Utvärdering -09

Jahapp...

så nu var ännu ett år gånget, som Jannis sa igår now there's no return :)
over all så har det varit ett väldigt bra år iallafall.

- Min 18års dag, supermys med käk på mongolian med underbart sällskap
- En oförglömlig tjejkväll som var minst sagt kaotisk, men också helt ok...
- Grekland med min älskling
- Min och älsklingens första scrapbook
- Min 30cm haircut (som jag iofs ångrar)
- Min och Jannis ett års dag
- Jannis födelsedag
- Julafton

Och nu får vi väl se hur årets sista dag tyr sig.
Vi ska vara hos Jannis morbror i Edsvalla, och jag ser verkligen fram emot detta! Ett väldigt annorlunda sätt att fira nyår på, men jag är säker på att det blir tipptopp!
Jag är väldigt nöjd med årets sista outfit iallafall.
En ny klänning, svart med dragkedja, lösögonfransar som jag använder för första gången och som jag blev väldigt nöjd med, lösnaglar som inte sitter så bra med är superfina, leggins som är supernice, och mina supernice nya overknee skor.

Hoppas ni alla haft ett bra år, och att det kommande året, 2010 blir ett år att minnas!
Hoppas också att ni tyckt om min blogg, lite iallafall :)

GOTT NYTT ÅR!


Drink med 4ftw            1års dagen                  Jannis bday                GREKLAND               

Shoooping!

Halloj!

Måndag idag, en helt vanlig dag.
Hur har eran julhelg varit? Min har iallafall varit super!

På torsdag var det som sagt jul, då firade jag hemma hos mormor, med mammas sida, och sen åkte jag till Jannis familj. Dagen efter var vi nog de enda som inte var ute och festade. Vi hade lite minijul med Sara och Vedad, med KAFFE. Det var skönt att bara slappa faktiskt. Sen på lördagen var vi hos farmor, och det var också supermysigt!
Tack för alla fina presenter vill jag säga.
Jag var ute och shoppade i helgen, som jag inte gjort på VÄLDIGT länge. Det var helt underbart! Så nu har jag ungefär en helt ny garderob. Feels good n great!

Idag skulle jag ha jobbat, men jag kräktes igår kväll så jag orkade inte. Mår fortfarande lite illa, fattar inte vad det är..? Inte magsjuka iallafall. Kanske har ätit något dåligt?

Lägger upp lite bilder ikväll på min mellandagsshopping!
HÖRS SEN.

GOD JUL!

Hej alla glada!

Hoppas att ni alla haft en riktigt bra julafton, för det har iallafall jag haft.
Först och främst skulle jag vilja ägna en tanke åt alla ensamma och hemlösa, det är fruktansvärt jobbig tid för drabbade människor, så VÄRMA TANKAR till dom.

Jag har fått jättemycket fint i julklapp, men än är det inte riktigt över, imorgon ska jag fira jul med pappas sida av släkten.
Vad kan man mer önska sig?
Underbar pojkvän med familj, underbara familj och underbara vänner - fulländad jul.

Vi hörs imorgon, då kan jag berätta lite vad jag har fått.
Nu ska vi se på film.
God Jul igen!

God bless you...

HEJ!

Tänkte inleda med några allmäna tankar som jag hoppas kan lätta mitt hjärta.
Det är jobbigt när man hela tiden känner att man trampar i en uppförsbacke, oändligt lång. Det tar på en både fysiskt och psykiskt. Det bästa med det är egentligen att man inte vet hur lång uppförbacken är, och när det ska börja gå neråt, eller iallafall planas ut.
Ftani säger Smaro till mig, och jag håller med, jag vill att det ska få ett slut. Snart är det nyår, och förhoppningsvis kan jag börja om på "ny kula" och lägga ett jobbigt år bakom mig.
Men i den lånhga tunneln har det också funnits ljusstrålar. Och God bless you, säger jag bara. Utan er, vet jag inte...

Det man egentligen borde tänka är:
Efter varje motgång, finns en ny början. Det krävs styrka för att ha en tankesätt som sådant, men någon dag hoppas jag att kunna se mig själv ur den synvinkeln.

MEN.
Jag har stimulerat mitt sekundära behov nu iallafall - köpt skor.
Två par, och det tack vare you know who you are, så TACK <3
Ett par som jag kollat på väldigt länge, Tiamo, sommarskor, men den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge, eller hur?
Och ett par svart i overknee style med snörning bak på hälen. LJUVLIGA.

snygga ellerhur? (Till er som hatar fötter lika mycket som jag, förlåt för att jag tog med mina fötter i dom..)


Jahapp...
Imorgon är det julavslutning.
Så jag ger er den rapporten imorgon.
Ikväll händer det nog inte så mycket mer, i guess.

GODNATT, SOV GOTT, SYNS IMORGON.

True, pure love.

Gokväll allesammans!

Jani, nu har jag roliga nyheter, iallafall för mig :D
Har ju skrivit lite om att jag inte shoppat eller stimulerat mitt intresse för skor, men nu har jag! ÄNTLIGEN. Igår gick jag en liten runda på stan, och precis när jag kliver in på scorett ser jag att dom börjar sätta REA på typ halva sortimentet! Och självklart... highheelsen med nitar framtill, från Tiamo, som jag SÅ länge velat ha, sänktes till halva priset, så som jag sa till kassörskan, jag kände mig som ett barn i en godisbutik! Och tack före en underbar person, som jag fick låna pengar av, you know who you are, kunde jag köpa dom! Och jag ÄLSKAR dom. Det är 35 på dom och dom är faktiskt lite trånga, men dom är helt underbara! Stog till och med och strök i dom i en och en halv timme idag. Det svider ju att jag måste vänta ändå till våren/sommaren för att kunna använda dom, men men... I've got them now, so I'm really happy! (L) Lägger upp bild imorgon.
Och när jag stog i kassan, så ser jag ett par till skor, lite overknee style, med snörning bak på hälen, med jättefin (hög <3) klack. Så jag kunde inte hålla mig. Som sagt - jag var verkligen som ett barn i en godisbutik.
Så, TACK you know who you are. TACK :)

Var nyss och spelade remi med Sara och Vedo, vi vann, trots att man är lite ringrostig eftersom det var ett tag sen vi spelade.

Ja... och snart är det jul! Får inte pengar förän den 23de så det blir julhandel i sista sekund, som vanligt, men det hör väl till :)
Måste plugga, som en åsna, så att jag verkligen kan ha jullov.
Och hitills... är det en UNDERBAR jul ;) Moahaha...

Nu ska vi se på... TRUE BLOOD (L)
alltså jag säger bara SE DEN.

Sen vill jag också tacka min älskling, för att han älskar mig så mycket, för den JAG är. Det är det finaste som finns. Pure love. Tänk er, att ta alla stjärnor på himlen och gångra dom med varandra, det är liksom att gångra oändligt med oändligt... Sådan kärlek har jag till min underbara Jannis.
Hoppas att ni får uppleva den kärlek jag känner till honom, för då kan man dö lycklig efter det :)

God natt!

JUST DET! GRATTIS TILL MAMMA OCH HENKA MIN UNDERBARA MORBROR SOM FYLLDE 42 OCH IGÅR, ÄLSKAR ER :D

True blood

GOD MIDDAG!

Jag gick upp för ungefär tre minuter sedan men är redan klar för att åka. Bussen går 45 men jag tänkte att jag hinner en liten morgonblogg. Det har precis varit helg. En helt skön helg. I fredags var vi på Mongolian och åt, mumms va gott det var! Det var verkligen ett år sedan jag var där sist!
Sen började vi kolla på en serie, True blood, och det är en bland dom bästa serierna EVER. På lördagen jobbade både jag och Jannis, sen efter det skulle vi till Vedo och Sara och kolla film, men jag och Sara satt och spelade kort med Senada och Sofia istället, och det var LÄNGESEN jag skrattade så mycket!
Sen fortsatte vi att kolla på True blood, och på söndagen passade jag Smaro, vi var på Wayne's. Där var det också längesen jag var. Hmmm... Jag köpte en tidning och i den hittade jag don SNYGGASTE skorna, overknee som jag så länge velat ha. Så vi får se hur det blir, det är jul och inte prio ett, men ibland måste man faktsikt få unna sig själv :)
Hörs lite senare nu måste jag kuta!

I'm in it, to win it

ALOHA!

Dagen har varit ganska lång och jag har hunnit göra en hel del, som jag faktiskt vanligtvis inte gör, känns det som iallafall. Gick upp, lite försent, åkte till skolan, läste ett sjukt drygt kapitel av social psykologi och kollade upp vad som ska göras innan jullovet och så...
Sen kom Jannis och hämtade mig så åkte vi hem och åt mat och spelade lite 31.

Sen... bakade jag bröd! Faktiskt kul. Baka baka buuullar :)

Sen åkte vi in till mamma, jag och Smaro. Passade henne idag vilket vad hur mysigt och roligt som helst! Var hos mamma ett rätt bra tag innan vi tog bussen till stan där vi käkade på MC. Hur rolig som helst är hon! Thank God att jag fattar grekiska så att jag kan fatta hur rolig hon är!

Nu ska jag gå och lägga mig brevid min baby som väntar, hihi!
GODNATT ALLESAMMANS

GRATTIS JANNIS <3

HALLÅ HALLÅ!

Tänkte uppdatera lite om vad som hände i helgen:
Igår lördag:
Jannis födelsedag som verkligen var hur lyckad som helst!
Först gick vi upp och sjöng för honom på morgonen, han fick massa presenter och blåste ut ljus. Sen åkte vi in till stan eftersom skorna han fick av mig var för små, så vi bytte till större storlek.
Thios och thia kom hit med Jottis och Jejja, vi åt, gjorde kakor och fikade.
Sen vid klockan 5 stormade folket in.
I första klungan kom Sara, Vedo, Selver, Reko, Rama, Dino och Faisal, sen lite senare kom Nofel och Sandra. Vi fikade med tårta och sjöng så vackert för Jannis.
Sen efter att ha varit här i ett par timmar så åkte vi in till stan och käkade på Amigo.
Då var det hela gänget plus Davut och när han kom, och Stelios började dra alla historier så kunde jag verkligen inte sluta skratta. Skrattade så att sminket kletade i hela ansiktet typ.
Efter det, åkte jag och Jannis hem till mamma, där vi var ensamma så vi avslutade hans födelsedag själva men det var verkligen en ytterst lyckad födelsedag och Jannis var supernöjd! Så jag tackar å Jannis vägnar alla som kom för vi tyckte verkligen att det var superkul! Och som Jannis sa, vi var 16 personer, vilket innebär att vi egentligen har chansen att göra såhär 16 ggr om året ;)
Huvudpersonen denna dagen var Jannis, och huvudsaken är att han blev nöjd, vilket han blev. Älskar dig gubben, och grattis igen! Hoppas du får ett underbart år som 22åring :)

Idag har vi inte gjort speciellt mycket. Bakat pepparkakor med massa underbara barn hemma hos pappa. Och jag var sämre än jag trodde på det, men roligt var det iallafall! Snart ska jag åka till farmor och julbaka så jag får hoppas att det går bättre :D
Skulle ha spelat fotboll idag med gänget också, men det blev inget av, synd för jag var verkligen taggad. Nu ska vi se på Paradise Hotel och imorgon är det skola och jobb!

VI HÖRS.

Godnatt och hoppas ni hade en trevlig helg!

FILM, GODIS & SUSHI

TJOFLÖJT!

Sitter i skolan på övertid och väntar på Jannis som har varit hos doktorn och där visade allt jättebra så det är vi väldigt glada för idag! :)
Jag är rätt så trött, ganska rolig dag idag i skolan ändå men jag är trött.

Idag händer det inte så mycket. Det är en sånhär dag: FILM, godis, chips, choklad, sushi, bada, mysa, sängen, tofflor, stor mjukiströja, gosa...
TYP.

IMORGON ÄR DET ÄNTLIGEN FREDAG!
Och jag har inget att skriva.

ADJÖKEN


Lite av varje, men mest Jannis.

GOKVÄLL!

Har precis badat nu med min älskling, och det var lika supermysigt som vanligt :)
Idag köpte jag ett nytt glitterglue och en ny penna till min scrapbooking, alltid lika roligt att köpa sånt småplock!
Igår köpte jag present till Jannis som fyller år på lördag (L)
Idag träffade vi Joline, det var jätteroligt. Saknar henne :) Hon får mig verkligen att skratta.

Jag älskar verkligen Jannis och vill göra allt det en kvinna drömmer om, tillsammans med honom.
Jag vill flytta till en liten mysig lägenhet som avspeglar vår personlighet.
Jag vill ha min efterlängtade vovve.
Jag vill att Jannis ska gå ner på knä, vid ett perfekt tillfälle och fria till mig.
Jag vill att Jannis ska göra mig gravid så att vi blir tvugna att flytta till ett större hus och intreda ett bebisrum.
Jag vill ha en q7 att köra min familj i.
Jag vill ha minst tre barn.
JAG VILL HA ALLT MED DIG JANNIS KESKINIDIS.
Imorgon är det torsdag och vi får se vad dagen har att komma med. Jag ska vakna, och se fram emot dagen, som jag inte har gjort på väldigt länge. Börja dagen med ett leende, vara glad, och lycklig.



KOYA SUSHI

GODMIDDAG!

Sitter i skolan och har precis gjort klart två uppgifter. Var till Tobbe och fick lite feedback på engelskan, och han tyckte att jag är väldigt djup och poetiskt, det kunde man inte tro va? ;) Men det är jag faktiskt!
Jag har ju faktiskt skrivit lite egna låtar och sånt en gång i tiden, men det har tyvärr försvunnit. Man kanske borde börja igen?
Tänkte faktiskt att nu efter jul, ska jag fixa min gitarr, nya strängar och stämma den! Varför bara släppa det liksom? Jag som verkligen ÄLSKADE att lira gura och sjunga ;P

Idag har jag tid hos doktorn (men jag vet inte vilken tid!) så jag ska inte jobba iallafall.

JAG ÄR SÅ SJUKT SUGEN PÅ SUSHI ÅÅÅÅH! (L) det går verkligen allt för länge mellan gångerna man äter det. Kanske ska ta bussen till KOYA sushi och köpa lunchpaketet som är så himla gott!

I söndags var jag hos farmor och farafr nästan hela dagen och det var helt underbart. Har verkligen känt mig dum som inte har varit hos dom på jättelänge! Ska dit snart igen för lite julbak! :D
Jag och farmor började att rota i hennes alla garderober och hon bara öste över mig grejer, rena rama julafton! Fick typ 8 väskor, där sju utav dom var RIKTIGT nice! En supernice jacka, som jag har på mig nu. En kappa, som fortfarande är lite stor, men väldigt snygg!
Ett par skinnstövlar, fodrade, supersköna!
Massa massa coola kjolar som jag kanske tänkte göra om designen på lite bara.
Farmor är verkligen modedrottningen nr.1!

Jag har ingen telefon idag, så jag känner mig helt NAKEN. Kan inte ringa till min baby eller nåt! :( Buhu.. Ska nog åka till honom nu!? :)

AJDÖ


RSS 2.0