JANNIS OCH JAG

PS. Jannis och jag kommer förhoppningsvis vara förevigt. Älskar dig gubben! Du är min PRINS!

Jag ser fram emot att göra en till scrapbook om oss och vårat underbara liv och förhållande, för det är verkligen bättre än vad jag någonsin drömt om faktiskt.

ÅRETS HIGHLIGHT

GODERAFTON!

Jahapp då var har jag upplevt årets highlight.
Jag och Jannis spenderade fredagsnatten på Plaza i världens skönaste säng!
(Jag shoppade också lite.)
Vi var på Alfie och åt köttets lustar, som var hur gott som helst! Alfie är verkligen ett ställe att rekomendera för er som inte provat :)
Sen gick vi till hotellet och tog en drink.
Sen gick vi upp på rummet och gosade.
Sen från ingenstans gick vi till Burger King och köpte pomes med hot cheeze och chili cheeze MMM (L)

Det var en sjukt underbart natt och som sagt LÄTT årets highlight!
LÄNGTAR TILLS VI FIRAR TVÅ ÅR :D

Idag har jag jobbat, gick rätt ok.
Sen har vi sett på film med Steljo, Judith, Sara, Vedo och lite Senada :)

Nu blir det att snutta kudden!

(JUST DET! (kanske lite tråkig info för vissa) men det gick jättebra på engelskagrejerna jag lämnade in, VG på allt! Feels good!)
IMORGON SKA JAG TILL FARMOR OCH FARFAR!
GONATT

1 ÅR MED MIN ÄLSKLING

HALLÅ HALLÅ, DEHÄR Ä ETT TJUTVÅ!
Godmorgon!

Har inte varit i skolan sen i måndags men nu är jag här! Dock ska jag gå ganska mycket tidigare eftersom jag ska till tandläkaren idag.
Förra gången när jag skrev min önskelista så var den ganska tunn, men nu när juletiden närmar sig sakta men säkert så ökar också min önskelista, mouhaha. Men nu är det ju så att jag faktiskt har blivit en stor liten flicka, så jag förväntar mig inte direkt att tomten ska komma med hejdundrans mycket julklappar. En egenskap jag är nöjd med hos mig själv är att jag är väldigt tacksam och uppskattar saker och ting!

ÖNSKELISTA TVÅ:
- Presentkort
- Ipod nano (den nya med kamera)
- Skor
- Converse väska

Ja det var ju lite mer än sist iallafall.
Men ipod är nog bara att glömma, så jag har planer på att köpa den till mig själv i födelsedagspresent! :) HIHI.

Idag har jag ganska mycket att göra så det ska jag iväg och göra nu, men först och främst ska jag berätta om igår och igår, ONSDAG den 25de NOVEMBER 2009 hade jag och Jannis ett år. Vi båda jobbade så det blev ju inte en direkt höjdardag, men det lilla vi var med varandra så var det ändå speciellt. Imorgon, om Jannis inte måste in till sjukhuset så ska vi fira.
Bo på Plaza
Käka middag på Alfie
Ta en drink
Bada jacuzzi
CENSUR
Ja, men hur som helst så vill jag iallafall tacka min underbara älskling...
Tack älskling, för (trots många motgångar) det absolut underbaraste året i mitt liv. Du betyder så otroligt mycket för mig och som du vet, så gör jag nästan allt gör dig!
Det kommande året nu kommer medföra en hel del förändringar och prövningar för oss. Prövningar som jag faktiskt tror att vi är menade för att klara. Jag hoppas verkligen att saker vid sidan av, också faller på plats. Det kommande året nu är lite av ett "upp till bevis" men så stark som våran kärlek är till varandra, nu fortfarande efter ett år, när vi spenderat mer eller mindre VARJE dag tillsammans, så borde det inte vara en match. Jag älskar dig Jannis. Med hela mitt hjärta.

ÖNSKA OSS LYCKA TILL? :D

Vi hörs på lördag och då kommer Chrille och Jennie hit, AWI :D

ÅH VA JAG VILL HA

Goder afton mitt härrskap!

En liten nattbloggning nudå med lite updates.

Igår började vi med nytt kapitel i matten, så intressant, jag fick även tillbaka det jag lämnat in i psykologin och det hade jag fått jättebra och rolig feedback på, så det är jag faktiskt väldigt nöjd över.
Det var meningen att jag skulle jobba, men istället fick jag med min älskling, Vedad och Sara på yoga vilket var supercoolt och supernice och definitivt en grej jag kommer fortsätta med nu på torsdagkvällarna framöver (förutom nästa torsdag får då blir det jobb)
Sen tränade vi självklart lite efter det, och idag har jag faktiskt lite träningsverk :)
Sen hände det inte så mycket mer, faktiskt.

Idag har jag haft superont i mina äggstockar vilket innebar att det inte blev någon skola idag. Men fick iallafall lite psykologi gjord.
Har sovit i fosterställning och suttit i soffan hela dagen. Nästan.
Var hos pappa en sväng, jag och Jannis, och kollade på bilar och film. Det var hur skönt som helst att vara där faktiskt.
Jag bara fortsätter också att bli allt mer sugen på en liten vovve, men funderar på en yorkshire terrier nu, men det kanske bara är något som flugit i mig? Det optimala skulle ju verkligen vara en blandras mellan yorkshire och chihuahua, ÅH VA JAG VILL HA (L)!

Imorgon händer det grejer!
- Ska till Edsvalla och fira Stora Stelios, GRATTIS BTW, han fyllde år i onsdags
- Maskerad med klassen, så kan vi också säga GRATTIS till Ivana.

Nu så ska jag krypa ner under täcket med min underbara älskling.
ÅH, går det verkligen att älska någon så mycket?
JAG KAN IALLAFALL.

Go natt, snosa sött.

Önskelista till jultomten

HEJ.

Sitter hemma hos mamma nu, ska smörja min ben och sen ska jag klä på mig och åka in till stan. Ska gå runt lite med Jannis en stund och sen ska jag jobba. Idag har jag läst om alcoholism och anorexi. Usch, hemska sjukdommar det där... men jag har ändå inte bestämt mig vilken jag ska skriva om :/ Vad tycker ni?

Sitter med mammas PC i knät, och GUD va jag vill ha en egen! VILL VILL VILL :)
Men snart är det ju jul så det är väl dags att skriva önskelista? Hehe.
Jag vet dock inte riktigt vad jag önskar mig, kanske det jag är i mest behov utav..?
1. Presentkort (kläder är att alltid bra att ha och på detta sätt MÅSTE jag use the money till kläder)
2. Skor
3. Scrapbook set/material

Alla tre är nödvändiga saker och mina allra största hobbys!

Ja, och efter jul ska jag också köpa en dator, spara lite pengar så jag får min efterlängtade manick. Så ska jag också ge mig ut på en rejäl shoppingrunda! För DET var längesen! Och då ska jag köpa skor, smink, kläder, smycken, allt! Uuu va jag längar.
Längtar till julafton, jättemycket i år.

I februari ska jag också åka till Göteborg och vara hos Chrille och Jennie, för det var så sjukt längesen! Föroppningsvis ska jag dit med Jannis, men annars åker jag dit själv för annars kommer det aldrig bli av :P Saknar dom så himlans mycket och min favvoskatt Bianca också :)

Nu måste jag fixa o dola lite.
PYSS O KRAM

Inte mycket

Godmorgon!

Sitter i skolan. Har pluggat gärnet nu på morgonen så jag tyckte att jag blev förtjänt av en paus.
Ska snart gå ner till bildsalen och börja att klippa och klistra på vårat collage.

Idag får vi nytt schema och jag hoppas verkligen på sovmorgon vid något tillfälle :)

Ska jobba idag också, gu va kul.

Idag fick jag pengar. Awi. Ska nog spara dom till mobil eller gymkort-räkningen så slipper jag det iallafall...

Har inte varit så mycket bloggskrivande nu på ett tag, och det kanske beror på att det inte händer så mycket om dagarna. Skola, jobb, tv, sova. Typ...
Men helgen blir nog kul!
ADJÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

Efter regn kommer solsken.

Hej!
Längesen!
Har helt enkelt inte haft tid!

Nu har det hänt ganska mycket!
Förra veckan tecknade jag och Jannsis ett årskort på Njoy, där vi ska försöka att träna iallafall två gånger i veckan. Denna månaden är minst sagt hektisk!
Vi ska försöka ha två gympass, som Robin satt ihop åt oss som känns jättebra, och sen ska jag försöka ha ett grupp pass i veckan, och ett yogapass, men hinner jag med det är jag supernöjd!
Hade vårat första träningspass i onsdags, igår alltså, har träningsverk idag, men inte allt för farligt faktiskt. Har varit sjuk idag, men om jag mår bättre imorgon så blir det träning imorgon också.
Har jobbat måndag, tisdag och onsdag. Nu är jag ledig och imorgon också. Sen i helgen blir det jobb. Måste ju ha till julklapparna :)

Hm.. vad har hänt mer..?
Var hos pappa, och åt middag i söndags.
Jag måste börja planera lite jag, inför kommande födelsedagar och julafton, årsdag och grejer... Har massa roliga saker att se fram emot, men just idag är jag ändå inte glad för fem öre.

Jag måste börja ta tag i saker och ting. På riktigt.

Nu ska jag pysa.
Ha det så gott allesammans.
CIAO!

Don't worry, be happy?

Igår var en bra dag eftersom jag var ganska glad hela dagen, och jag kände inte en enda gång att jag hade ont någonstans eller att jag var trött! Så det kändes helt underbart, men självklart är det inte meningen att livet ska vara felfritt.
Hade en underbar morgon i alla fall :)
Åkte till sjukhuset för att lämna in ekg grejs och följa med Jannis på undersökning, och sen när jag kom till skolan var jag ganska taggad på att göra matteprovet faktiskt.
Men SJÄLVKLART ska det gå helt cp… Första frågan fastnar jag på i en halvtimme, för att det verkligen var det första på kapitlet vi gjorde så jag kom inte ihåg, och då fick jag damp och blev okoncentrerad och jag vill heller inte ha så mycket hjälp av läraren så att jag måste göra komplettering för det hatar jag mest av allt.
Så just nu är jag så arg så det känns som att det väller ut rök ur mina öron, och har inte heller batterier på telefonen eller någonting. SVACKA HEJ IGEN. Så… Jag sket i provet och nu är jag på dåligt humör. Kul. Önskar jag hade lite utav Jannis vilja, för just nu känner jag verkligen för att slänga in handduken :)

Orkar inte ens gå till matsalen, för det är för kallt ute.

Aja… måste göra något så att jag blir glad nu.
Ade bye


For ever and ever faktiskt

Go kväll, go kväll!

Har inte skrivit nu på hela helgen, så nu är det väl dags för en uppdate I guess.

Fredag:
Mini halloween med Sara och Vedad. Supernice i början med sen fick jag och Sara fara in på akuten. Så det var ju inte så trevligt.
Lördag:
Jag gjorde inte så mycket förutom att må dåligt, men sen mådde jag ganska bra när jag och Jannis hade våran efterlängtade myskväll. Supermysigt!
Söndag:
Gjorde inte så mycket idag heller.
Spelade storbingo och sen såg vi på film.

Idag, måndag.
Skola igen, jobbade ganska mycket, bra start på skolstarten.

Jag vill bli lite som Cattis och ha tre jobb, fast två, så därför har jag också sökt lite jobb :) Men jag ska vara kvar på Dialon för jag gillar det verkligen där. Och människorna som jobbar där också!
Jobbade idag och det gick skitbra! Fick dubbelprovision så det känns uber!

Sen nu har jag inte gjort så mycket.
Väntar på att Smaruko ska gå och lägga sig så att jag kan plugga lite matte.
Imorgon ska vi göra massa saker, så det blir skojsigt!
Ska till Friskis och Svettis och kolla, för jag, Jannis, Vedad och Sara ska förmodligen börja träna där. Ska bli gött att komma igång! I really need it :)

Idag har jag och Jannis skrivit lite kinky sms till varandra, mghr, i like that :) moehehe...
Så söt är han!
Ooooh, jag längtar till våran ett års dag, då ska vi käka ute, ta en drink, och sen gå till hotellet och bara vara all alone. Finns inget bättre!
I'll mary this guy, just so you know! :D
Älskar dig baby! For ever and ever faktiskt, för alltid vi, ok? :)

GO NATT ALLESAMMANS

RSS 2.0