DRYGAST EVER

Just nu är livet så jobbigt att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen.
Måste jobba häcken av mig, och just nu går det skit.
Måste plugga, vilket just nu går i typ snigelfart.
Massa måsten, plus att jag har typ ont så fucked up är typ allt.
Jag som älskar att sova skulle inte ha alls något emot att göra det typ konstant i en vecka nu.
(Tur att jag har min baby som finns vid min sida och gör livet lättare. Och min goa svåger, och mina goa vänner. Och bingo. Hehe. Och min goa minisvägerska Smaro. Och min underbara mother in law.) Älsker hele bunta gör ja... aaaa!
Idag vann jag 2000kr på bingon, vört. Tur till max.
Värt att nämna är också att jag fick G på matte nationella, arbetet jag lagt ner med hjälp av Jannis har lönat sig and I'm so happy for that!
På idrotten i måndags sprang vi 3km, jag kom in på 18min så det ska jag väl vara nöjd med eftersom jag inte har rört på häcken sen jag vet inte när.
Såg på en sjukt bra film också häromdagen, Fired up, shit va grymt bra den va!

Något jag saknar i mitt liv är shopping.
Jag har inte shoppat på sjukt länge, och att shoppa är ju typ bland det bästa jag vet! Men jag hoppas verkligen att jag får någorlunda bra lön i juni (vilket jag faktiskt borde få) för då ska jag shoppa loss i Grekland. Effy har sagt att det finns SJUKT mycket skor och smycken och sånt som jag gillar. Första veckan kommer vi mest äta och vara uppe i byn och bara enjoy our time, men andra veckan hoppas jag på shopping så länge ekonomin tillåter!

Ok, nu slutar jag. TACK HÄY







Agapi mou.

Igår, måndag: Var det ett halvår för mig och Jannis. Det jag vill säga till honom är tack, för sex helt sjukt underbara månader. Har aldrig träffat någon som honom. Han är min pojkvän och samtidigt bästa vän. Med honom är jag mig själv till max, har kul till max, är glad till max, kär till max. Maxar allt det goda liksom. Jag älskar honom med hela mitt hjärta. Jag har inte tröttnat en enda sekund, snarare så att jag saknar honom de gånger vi är ifrån varandra.
Det som alltid varit det viktigaste i ett förhållande enligt mig är att kunna skratta och ha roligt tillsammans, att lita på varandra och att kunna kompromissa.
Jannis är den som får mig att skratta mest.
Jannis litar jag på till 100% vad gäller allt.
Kompromissa kan vi göra utan att ens behöva prata med varandra.
Faktiskt...
Jag älskar honom.
Det finns inga ord som förklarar det bättre än "jag älskar honom", men med de känslor jag har för honom känns de orden så små.
Visst har jag varit lycklig förr, men aldrig på långa vägar så lycklig som jag är nu.
Sagapoo Jannis, agapi mou.

Idag: Sjuk, hemma från skolan, strykit, pluggat, passat världsbästa bebis Smaro. Väntar på Jannis.

TUTBINGO

(Helt otroligt vad jag stör mig så mycket på falska människor.) Men sånt ska man inte slösa sin energi på. och speciellt inte nu när man sitter på jobbet och försöker komma upp i ubertimlön.
Det jag ägnar min energi åt, är att skicka sms med Jannis, för han är så himla himla underbar. Jag är verkligen lycklig med honom.
Igår spelade vi tutbingo, och det var verkligen jättekul! AWESOME!
Under pausen kom det fram en liten liten sötisvovve till oss, och det var bland det sötaste jag sett! Sussie hette den och var en blandras mellan pappillon och scitzu (har ingen aning om hur det stavas) men jag föll verkligen pladask för den. Fick nr till henne så att jag ska ringa till uppfödaren och se om de fortfarande föder upp! I really hope so, för isåfall blir det en sån i framtiden. Hihi.
Nej nu ska jag koncentrera mig.
HÄRRA


Hurgada, Hilton long beach.

Ja, det är vårat nästa mål. Egypten. Igen. Jag, Sara, Jannis, Vedad och förhoppningsvis Stelios och Simon.
24 nov, dagen innan min och älsklingens ett års dag, så åker vi, förhoppningsvis!
Nu blir jag ännu mer peppad till att jobba.
Skulle verkligen gör typ allt för att bjuda Jannis på detta, men vet att det är omöjligt för mig, men kan ju iallafall försöka hjälpa :)
Åh, jag längtar så himla mycket!
Men just nu längtar jag jävligt mycket tills Grekland.
Som ni hört förr, så åker vi 15juni, och kommer hem 1juli. Det ska bli riktigt nice. Jag tillsammans med min älskling :)
Livet med ett jobb, trots att det ibland blir jobbigt, så är det så himla värt och gör livet så himla underbart!
Aaaa, jag är glad.
Men känns som att jag håller på att bli sjuk :( vilket suger..
Har inte riktigt bestämt mig om jag ska jobba sen eller inte, men mår faktiskt inte alls bra.
Längtar efter min baby också :) Puss på dig my love. Det är du som får mig att skina som den gingern jag är! Haha.
Aide, chiao.




Hus & Hem

Jag har fått jobb! Och yes, jag är överlycklig eftersom dom första arbetsdagarna verkligen har gått hur bra som helst. Första dagen som jag gjorde i onsdags, fick jag 93kr/h, i helgen är det bara provisionsbaserat och på lördagen då fick jag 700 och på söndagen fick jag 625, idag fick jag maxlön 144kr/h vilket var jävligt gött. Hoppas verkligen att det rullar på såhär.
Ja, har inte gjort mycket under helgen, förutom jobbat och tagit hand om näst intill medvetslösa ungar.

Jag längtar verkligen till den 15juni då vi åker till Grekland. Vill åka NU NU NU! Helst... :)

Vi är lediga ons, tors, fre, och jag ska jobba. Sen i helgen fyller Nora år, så då ska vi fira henne, plus att jag ska jobba. Så det blir nice. En ledig dag denna veckan. Åh, va skönt det är att kunna säga så!
Vet att det inte är höjdarjobbet nr.1 men jag är jävligt glad ändå.
Tack o hej. Leverpastej!!

Dubbeldejt.

Torsdag: Jag, Sara, Vedad och Jannis var på Alfie och käkade. Maten, sällskapet och stämningen var perfekt! Dubbeldejt, supermysigt!
Fredag: Ägnade hela dagen åt mig själv i solen. På kvällen hjälpte jag Jannis på jobbet, sen åkte vi till Sara och Vedad på en kopp kaffe.
Lördag: Var i Edsvalla och grillade, som var hur gott som helst! Sen åkte vi till Nora som hade grillfest, där var bland annat May, Magnus, Jocke, Nora, Romina, Sara, Stelios, Vedad var. Vi var där ett tag, sen åkte jag, Stelios, Jannis, Vedad och Sara till Haga och köpte lite bärs, sen åkte vi hem till Sara, som var home alone, och satt ute på hennes altan och chillade. Pratade om allt mellan himmel och jord, och till och med lite utanflör himmel och jord.
Söndag: Jag, Sara, Effi, Thios och Thia spelade storbingo. Jag och Sara var på bingon från kl. 2 till 9 på kvällen. Jag vann 2000kr som gick till potten, så nu har vi lite och spela för.
Måndag: Pga ont i magen gick jag inte till skolan. Vid kl.2 gjorde det så ont att jag blev jätterädd, åkte till akuten, men det var ingenting som väl var.
Tisdag: Fortfarande ont i magen, så det blev ännu en dag hemma. På kvällen spelade vi bingo, vilket gick jävligt bra. Min älskling vann 1000kr PLUS, DVVVVDVVVVVVDVVVVV. I love bingo. We love bingo. DVVVDVVVDVVVV! Köpte trosor med Loubna också, på rea, men dom var nice! Fick också reda på att jag ska provjobba på måndag, GÖTT!
Onsdag, idag: Kände mig lite dålig imorse, men pallrade mig till skolan vid tio ändå. Snart har jag muntligt nationella i Engelska med Sara. Sen ska jag till Bergvik och plugga på Jannis jobb och vänta på att Sara ska sluta så ska vi spela bingo. AWIE.
Torsdag, imorgon: Plugga och chilla. Kanske lite bingo?
Fredag: Brorsan och Jennie kommer från Göteborg. Ska på stan med Jennie och sen blir det lite mys och spel på kvällen.
Lördag: Fira båda mina underbara bröder som fyller 15 och 22.
Söndag: Plugga? Bingo bingo.


RSS 2.0