Pokerface

Fyfasiken alltså, walla fett skön dag.
Idag var min baby ledig så jag spenderade ganska mycket tid med honom, och så Vedu och Sarche. Helt jävla underbart. Vi åt glass först, jag dom och Stelianus på bk. Sen åkte vi till bingon med fölket, sen drog jag, Jannis, Effi och Smaro till bergvik och käkade glass och kollade på rikemanshus.
Sen åkte vi till Vedo och drack lite affe. AFFE NINI.
Sen gick vi till Reko och Faisal, lirade poker och GISSA vem som vann, jo JAG :) Haha. Törligt stolt.
Sen nu, är vi hemma.
Saknar min mor för jag fick massa sötissms av henne.
Nu ska vi äta, sen plugga, sen... mhmmmmm...
PAPAM SLAM.
Älskar dig hunnybunny!
Och det finns verkligen underbara männsikor här i världen.
PUSS PÅ ALLA SOM JAG TILLBRINGAT DENNA VACKRA TISDAG MED!

Tjock fin väder

Tjofadderullantvåfingrarifiolen!
Igår var det fredag och efter mycket strul så fick vi till slut våran efterlängtade tjejkväll. Vi var hemma hos hos mig, så det var jag, Sara, Nora och Dalubill. Kvällen blev väldigt lyckad och vi hade skitkul. Vi förfestade typ hemma hos mig, sen drog vi till Arena. Det var iallafall jättemysigt. Love you guys.
Jannis och Vedo kom och hämtade oss från Arena och vi åkte hem till mig. Där satt vi och snackade en stund innan vi gick och la oss.
Idag vaknade vi runt 11, Sara och Vedomedo åkte hem till Sara och fixade lite, sen åkte vi till Skoghall. Jag och Jannis satt bak tillsammans och det var så tjockt skönt väder, och vi liksom GLEEED fram. HAHA, Stelios ;) det kändes som att vi var på värsta roadtrippen typ, helt jävla underbart.
När vi kom hem tog jag, Jannis och Stelios med oss Smaro och åkte till Mariebergsskogen och kollade på massa djur. Det var supermysigt verkligen. Sen åkte vi till BK och köpte glass och käkade. När vi åkte tillbaka hem mötte vi Sara och Vedo vid Bingon, så spelade vi i typ 40min. Blev typ fullsatt när vi alla kom in, haha. Vann 100 kr, som vi bestämde att lägga i en "bingopott" haha. Sen åkte vi med till Vedo och där är vi nu. Grabbarnagrus är ute och går, men jag och Sara pallade inte, så vi stannade här. Sen blir det nog film och chill. Skulle träffa Julle men har inte hört något från henne och min mobil är helt paj vilket suger stenhårt.
Snart får jag mitt nya simkort, så att jag är kontaktbar för världen igen! :D Haha.
Nu ska jag vara en smula lite mer social.
HARE
Tjo

Oh, happy day

HEJ!
Stelios står brevid mig och smeker sitt håriga, manliga bröst, han för ner handen... UUUUUUUUUUUUUU. :)

Idag har jag varit flummig, det har varit en allmänt flummig dag faktiskt.
Vi fick ny uppgift i Samhäll, som är verkligen ytterst dryg. Den ska jag göra under helgen tänkte jag, fast jag inte kommer ha allt för mycket tid att plugga. Sen fick vi ny dryg yppgift i turism som jag också tänkte försöka göra klart tills på måndag. Men ja, idag alltså.
Sara fyller år idag. Grattis gummsan! Me love you.
Vi slutade tidigt idag så Jag, Simon, Sara, Nora, Stelios och Salle gick på stan i det vackra vädret. Försökte hitta någon snygg festklädsel men lyckades inte, dock ett par jävligt nice shoes, men det är aldrig svårt att hitta skor man vill ha. Sen efter stan drog vi till Krp, där jag övertalade Sara till att först spela på jacken och sen spelade vi bingo också. Det var skitkul, har verkligen blivit typ bingonörd nr.1 DAMN YOU JANNIS. But I love you :)
Btw så tyckte Sara också att det var kul, så där har vi en säker framtid iallafall!
Sen drog vi hem till Sara, där satt Jag, Jannis, Vedad, Sara, Dalal, Stelios, Loubna, Nora, Jocke, Jodith och ett tag kom också Dimen. Riktigt kul att se henne igen, det var väldigt längesen. "Nu ska jag ta mitt sista andedräkt och hoppa i!" HAHA. Vi drack kaffe, käkade tårta och körde charader. Det var jättemysigt! WIE.
Sen drog vi till Skoghall och spelade bingo. Haha. Fett kul jao.

Har en hel del att göra i skolan nu
- turismuppgift
- samhällsuppgift
- engelsk uppsatts
- engelsk bok, readinglog, bookreview

blir en hel del plugg, imorgon lördag och söndag.
På lördag ska jag träffa Julle, awiii va kul det ska bli! DO THE HAPPYDANCE
nu ska jag läsa kapitel två i turismen och hoppas på det bästa typ

PUSS PÅ ALLA SOM VAR MED IDAG OCH ETT JÄTTEGRATTIS TILL MIN SOCKERPINGLA SARA IGEN

Fias nattliga bloggstund.

Idag har det varit tisdag och jag har inte gjort så mycket jag velat i skolan. Vi redovisade matten iallafall så att den är ur världen.
När vi slutade skolan kom Vedad och hämtade oss så fick vi åka med honom till stan och på vägen dit hade vi skitkul. Jag och Dalal hänge ut från rutan och skrek till folk "SNYGG MÖSSA" och "NÄMEN TITT PÅ KOSSERA!" Ja, det var uber.
När jag kom hem klippte jag mig, och det blev skitbra, tycker jag iallafall, hihi. Och Jannis. Och Darmin faktiskt också.
Sen kom Jannis och hämtade mig, och när vi kom hem klippte Darmin Stelios. Det var också ganska kul. Sen gick vi ut med Smaro, så skulle vi gå hem till Darmin, på vägen kommer det ut en aspackad eller påtänd man från skogen och frågar typ Jannis vilket vädersträck han är på. Haha. Blev fan rädd där. Helt psyko var han verkligen. Sen skulle han gå, men vinglade tillbaka, och frågade Jannis vad han hette och grejer och Jannis bara "Martin" haha. Sen gick vi upp mot husen där Darmin bor och då tänkte mannen komma tillbaka mot oss, men så la han sig ner på marken typ 50m ifrån oss och gjorde armhävningar. Helt psyk verkligen!
När vi kom till Darmin hade han snaggat klart Stelios och han blev jättefiiiiiin!
Sen gick vi till Pekås och köpte godis, gick hem till Jannis och Stelios (och mig, haha) så satt vi och satt lite. Effi blev jättearg på Stelios för att han hade snaggat sig. HAHA!
Jag och Jannis åkte och spelade bingo. Vi vann 100kr på jacken och sen 200 på sista spelet, gött dä. När vi kom ut från bingon snackade vi med en dam som hette Rosmarie, hon var lite drgaen och störtskön! Pillade i mitt hår och grejer...
HAHA, mest lol, jag och Stelios knockade varandra nyss, och han fick jätteont, tihi that's my hemliga knep. Eller nåt.
Okej, imorgon är den onsdag och träning, wish me good luck!

Idag vill jag ge en puss till Stelios och Effi, hans mor.

Varning, halkigt golv.

Kom nyss hem till Jannis.
Har varit hos mor och käkat middag med morbror, mormor, mor, Jannis och Tommy och det var verkligen jättetrevligt!
Nu ska jag fila mina naglar och göra fransk manikyr, för annars går dom sönder.
Idag lämnade jag in Kalla kriget uppgiften och Riksdag och regerings uppgiften. SÅ GLAD FÖR DET! Vi hade också box på idrotten idag, jobbigt ;/ men jävligt roligt.
En sak till som var jävligt rolig idag var när jag ramlade hemma hos mamma idag, hon hade nyss skurat golvet och jag skulle hoppa på Jannis så ramlade jag i typ slowmotion och tog tag i Jannis och drog ner honom typ, jävlar va kul det var.
Imorgon är det tisdag och då ska jag vara jätteduktig tänkte jag.
Nu ska Stelios spela wow, så jag måste walla mig.
Have a nice day!

Och idag vill jag ge en puss till Sara.

Snoppsnack,

Innan jag berättar om dagen måste jag först nämna den berömde ägg-makaren, Stelios Keskinidis. Han gör dom godaste äggen, och då menar jag verkligen best ever!

Idag, söndag, gick jag upp när Jannis åkte till jobbet, och satte mig och pluggade riksdag och regering. När klockan blev två, träffades jag Loubna, Sara, Dalal och Nora vid torget, för att vi skulle till Wayne's.
Det var supertrevligt och jätteroligt!
Vi började prata om en roadtrip när jag tar mitt körkort, lätt värt.
Sen blev det en hel del snoppsnack också, det var höjdpunkten. Fyfan vad jag garvade.
När vi var klara där gick vi till Bingopalatset för att säga hej till Darmin, Jannis och Vedo. Sara och dom andra chicksen stack och jag spelade på jacken, vilket inte gick något vidare. Skräll.
När jag och Jannis kom hem somnade jag.
Nu sitter vi här och jag ska göra klart de sista frågorna så kan jag pusta ut sen.
Tack älskling, som renskrev arbetet, very kind of you.

ÅH, vilka snygga skor jag såg idag.
Under veckan blir det at redovisa några grejer i plugget, sen är jag NÖJD SOM FASIKEN.
Sen ska jag skicka in en jävla massa jobbansökningar och vara klar med allt.
Fredag ska bli såå roligt, en kväll med brudarna hos Loubie. Plus, att Sara fyller år.

Jag vill:
- träffa Julle
- börja träna
- bli klar med allt inom skolan
- börja jobba
- få sommarjobb i Kd.
- åka till gbg med Jannis
- köpa skor
- gå ut
- sova, vilket jag ska göra snart.
TJO

Sug ich svälj, trevlig helg!

Lalala, jag är festsugen just nu.
Igår var det fredag, jag pluggade typ hela dagen och blev klar med Kalla kriget uppgiften, GÖTT I BÖTT.
Jag spelade också bingo, helt själv, fast det var Jannis som jobbade så det var rätt lugnt. Haha.
När Jannis slutade åkte vi till Maxi och köpte kycklingvingar, stor skräll på det.
Sen åkte vi hem och såg på min favorit blondy, the girl of pink! Så cool är hon!
Idag har jag sovit ut, och sen har jag pluggat. Idag var det Riksdag och Regering som stod på schemat. Gött att få det gjort, gött som fan. Sen åkte jag till pappa och käkade, och sen åkte jag till Jannis och hjälpte honom lite på jobbet. Nu är vi här, hos Jannis. Snart ska vi ner till Omar och dricka kaffe.
Sen blir det chickenvings and chips!
Imorgon är det söndag, tråkiga söndag. Då blir det plugg igen. Ska göra klart Riksdag och Regerings uppgiften, och sen ska jag läsa engelska bok och skriva logg på den, och skriva bookreview, fast det kommer jag inte hinna imorgon, men ändå. Tihi.
Tjohej!

uiy

ijijujj

Magsjuka


Det började med att min love fick det igårkväll, då hans bror och syster redan haft detta. Jag somnade ganska ridigt igår kväll, och sen när jag vaknade inatt så kände jag mig också illamående.
Sen, ja.. you know.
Min underbara underbaring har förövrigt de första fötterna i världen med strl 44 som är gulliga. Jag gick och la mig i Stelios säng ett tag imorse eftersom det var så sjukt varmt i rummet, så såg efter ett tag hur Jannis började knåda sina fötter emot varandra och det var helt rågulligt verkligen.
Så typiskt men ändå bra att vi båda ska bli sjuka samtidigt, har känts lite skönt att ha någon vid sidan som vet hur det känns. Lobve you baby, vet att du kommer läsa detta eftersom du är den nästan mest nyfikna. Tack för att du finns.
Kom och ge mig en puss :)

Asian haircuts

Jag vill ha en ny frisyr!
Jag är den mest lata med att fixa mitt hår, speciellt på morgonen innan skolan, det händer ytterst sällan. Ligger hällre och gosar med Jannis ett par minuter extra, hihi.
Jag vill ha en frisyr som är snygg, lätt att fixa vardagligt och som går att fixa råsnygg på fest. Just nu har jag helt snöat in på snygga asiater och Linday Lohan's med ganska mjuka frisyrer. (Som förövrigt är rätt fräsha så att dom passar i typ allt.)

någon blandning mellan den dessaoch denna  den här frisyren, fast i denna färgen tyyp

Nu kom Sara och Nora hit.
Vi ska nog få tummarna ur våra söta rumpor och redovisa matten snart. Sen är det lunch och efter lunchen ska jag ha redovisning i Engelskan, om Nya Zeeland.
Idag ska vi försöka röra på oss lite också, genom att spela pingis eller badminton, kanske tennis eller squash. Det är couple against couple också så det kommer bjudas på blod, svett och tårar i eftermiddag. Haha.
Nu ska vi ner till Simon.
Hejhopp.

RSS 2.0