Paris är otroligt vackert men man ska nog hålla sig på rätt ställen. Allt är fruktansvärt dyrt. Jag och Julia höll i ett par skor för 40.000kr. Om ni är sugna på en cosmopolitan så som vi känner den, ska ni INTE beställa det. Dom har en annan syn på denna underbara drink. Det var en väldigt kall vistelse i Paris vilket förstörde njutningen lite, men jag skulle gärna åka dit igen på senvåren.
Tack för en underbar resa Jannis, Stelios och Julia ♥






Sura äpplen



Jag är sjuk. Inte så oväntat efter att jag gått runt och frusit häcken av mig i en vecka. Dumma mig. Men skyll mig själv. Jag saknar min roliga blogg. Just nu är det en tråkig blogg. Ikväll ska jag skolka från soffan och ta bussen till Julia och Stelios eftersom vi ska äta middag där. Då ska vi även kolla på bilderna från Paris så att jag äntligen kan lägga upp dom bästa på bloggen.

Jag ska försöka göra det bästa utav den här månaden men det kommer bli en riktig slitmånad, men det är bara att bita i det sura äpplet, för den 3dje Januari åker jag äntligen till Thailand!


RSS 2.0