Film, kycklingvingar, chips.

Igår hade jag och Jannis en helt underbar myskväll med film, kycklingvingar och chips.
Det var meningen att vi skulle ha typ världens mysigaste morgon med dunderfrukost och promenad men istället så förstördes den för att jag inte hittade mina legginsjeans så då fick jag damp och blev på dåligt humör.
(förlåt så himla mycket älskling för att jag förstörde våra fina morgon, i'll make it up to you)
Innan vi började skulle vi hoppa förbi stan och köpa ett par jeans till mig. För att jag typ, inte har några alls ;P Och Jannis älskar när jag har jeans på mig, så han sa att jag skulle få låna pengar utav honom eftersom jag är typ fattig nu. Det var nog den snabbaste shoppingrundan jag någonsin gjort!
Vi kom till affären kl.halv 12 och kvart i tolv betalade vi, och då hade jag med mig två par jeans, en vit söt tunika och en skinnjacka. Popo. Och min älskling va helt snäll och lånade mig pengar, usch, får dåligt samvete.
Men snart får jag min lön och då kan jag betala tillbaka honom allt jag är skyldig och lite till :)
Önskade jag vann en miljon så jag kunde betala av hans lån och köpa honom audi a5 med ljudsystem :D hihi.
(plus att jag kunde köpa ett par shu tu lulu skor, haha)
Ikväll ska vi till Darmin och säga hejdå till hans mor & far för att dom åker till Bosnien, sen ska vi käka baconsallad.
Idag gick det för övrigt sämre än sämst på jobbet, igen :( BLÄÄÄÄÄ vilken dålig start!!
OK...
nu slutar jag snart.
TACK & LOV!
Aide, byee!


Det bästa eller?

Kom precis till jobbet, och idag var det ganska tungt att traska sig hit. Eller ja, både och faktiskt.
Jag och Jannis sov i Edsvalla hos thios och thia.
Vi gick upp vid typ halv tio och gick ut och satte oss i trädgården med thios med kaffe.
Sen fixade vi enkel frulle så åt vi, sen åkte vi till ÖB och handlade lite basics.
Sen åkte vi till sjukhuset och hälsade på thia.
Det var en mysig morgon med lite vemod att gå till jobbet.
Vi träffade också Michales mor som vi aldrig träffat och det första hon frågade var när jag och Jannis ska gifta oss!
My answer - Tora, seligo. Så var hon inte ens grek så det var ju lite fail.
Igår gick det bokstavligt talat SKIT på jobbet, typ så att jag ville gråta. Sen grät jag, i och med att Stelios åkte ifrån oss, i fyra månader. Usch...
HOPPAS verkligen att det går bättre idag.
Igår sprang jag som vanligt till Jannis på min lunch, och han var så himla gullig så det var inte klokt!
Idag ska jag också dit på lunchen och då ska vi äta sallad. Åh, va jag älskar den mannen. Icke klokkt asså! :D

Ok, hejdååååååå.


We'll talk when I talk to you.

Igår.
Sista dagen på brandkåren, väldigt drygt, men vi fick rökdyka som var ganska coolt iallafall.
Skönt nu att slippa gå upp kl.7 och åka buss i en halvtimme och sen börja jobba och skräpa ner naglarna och bli svettig :)
När jag kom hem gick jag återigen raka vägen in till sängen och lade mig och sov i ett par timmar. Sen gick jag upp, tog en dusch och åkte in till stan för att åka tillbaka till skoghall, typ. Men vad gör man inte för en extra timme med den man älskar mest? Gjorde mig iordning och när vi kom hem var det fullt ös.
Darmin, Loubna, Stelios, Judith, Faisal, Vedad, Sofia, George, Jannis och Jag, skulle ha grillkväll. Blev en väldigt lyckad kväll. De flesta drog ut men jag, Jannis, Darmin och Loubna och Gorgeous George stannade här, and we had a really great time with some dancing. Lite greek, bosnian and kung fu style.
Idag.
Hade en helt underbar morgon. Popo.
Gick upp, vaxade ena benet sen tog vaxet slut. Gick till ICA köpte mat.
Gick hem, tippade trav och kollade på det hela dagen, fick sex rätt. Yeash.
Tog en powernap, och det hette också ena hästen vi spikade. Hoppade in i duschen, gjorde mat, nu har vi precis ätit, tacos, så nu ser vi på film, som är rätt dyngrolig hittills iallafall.
På måndag börjar jag jobba igen men det har varit riktigt skönt med helg och the best part is that jag har en dag kvar. Awi.
Nu ska jag diska.
So long.
We'll talk when I talk to you.

All kärlek åt Io.

Mina fötter värker så himla mycket och jag står inte ut en dag längre på brandkåren! Har verkligen fått göra riktigt mansgöra under tre veckor nu, så nu ska det faktiskt bli skönt att komma tillbaka till dialon i tre veckor.
Sen kommer Meret hit. Så det blir inte mycket ledighet för mig, speciellt inte nu när jag lyckligt lottad fick en extravecka på dialon.
Hoppade direkt in i duschen när jag kom hem och sedan raka vägen till sängen. Är så himla trött. Ska bli så sjukt skönt med helg, och denna helgen har jag och Jannis åtta månader, vilket innebär typ ingenting, men lite extra mysigt är det ju iallafall :)
Vi ska spendera helgen med Stelios och deras far, eftersom dom åker på onsdag, till Grekland i ett väldigt bra tag.
Jag är lite ledsen eftersom det inte finns fler avsnitt ute av The City, älskar låten, top of the world, Pussycatdolls, OFC! :D
Tänkte att jag skulle pimpa till min blogg någon gång i framtiden när jag hittar någon som vet hur man gör.
Snart kommer min babyboo hem, då blir det mys. Älskar våra kvällar. Ska klå honom på finne sen, hihi!
btw, JAG VILL HA EN CHIUAUA. Tror jag ska börja spara till det så att jag kan köpa en typ direkt efter att jag går ut gymnasiet. I DONT GIVE A SHIT.
Snart kommer Sara hem också, ska faktiskt bli skönt, har saknat henne! Och snart ska vi göra massa roliga saker, boda borg och lite sånt, awii! :D
JUST DET. Glömde ju nästan att berätta att jag träffade en äkta kines igår! Han kom fram och frågade min och Daniel om vi var volontärer så började jag snacka med honom, vi bytte mail och allting, fast det var för att han skulle skicka kort, men fatta va coolt, att jag har snackat med en riktigt kines. Det är det ju faktiskt inte ALLA som har. Haha.
Nu ska jag kolla på The Hills, och dricka te.
So long, byebye.

Bad day

Just nu är jag på jättedåligt humör och ska därför snart gå och lägga mig och hoppas på en bättre dag imorgon.
Blir så sjukt rastlös på dagarna när jag slutat så jag vet inte vart jag ska ta vägen.
Hur ska det bli när jag är ledig i nio dagar? Ousch... Om det går att jobba på dialon ska jag nog göra det... Inte så mycket ledigt på sommarlovet, men shit the same, vill bara att skolan ska komma igång nu.
Antar att jag ska fortsätta se på The City. Är så nyfiken på vad som händer hela tiden, som en bok typ, när man inte kan sluta läsa. Sen tänkte jag att jag ska se på The Hills, men det lär ju ta mig år och dar.
 

Klädskolan nästa?

Fick tillbaka mail från klädskolan och de sa att det inte var några som helst problem att jag tog kursen samtidigt som jag pluggade. Så, det kanske blir klädskolan nästa, så länge man inte behöver typ, världens bästa symaskin.
Och är det så att man tar de båda kurserna har man behörighet till design högskola.
Men det är inte riktigt mitt syfte med detta, jag vill helt enkelt bara lära mig att sy.

Idag har jag jobbat, fick måla igen, vilket jag mer än gärna gör. Hoppas jag får måla imorgon igen.
Efter jobbet gick jag lite en sväng på stan. Hittade fina skor.
Träffade Jannis.
Åkte hem och såg sju avsnitt av The City.
Åt nudlar med Stelios och lekte med hans shulululu iPod touch.
Nu sitter jag och väntar på att min fnosgubbe ska komma hem då ska vi laga mat och se på The contender.
Jag känner mig så full av kärlek.
Nu ska jag duscha.
Aide ciao.


Shopping är, och kärlek.

Åh, jag är på shoppinghumör till max!
Har hittat ett par helt sjukt snygga skor, me typ 13cm klack och nitar (svarta) men Jannis vill verkligen inte att jag ska köpa dom. Han vill inte att jag ska köpa skor över huvudtaget, but I kind of have to. Det bästa som finns är skor.
Men jag tror inte att jag ska köpa dom, men vi får se... Finns ett par till riktigt fina silver, som skulle passa perfekt till min nya silvriga väska. Men men, måste vänta tills den 25... AUGUSTI!
Jag har precis kommit på ett billigare alternativ av shopping.
Jag och farmor har gjort en deal, hon lär mig sy, jag lär henne engelska.
Nu ska jag jobba sista veckan på brandkåren sen är jag ledig i nio dagar då har ag lite tid att spendera med farmor. Har hittat en jättesöt jumpsuit på Chapnelle i rosa (självklart) som ska bli mitt första projekt.
Har också mailat klädskolan idag och frågat om jag kan gå en utav deras kurser samtidigt som jag går på gymnasiet. Skulle vara så HIMLA coolt. Kan jag sy lite bebiskläder för framtida bruk också :D Hihi.

Okej, nu spricker jag snart av ilska.
Skrev nyss världens gulligaste och längsta kärleksförklaring till dig Jannis, men så fuckade datorn så allt gick bort. Ska försöka skriva det igen...
 
Jag brukar ju alltid skriva någonting om dig i mina inlägg och ska självklart göra det den här gången också, på ett lite annorlunda sätt bara.
 
Jag har aldrig träffat någon som dig.
Aldrig vill jag sluta älska dig.
Näst bäst. (Efter mig.)
Någon som dig, finns bara inte.
Inte som andra, för fem öre, du är så mycket bättre.
Snyggaste jag någonsin sett.

Jannis är en bästa vän, och min soulmate. Min livskamrat.
Folk säger att man som 18 år inte kan säga att man älskar en människa för alltid och blablabla, och visst, jag har hållt med om det förr. 
Folk säger att man kommer ändra sig, man kan inte säga vad man vill ha i så unga år, när man inte ännu sett världen. Men vi alla vet att någonstans ute i världen finns den pusselbit man själv hör ihop med, och Jannis är min. Jag behöver inte se världen för att förstå det. Jag vill se världen, men den vill jag se tillsammans med min pusselbit.
Jannis får mig att både skratta och gråta, men oavsett vilket utav dem det är, så känner jag mig bekväm i hans närvaro på ett sätt jag aldrig känt med någon förr. (Ok, han får mig inte att gråta, men jag har gråtit i hans närvaro :)
Jag och Jannis har träffat varandra mer eller mindre varje dag i 9 månader, och av alla de sekundrarna som tickar förbi under 9 månder, kanske jag har tröttnat en utav dom, men inte mer. Och tröttnat är inte ens rätt ord föresten. Blivit arg/irriterad. Men det spelar ingen roll, det är mänskligt. Visst har vi våra tjaffs, men det är vad man får påköpet i ett förhållande. Men det har aldrig varit speciellt allvarligt. Ofta löser vi våra tjaffs genom ett leende. Liksom, vi båda två är människor som alltid vill ha rätt, vilket är den största anledning till att våra tjaffs uppstår. Men SAO? No big deal.
Jag älskar dig Ioannis Keskinidis.
Helt ärligt så visste jag inte att ens något liknande av det vi har, excisterade.

För ett tag sedan var jag helt inne på att tattuera in Tro Hopp Lycka eller Kärlek på kinesiska, men visste inte riktigt om jag skulle ta Lycka eller Kärlek, men nu när jag är med dig behöver jag inte tattuera in någonting, för så länge jag är med dig har jag både Tro Hopp Lycka OCH Kärlek tattuerat i mitt hjärta.  
YEA, den va bra. Typ... kanske, inte...? Aja, men du förstår vad jag menar iallafall :)

Grekland

Jahapp...
Nu har jag varit i Grekland med min älskling. Det var verkligen helt helt underbart och någonting som vi ska göra nästa sommar igen. Tyvärr var inte vädret det bästa, men det var semestern i helhet.
Tänk... för exakt en vecka sedan vid den här tiden gick vi på paralia och shoppade i Katerini. Shoppingen, shoppinggatorna, oh, me love, big big time. Skulle LÄTT kunna åka dit över en helg och köpa en ny garderob, LÄTT!
Fick med mig lite nytt hem iaf, dock inte så mycket som önskat.
Ett par nya skor, underkläder, en rosa jättefin mysdress, en tröja, fyra nya väskor varav en jätterosa och jättemig. Ett par klänningar, och lite osv.
Var på shopping med Effi, min kära svärmor. Var på bröllop, klubbar, wet t-shirt, gokart, grotta, olympus osv osv.
Fick med oss 900 foton hem som det ska bli en jättefin bok av.
Träffade mycket trevligt folk!
Och tiden gick alldeles för fort.
Nu har jag börjat jobba, men blev sjuk, vilket suger väldigt väldigt hårt. Har ont i hela kroppen och jag står inte ut!!
Jaja, vill tacka min älskling Jannis för en helt underbar första resa tillsammans och tack för många underbara skratt och roligheter och shoppingtimmar! Älskar både dig och det land du kommer ifrån.


RSS 2.0