Nizita

Jag och mamma har nyss bestämt oss för att köpa hund! Fast det är ju mest mammas, men jag kommer ta hand om den väldigt ofta, cause I LOVE DOGS.
Ska åka dit imorgon kanske, om jag kan ändra min piercingtid. Annars blir det på måndag.
Det är en tik iallafall och hon ska heta Nizita. Så sött. En liten Nizzy.

Idag kom jag en halvtimme sent till skolan, men det har gått skitbra idag.
Egen tisdag, där vi själva planerar vad vi ska jobba med, det är grymt bra!
Kom jävligt långt i grupparbetet och blir lätt klara med det imorgon.
Gjorde även klart källkritiken och lämnade in, asgött.
Imorgon ska jag lägga ner mig i matten för en gångs skull, har till och med köpt block och mapp och grejer så att jag har anteckningar sen när det väl blir prövningar. (Vilket vi har istället för prov.)

Men shit!
Jag ska ju kanske inte till skolan imorgon.
JAG SKA PAXA VOVVE :D

Nej nu ska jag läsa lite Candy.
Tjo!

Sug och själv, trevlig helg!

Helgen
Fredag - MYS
Lördag - NICE DAY
Söndag - HELT JÄVLA UNDERBART

I fredags hade jag en väldigt rolig dag. Speciellt när jag, Dalal och Sara fikade på Waynes, för då höll vi på att kissa på oss av skratt! Försökte berätta för Micke, Chrille, Jenny, Sara och Frolle om det, men det var bara jag som tyckte att det var roligt. Men roligt var det och vi skrattar fortfarande. Helt sjukt.
Sen var vi hos fader och Agnetha, när gbgfolket kom, snackade lite, sen åkte vi hem och somnade sött..

I lördags var det en händelserik dag iallafall. Spelade match kl. 13 i Filipstad som förövrigt gick käpprätt åt helvet, loosade med 9 fucking 2. Det var verkligen PINSAMT! Men life goes on, dom var ju faktiskt jävligt grymma!
Sedan åkte vi hem jag och Mickimouse, fixade i ordning oss lite, sen drog vi på hockey tillsammans med gbgfolket. Färjestad - Frölunda, och fbk vann med 2-1, det var en grym match. Grym stämmning! Efter det åkte vi hem till Aftonvägen och käkade tacos med folket. Sen åkte jag till stan, där jag skulle träffa Sara och Dalal,  men Dalal åkte hem direkt så jag och Sara drog till Visit, och där var även Nora och resten, och Nora är så fett skön! Haha. "IHHIIIII" Vi dansade lite, drack orgasm, som är den godaste drinken ever, sa grattis till Solange så gick vi.

Idag, söndag har det varit en typisk söndag.

Sammanfattning av denna helgen, för detta året:
I LOVE IT.

Hon och Han

Ligger i sängen och lyssnar på Lene Marlyn, hon är så skön tycker jag.
Har fått lite fixat idag iallafall, direkt jag kom hem från skolan gick jag raka in i sovrummet och drog ner rullgardninen och la mig och sov, eftersom jag inte sov så bra inatt, massa mardrömmar som störde.
Men sen har jag tvättat lite, läst ur en bok, "Hon och Han" den var bra, men kunde varit bättre. Den var verkligen grym i början, då Hon och Han hade hett sex typ hela tiden, men sen blev dom tillsammans och fick ett vardagligt liv tillsammans och allt blev tråkigt. Han var otrogen (då grät jag) men dom blev tillsammans igen, för han ångrade sig verkligen, det aset. Som Cissi (Hon) skulle sagt.

Men dagen har varit fruktansvärt dryg och lång, ungefär som en, dagen före julafton när man var liten-dag.

Hade muntlig redovisning i engelska idag, gick bra faktiskt, nöjd är jag iallafall, och det var Narsissa också. När jag skulle åka hem efter skolan, satt jag och väntade på sjuan som aldrig kommer (skräll) och sen stod det att det var den som skulle komma på tur och bussen efter det skulle unte komma förän om typ 4,5 min, så jag gick på den som kom utan atty tänka, och då var det självklart fel buss! Men det märkte jag inte, eftersom jag satt och spelade värsta mongospelet på mobilen, men när Emira kom och satte isg och sa HEJ! då, då fattade jag. För inte fan ska hon till herrhagen iallafall.. Hon fick sig ett gott skratt iallafall, och jag en promenad.
På promenaden hem gick jag in på Skin Deep och beställde tid för håltagning i örat, på pluppen i mitten, så det blir nästa onsdag kl. 3, yeah.

Nu ska jag börja läsa en bok som heter "Candy" som är på engelska och verkar vara jäkligt bra. Så får jag bara hoppas på en lugnare natt och lite mer sömn
shit va töntig jag är.

Tukl1, blir bara bättre och bättre!
Ska bli kul att ta studenten med er. Speciellt med Sara, Nora och Simon vid min sida :D

Helvetesinlägg

Usch vilken blädag.
Men igår var en bra dag. Förutom att jag glömde mitt busskort hos Dalal vilket gjorde denna dagen till en blädag.

igår åkte jag, Sara och Dalal, vedad och Jannis till Dalal i forshaga, åh vad jag älskar att va hemma hos Pillan för det är så nice. Vi spela twister och satt och snackade lite bara, sen hängde alla med till min träning, som också var i fif, den gick sådär, vi största blåmärket ever, av en innebandy fucking boll. Haha. Älskar Mr Bigs repliker!
Sen efter träningen drog vi hem till Dalal och kollade på skräckfilm, Mirrors. Den var bra faktiskt tyckte jag. Kunde varit lite läskigare bara.
Sen drog vi hem.

Vaknade imorse, trött som ett as, eftersom jag inte var hemma förän typ halv 1 igår. sen när jag hade fixat till mig lite halvt så fort jag kunde, hittade jag inte min plånbok med mitt busskort i... Nej men då hade jag SJÄLVKLART glömt den hos Dalal. Då fick jag usse och sket i skolan.Men det var ju iofs inte världens grej jag missade, skulle bara till Naturum på Mariebergsskogen där jag varit allt för många gånger.
Vaknade 12 typ.
Gick upp och röjde lite, innebandy grejer måste tvättas och blablabla...
Fixade till och med internet! YEAH jag överträffade verkligen mig själv.
 Nu håller jag på att gör makaroner och korv, för sen blir det jobb. BLÄ FY OCH USCH FÖR DET! :)

Sex And The City



Idag vaknade jag sent, började 10.30 med spanska, det var soft. Var en jävligt soft dag hela dagen idag faktiskt. På turismen satt vi mest och snackade rymden och terrorattacker. Men det är ju också turism i sig. Turism är verkligen en brett och mycket intressant ämne. Glad som tuppen att jag valde det, och nu kanske Nora ska söka in, har jag hört på ryktesvägar?
Hade orientering på idrotten som gick sådär... Har träningsverk sen igår, vilket jag finner väldigt flummigt. Aja... det är gött faktiskt.

Är hos Dalal, sover där inatt.
Har sett på Sex and the city filmen, och druckit mumsigt te. Jävligt nice kväll faktiskt.
(ÄLSKAR DEN FILMEN)

Jag får verkligen en längtan till att leva livet när jag ser dessa brudar leva sitt liv. Oj, booboobiboo vilka probs dom har hela tiden, men OST, dom lever fan great lifes. Det händer alltid något, dom har alltid varandra, dom har alltid lösningar på sina probs, dom... Det är en film! Okej, jag vill bara leva ett sånt liv, fast inte Charlotte eller Mirandas, för skulle jag ha Mirandas hår skulle det vara som Big Bang på två ben komma gående typ. Men ja, skitsamma, orkar inte ta det nu.

Jag har beslutsångest.
Jag ska ansöka till att plugga i Spanien i ett år, men det är ganska lång tid... 
Och jag vill verkligen mer än något annat (typ) åka på Volontärresa. I Mexiko... Först var det Thailand som lockade, men dit ska jag i trean med pappa, så, nej... 
Men Mexiko, ja!
Eftersom det inte blir något Ayia Napa så MÅSTE jag göra någonting.
Det kliar i fingrarna, jag vill utomlands, fyfan, ett år sen nu snart, sen vi var i Egypten, det är sjukt vad tiden går fort.
Fast den kan få gå så fort den vill, tills 8 jan, då öppnas det verkligen dörrar. Låter cp, men det är true.
Lättare att fixa jobb, får åka utomlands when I want, where ever I want :) AND SO ON.

Nu svider det i mina ögon, fast jag kan inte sova ändå för jag har så mycket tankar i huvudet som inte låter mig sova... Men jag ska åka med, typ 06.40 bussen till stan imorgon, så jag måste få min skönhetssömn. 

SAMANTHA <3
 
(ASSÖM ÅLB, MGHR)

Snurra på klockan

Min tumme gör pissont!

Flummig dag återigen, men rätt skön. Den kommer gå fort den här dagen också, och det är ju helt underbart.
Slutar snart. då blir det först hem till moi, sen till mor och hämta träningskläder, sen forshaga, träna och sen till Sara? Eller iaf hang out lite med henne efter. Tihi.

Nu ska jag pysa.
TJOFLÖJT.


En dag i fängelset



Sitter hemma hos pappa nu, har ätit kräftor ikväll igen, och det var verkligen delicious!
Var på handledarkursen idag också så nu är det bara lempet vi väntar på :D

Lämnade katten idag också, på djurens vänner, vilket var jävligt skönt i och med att jag slipper oroa mig för att den skulle förstöra ännu mer i lägenheten så nu kan jag koncentrera mig på viktigare saker och ting. Var på gamla fängelset Bilan med klassen idag, det var grymt som fan. Vi fick sitta i dom gamla cellerna och bryta oss ut, och det var tre killar som spexade till det. Den ene var direktör, den andre var typ fångvaktare och den tredje var fånge, dom för riktigt roliga!
Och dessutom var fången jävligt snygg, men bajsade som femton elefanter. (Skulle gå på toa efter honom, men kunde inte ens sätta en fot där inne så illa det luktade.)
Vi fick även ha på oss randiga fängelsekläder som va råheta.

Det har med andra ord varit en mycket händelserik dag, som också har gått väldigt fort, och sådana dagar ÄLSKAR vi.

Var ju och tränade igår, gick asdåligt, har inte ens träningsverk idag. Men det ser ju ut som att det blir årskort på Njoy iallafall... Dalal sov hos mig igår också. Så jag inte behövde sova ensam, helt go. På fredag ska vi träna igen, men då är det Bodypump som gäller. DET BLIR NICE!

Nu sitter jag och kollar lite språkresor.
Jag har verkligen bestämt att sommaren som kommer inte ska suga lika stenhårt som dom senaste två sommrarna. Jag ska utomlands, så är det bara!
Ville ju dra till Ayia Napa på bartenderutbildning men det är tydligen helt oseriöst, och då är det skitsamma! Tänker inte spendera 15.000 på att supa skallen av mig i två veckor iallafall.
Så just nu funderar jag på språkresa.

Det spörs!


Vilken soppa?

Idag har det bara varit en dag. En helt supervanlig dag.
Sitter hos mor nu, ska strax hem till mig, där Sara och Dalal befinner sig.
Vi ska till Njoy och träna, ska bli gött som stryk!

Jag har börjat få ont i skallen som fan när jag ser på tv, eller sitter vid datorn. Men min syn är bättre än någon annans, så jag vet inte vad som är felet... Andreas skrattade förut när jag sa att jag får skaffa glasögon så jag ser lika smart ut som jag är.

JAG SAKNAR HASNA MUHAMMED SOM SATAN OCKSÅ!

Nu ska jag äta soppa, sen blir det cykla hem, sen träna bort lite fett :D
CIAO!

Kräftskiva

Igår var vi ute, det var väl inte det roligaste jag varit med om, men roligt att träffa alla tuklare.
Jag var lite cp igår, lite mer än vanligt, men jag får bju på den och say i'm sorry!
Det var roligare på förfesten hos mig. När jag inte hade hunnit blivit så jävla dum.

Är på kräftskiva ikväll, hos mor.
Nykter är jag ikväll, jag är inte på humör riktigt. "Jag hade mitt roliga igår."
Men det var jävligt gött med kräftor iallafall, det är en stor favorit.
Just nu sitter vi och kollar på Sing a long, det är ju inte det bästa jag sett, men what ever. Det är ingen karatefylla i huset ännu, men kvällen är ung.

Jag är dryg.

Guru Josh project Infinity 08 <3

Imorgon ska jag inte jobba, jag skiter i det. Pallar inte verkligen.
Får se om jag kommer palla något under veckan, men tvivlar på det.
Ska skicka ut jobbansökan på måndag eller tisdag och hoppas på det bästa.
Vad som helst är bättre än teleförsäljning.
Så imorgon ska jag göra massa turism, med sara, för det ska vara klart på måndag.
Så ska jag storstäda hemma också. Tvätta, diska, dammsuga, RUBBET!
På måndag ska jag träna med Sara och Dalal på Njoy, aerobic, det ska bli jävligt nice!
På tisdag ska jag och pappa på körskoleskit, ska bli jävligt nice, så ska jag köra så det ryker!
På onsdag ska jag träna lite innebandy, får se hur det går...
Dom vill att jag ska börja lira igen, med a-laget, träna ca en träning i veckan + match.
What do you think?
Torsdag är jag sysslolös.
Jag vill bara få tiden att gå. Helst springa.
 

Livet är en fest

Idag är det fredag!
Enda lektionen jag och Sara haft idag är spanska, gött. Me gusta español.
Sen har vi mest inte gjort något alls förutom att chilla hela dagen. 
Är så sjukt partysugen!
Sara också.
Och ikväll blir det party, som fan!
Förfest at my place, och sen blir det Elins place.
Det värsta är att jag ska jobba imorgon. Det är hemskt illa.
Och så är det även kräftskiva hos mor sen.
Då kommer göteborgsfolket, oj va roligt det kommer bli, och gott!
Men det värsta är att, jag jobbar söndag också.
JAG HATAR MITT JOBB.

Call on me


Hela morgonen har jag gått runt och lyssnat på Erik Prydz - Call on me, det är fan en grym låt.
Jag blir träningssugen direkt jag hör den, och det är ju bra.
Apropå träningssugen så ringde Thomas igår, tränaren i Kil, och frågade om jag var sugen på att lira igen.
Jag saknar det, onekligen. Det var typ det jag sa.
Dom har gått upp i trean, och vill att jag joinar nästa säsong. Funderar på det.
Fotbollen är ju min grej, det är ju jag men jag är så sjukt lat!
Har inte rört på fläsket en enda gång sedan sist jag tränade med Norrstrand, det är illa!
Men ikväll tänkte jag mig att jag skulle ta mig en repa. Jag blir crazy annars.
Det kommer va en förjävligt jobbig repa förövrigt.

Jag trodde att detta skulle va en hemskt seg och jobbig dag att ta sig igenom, men hittills har det varit den bästa på länge.
När jag kom hem imorse, runt 7, kunde jag inte sova, så jag satte mig och kollade på ett träningsprogram på tv4sport, det var en lesbisk tjej (som förövrigt va vrölsnygg) som var personlig tränare och la upp massa nice träningsprogram till folk som behöve, sen fick man se henne dejta och sånt... Det var faktiskt nice.

Nu ska jag på A/L.
Later.

Nu, några timmar senare sitter vi hos Nora.
Idag har det varit en sådan dag jag varit överflummig verkligen.
Fick en ny klocka idag, av Agnetha, pappas fru. TACK! <3
Den är verkligen jättefin!
Snart ska vi ut och köra bil, övningsköra!
Jag kommer få kärringstopp säkert 13ggr bara för att dudesen är med.
Men jag är köng i bilen.

IMORGON BLIR DET PARTY!
Ska bli riktigt gött.
Har inte tagit ett enda bloss under hela veckan, vet inte varför jag gör det till en så stor grej, eftersom jag inte röker, bara ibland, men på senare tid har det blivit lite mycket och det är icke bra, icke bra alls. Så nu är det stopp!
Men feströkning går inte att komma undan. Inte ens värt ett försök.
Imorgon börjar jag 9.00 och slutar 10.20. Det gör jag varje fredag. Gött det!´

På måndag ska jag provträna på Njoy också. Det blir nice!
Jag och Sara och kanske Dalal.
För nu jävlar ska det bli ordning på torpet! HAHA


Sura dödskallar och Coldplay

Jag har suttit vid datorn större delen av dagen, och faktiskt fått endel uträttat, men jag märker att det var ett tag sedan jag satt vid datorn, för jävlar vilken huvudvärk jag har.
Det är sista lektionen, turism.
Men jag sitter och skriver examinationsuppgiften i A/L istället. Det går bra.
Jag är ringrostig, det känns, men det går bra.
Skönt att komma igång igen.
Är det lättare att ta negativ kritik än positiv?
Lite spontant så. Think about it.

Jag har lyssnat på Coldplay hela dagen, och kom fram till att jag inte har en enda Coldplaylåt på mobilen. Dom är mina favoriter.
Vi har ett arbete i engelska, vi ska skriva om ett band, och en person, sedan ska vi redovisa för klassen. Jag skriver om mina favoriter. Förr var det Millencolin, men Coldplay orkar man med, i alla lägen, men Millencolin, dom kräver Millencolin-humör.
Coldplay - Fix you
Millencolin - The ballad
Dom kommer till Sverige den 17 och 18de September, Coldplay.
Karin ska dit. Inte jag.
I ärlighetens namn, jag hade inte råd, och när jag väl hade råd, hade jag inte tid.

Även, så har jag ätit sura dödskallar idag, godisar som är jävligt gott surt.
Bra investering i cafeterian tycker jag med många andra.
Den röda sidan är godast.
Den gula är okej.
Vilken värdelös fakta.

Jag skulle även vilja hänvisa er, om någon läser detta, det tror jag inte, men ändå, till Solanges blogg. Den är amazing.
Http://www.solaange.blogg.se

Jag ska cykla hem, men orkar inte.
När jag kommer hem ska jag äta Cheerios och vanlijyoughurt.
Det är hemskt värdelöst att skriva blogg.
Men jag tränar.
Jag ska skriva en bok.


Söndagsfrukost

Är den enda goda frukosten.


Simon Bergwall

Simon är blond, har blåa ögon och stora bröst. Han är även piercad i båda sina stora bröstvårtor. Han vill ha hål i sina öron, 12mm, det tycker jag är fult. Det räcker som det är nu, 10mm, gott och väl. Helst borde han ha 0mm. Men men...
Simon är ganska så IQ befriad om jag får säga vad jag tycker.
Men han är charmig. Fast han ljuger mycket. Han är liksom inte sarkastisk som många kan vara nu för tiden, utan han ljuger. Han säger att han är sarkastisk men att vi inte fattar det, men då ljuger han igen.
Men han är go.
Simon har störst snopp i klassen, och detta är han väldigt glad över och skryter med ofta.
Men det är synd om Simon, han är ensam kille i klassen.
Massa tjejer, pratiga, glada och spralliga tjejer, och Simon.
På helgerna tycker Simon om att fylla sin kropp med alcohol och röka.
Det ska bli kul att festa tillsammans med Simon.
Simon har en kompis som har en åsna också, det tycker jag är coolt.
Simon bor i Filipstad, det passar honom, för det är lite mobbat.
Men i det stora hela så är Simon en snäll kille som vi tjejer i klassen tycker om. Frasse och Dalal tycker om honom också.
Simon.

RSS 2.0