Stopp och belägg



Idag slapp jag en fruktansvärd tyngd på mina axlar, jag klarade uppkörningen som jag varit så fruktansvärt nervös över. Men jag klarade det! På första försöket! Jag är nöjd och väldigt stolt över mig själv!

Min kropp har slutligen sagt stopp. Den värker och vill inte röra sig utan att utstråla en fruktansvärd smärta i hals, huvud, rygg, revben, näsa, allt. Jag måste vara sjuk? Eller? Jag får inte vara sjuk, har på tok för mycket att göra. Teori, skola, jobb!!!

Vill ni veta någonting fantastiskt?
JAG JOBBAR NYÅRSNATTEN ♥

Nu ska jag hämta kraft.


Daniel Adams-Ray



Min kropp säger snart stopp.

Igår gick jag upp kl. 04.45 i Paris och då tog vi shuffle till flygplatsen, där väntade vi i några timmar tills planet kom och flög oss till Skavsta. Flygbuss till Sthlm central. Tåg till Karlstad. Buss hem till Rud.

Igår var det också Daniel Adams- Ray på Tempel som jag köpt biljett till. Det var jag lite ånger för, eftersom jag kände att jag inte orkade. Men så plikttroget som det någonsin kan bli, släpade jag mig dit till slut.
Kön in var fruktansvärd. Hemsk och kall och lång och trång.

Jag och Mary fick en flodvåg av odrägliga människor över oss och flög i 120 ner för en trapp där jag krossade mitt knä. Förbannat ont. Men we kept going, of course.

OM DU LÄSER DET HÄR DANIEL, VILL JAG BARA SÄGA ATT DU VAR FANTASTISK!
Tusen gånger om.

Har filmer och bilder, men vet inte hur man lägger in från telefonen. Ska bara lära mig det, så återkommer jag. Nu ska jag göra någonting utav den här dagen.




Boarding

Nu sitter vi och väntar på att få boarda så snart drar vi. Lovely! Bye Sweden fot a couple of days. Jag kommer att ha telefonen avstängd, vill ni något når ni mig via Jannis. Bye folks!

Mysdag i huvudstaden

Det har varit en oerhört lång dag! Var nära på att missa tåget imorse men han med till slut ändå som tur var! Tågresan till Sthlm gick jättebra, och fort. Vi gick och åt mat direkt när vi kom fram, sushi vilket var underbart gott. Vi träffade Julia, Jessika och lillan och gick hem till Julias far. Vi sprang runt i det kalla vädret ett bra tag innan vi äntligen kom till Rinkeby och Julias farmor som bjöd på kaffe. Därefter bar vi oss ut på äventyr igen till Kista köpcentrum där vi var i flera timmar! Stelios och Julia klippte sig bland annat. Finfina blev dom! :) Nu har vi ätit och fixat klart allt, så nu ska vi vila för att sedan bege oss till Skavsta flygplats!

France, Paris



Dom har varit många och räknade, men nu har dagarna blivit till dagen! Idag åker vi som sagt till Sthlm och sover där eftersom vi IMORGON åker till Paris!
Som vi längtat!
Det ska bli så himla underbart kul. Äntligen ska jag få åka till Frankrike!
Mysfaktorn och den romantiska faktorn är överhettad också, eftersom jag och Jannis på torsdagen firar 2 år tillsammans och det ska vi fira med en förstaklassig finmiddag. Kan det bli bättre? Don't think so.



Vi kommer hem redan på fredag, så det blir en kort resa, men enligt planeringen kommer vi hinna se det mesta som Paris har att erbjuda, vilket innebär att schemat är tight.

PACKLISTA

High heels
Middagsklänning
En vardagsklädsel
Locktong
Plattång
Smycken
Smink
Teoriboken
Kamera
Iphone (så att jag kan publicera när vi står uppe i eifeltornet)
Pass

That's about it...

Om jag inte uppdaterar något via mobilen så lovar jag att jag gör det på lördag.
Vi kommer hem på fredag, men då är det raka spåret för mig till Tempel och Daniel Adams Ray!


Sthlm next



Vem har en lillebror som när man inte klarar ett prov och är ledsen för det, kommer och klappar en på kinden och säger - du klarar det nästa gång.
JAG!
Min lillebror, min skatt ♥

Klockan är 07.30 och JAG står och fixar håret, var tvungen att prova en sak som jag aldrig testat förut. Det blev bra tycker jag. Har ju lovat mig själv att bli finare i vardagen när jag fyllt 20 så jag måste fuskträna lite.



Ser lite tossigt ut, men det blev faktiskt bra. Som sagt så är kl väldigt tidigt på morgonen, därför jag inte visar facet. Ingen hit.

Idag blir det ingen skola heller, eftersom vi ska åka till Stockholm, där ska vi sova över hos Julia. Ska bli så himla mysigt och nu ska jag stänga av och glömma allt här hemma (förutom körkortsboken).


Mitt kall



Jag har kommit på vad jag vill dedikera mitt liv till. Att resa. Det är faktiskt det bästa jag vet. Jag, Mary och Frida satt förra veckan i skolan och tittade på resor och man blir bara helt... crazy. Man vill bara dra. Jag och mamma och hennes kille pratade om vad man skulle göra om man fick en miljon, dom skulle investera i saker och ting, men jag skulle ha rest för allt. Hur gött skulle det inte vara med ett resekonto på en mille?
Kanske borde man till och med dra nytta över gymnasieutbildningen vi faktiskt har när vi går ur, och jobba som guide ett tag?

Har hittat två små paradis. Ett i tunisien och ett i Rhodos. Jag har ju varit i Grekland några gånger och Tunisien är vad jag haft mitt sikte inställt på, men hotellet i Rhodos går faktiskt inte att motstå.
(Plus att mitt mål i livet är att besöka alla dom grekiska öarna.)





Tänk en veckas "nothing but relax" på det här uberfina hotellet med 50m till havet.
Ja tack.
Har det i siktet iallafall...


Plikt



Har blivit riktigt dålig på att hålla bloggen uppdaterad, men det är bara för att det är så himla mycket nu runt omkring.
Teori, körning, skola, jobb, ansvar.
Om mindre är 50 dagar fyller jag 20 och det är dags för mig att växa upp lite till.
Men jag har iallafall blivit lite mer plikttagande, som Lojjan brukar säga. Jag gör det som är viktigast liksom.

Läser teori så mycket jag orkar och får in i skallen (ändå känns det som att det inte är mycket som fastnar) och skolarbetena rullar på bättre och igår var jag till och med i Arvika med Mary och rektorn för att prata gott om Klara gymnasium! Jobbade även inatt mellan 23.30 och 03.00 och jäklar va ont jag har i händerna idag. Orkar knappt skriva på datorn liksom... klen är jag.


Plugghäst



Listade precis ut varför det var "fel" på bloggen igår, jo nämligen för att jag hade skrivit blogg från mobilen nivet, så inställningarna var fel.
Jag höll inte det jag skrev igår, nej jag blev inte klar med båda historia uppgifterna, men däremot blev jag nästan klar med en Ekologiuppgift i Naturkunskapen och en uppgift i Religionen. Fick reda på idag att Religionkursen avslutas på torsdag och det skulle ju vara hiskeligt bra om jag var klar då! Så ikväll ska jag plugga tills ögonen blöder. Ja det ska jag faktiskt. Ska börja med den största uppgiften i Religion och efter det ska jag plugga lite terrorism inom Historian eftersom jag har redovisning på det på torsdag. FORTSÄTT SIMMA FIA! Jag måste peppa mig själv. Jag måste klara det här.

Tog en paus nyss och då gick jag in och kollade lite au pair grejs från bolaget jag ska åka med, och det gjorde mig faktiskt taggad. Eftersom man kan välja när man vill åka, kanske jag åker redan i juli om jag inte får något sommarjobb i Norge. Får jag sommarjobb, åker jag senare.

Nu ska jag lägga på ett kol. Hörs sen.


Ingenting funkar förutom min iphone, ta i trä

Finns inget värre än när saker och ting inte funkar som dom ska! Nu funkar inte blogg.se som det ska och det gör mig J Ä T T E A R G!!! Fast det kanske är ett straff för att jag aldrig tar tag i mitt liv? Ja, mycket möjligt. Imorgon är det tisdag och eget schema i skolan och jag har två små mål. Historiauppgift - Terrorism Historiauppgift - Politiska mord Blir jag klar med dom uppgifterna ska jag faktiskt vara nöjd med mig själv. Jag måste försöka att inte sätta upp för höga mål än vad jag vet att jag inte klarar av.

Mobilblogga

Haop då ligger jag i sängen och inväntar jobb från kl. 01-04.30 samtidigt som jag skriver mitt första inlägg på bloggen från min nya supercleana iphone som jag redan älskar! Steljo har hjälpt mig jättemycket, så tack tusen gånger för det. Har lagt in Glee på mobilen också så att jag ÄNTLIGEN kan börja kolla på den. Wiho känner jag!!! Nu måste jag vila innan jobb. Adios!

Boda Borg



Igår åkte jag, Jannis och min lillebror Daniel till Boda Borg eftersom min lillebror aldrig varit där, så tog vi med honom dit för att också få ha lite roligt i livet. Han har nyss börjat gymnasiet vilket inte alltid är så lätt, och både jag och Daniel kan behöva några timmars paus från verkligheten en stund.

Det var hur kul som helst! Vi var där i FEM timmar och vi klarade EN bana, så syftet vårat var verkligen att ha roligt. I slutet blev vi så övertrötta alla tre att det enda vi gjorde var att gå runt och skratta. Jag kunde knappt stå på mina ben för att jag skrattade så mycket, än mindre försöka klättra på en klättervägg!
Hundra tummar upp för Boda Borg säger jag bara!

Tyvärr har jag inga bilder. Men det kanske är bäst så.

TACK JANNIS OCH DANEMAN





Paranormal Activity 2



JAG TAR TILLBAKA ALLT JAG SAGT OM ATT JAG HAR SVÅRT FÖR ATT BLI SKRÄMD UTAV SKRÄCKFILMER! Igår var vi på bio jag och Jannis, på Paranormal Activity 2 och den hade jag egentligen redan ratat eftersom jag inte var ett så stort fan av ettan. Jag tror inte på att det skulle kunna hända, MEN, det var den bästa skräckfilm jag sett i hela mitt liv. Den skakade verkligen om både mig och Jannis, vilket jag aldrig hade kunnat tro. Vi ville egentligen inte ens gå på den, men tänkte att om det är NÅGON gång man ser den så är det på bio nu, eftersom det inte fanns några andra bra filmer att välja bland.
Jag blev så skraj att jag tillochmed var beredd att hålla för ögonen ibland. Och det är verkligen inte vanligt för att vara mig. OHOHO... helt sjukt.
Men som sagt så var den väldigt bra och jag rekommenderar folk att se den, på bio, men gå inte dit med inställningen att det verkligen har hänt, så som dom försöker få det att se ut, för det tror jag är bullshit.


Tankar



Det jobbigaste som finns nästan, är när man inte kan vara alla till lags. Det vill jag vara, alltid, men det går inte. Det bästa man egentligen kan göra, är nog att hålla vid det första man har tänkt sig, så att man inte sviker sina ord, för då blir man opålitlig, och det vill inte jag.
Tar gårdagen som ett exempel: Jag hade lovat Jannis för ett bra tag sen att vi skulle gå på bio igår, och några dagar efter att vi planerat detta, så bjuder Mary hem oss på middag och mys hemma hos henne, vilket egentligen är någonting jag verkligen inte vill missa! Hur svårt blir det inte här?
Oavsett hur jag gör, kommer jag att grubbla och känna mig dum. Jag vill vara med på allt.
MEN, igår valde jag att gå på bion med Jannis, eftersom jag kände att jag var tvungen att hålla fast vid vad jag lovat.
Jag ville ju självklart också, men ja, ni förstår säkert hur jag menar.




Eden lake



Såg nyss en sjukt äcklig film. En sådan som sätter sig inuti hjärnan och bor där resten utav livet.
Den handlade om ett par som åker ut till en skog för att ha mys utan telefoner eller nåt, och i samma skog är det ett gäng tonåringar som gör massa "rackartyg" för att vara mild i munn.
Ungdommarna börjar jaga paret och misshandlar killen grovt så att han inte kan gå typ och tjejen fortsätter dom att jaga i flera dagar och hon kämpar hela tiden för sitt liv så mycket att man själv sitter och håller andan. Hon har den värsta oturen jag någonsin sett, värre än mig.

Se den. Den var inte sådär superbra och underhållande, men det gav mig en tankeställare om hur mycket sjukt som pågår runt om i världen och hur lite vi egentligen vet om det.

Det är en ganska gammal film tror jag, jag såg den på canalPLUS


Mysteriet på Greveholm



Jag har bott i den lägenheten jag bor i nu, i ungefär två år, varje gång på kvällen, när jag suttit i vardagsrummet eller köket så har det låtit som en mobil vibrerar på våningen över oss då och då, skitstörande. Som att en person alltid skulle ha mobil på samma ställe liksom... IDAG fick jag reda på varför. Efter TVÅ år! Helt sjukt. Det är en jävla lampa som står ute på gården, som är trasig! Känns skönt att veta det här. Väldigt skönt. Varje kväll har jag och även resten utav min familj stört sig på detta. Rena rama Mysteriet på Greveholm.

Idag var det två killar på våran skola och hälsade på, FRÅN USA, och det gjorde att jag verkligen längtar ihjäl mig tills jag flyttar dit. Dom berättade bl.a att det kostar 140 svenska kronor att ta körkort där borta, rätt värt? Samt att en Big Mac med meal kostar 18 kr. WOHO! Nej men ganska coolt, men framför allt så är det SPRÅKET! ÅH, I love it! I love USA!

Imorgon ska jag, Jannis och Daniel till Bodaborg.
JAG ÄLSKAR BODA BORG!!!
WOHOOO!
Ska bli så awesome.


Blandat



Direkt när jag kom hem från skolan, slängde jag mig ner i soffan och slog på en film som jag kunde somna till. Helt underbart. Jag älskar att sova. Speciellt i tider som dessa. Hur lame är inte det? Det är så jobbigt att gå runt och vara trött hela tiden. Jag vill bara sova, sova, sova. Idag så peppade underbara Lojjan mig med massa pepp så nu ska jag tvinga mig själv att göra klart ett arbete i Historian så kommer det förhoppningsvis flyta på lite.

Eftersom jag har sovit nu i eftermiddag så ska jag försöka läsa lite teori, lite bok och kanske börja med något annat skolarbete, ja, det finns ju liksom att välja på.

Igår var jag med Stellan och Julia hela eftermiddagen och det var lika mysigt som alltid! Julia är ju så sjukt duktig på att laga mat och jag skulle verkligen vilja lära mig lite utav henne. Sen såg vi på Walk the line som är en bland historiens bästa filmer. Jag och Julia ska ha kultkväll någon dag, bara nöta massa kult filmer som Grease 1 och 2, Dirty Dancing och sånna underbara filmer. MYS!


Snö



Igår, i skolan, satt vi i matsalen hela dagen. Jag gjorde inte ett skit. Varför? För att tummen sitter som gjutet i rava tydligen.
Jag måste ta mig en rejäl uppryckning! Det har jag sagt 100 gånger, men det är så svårt. Så jobbigt och jag känner att, jag vet inte... jobbigt. BLÄ.
Precis som Johanna skrev så måste jag nog starta om lite. Tur att det är nyår snart, då blir det liksom enklare.
Nu har det ju börjat snöa, och backen är täckt med snö, snö som jag HATAR när det befinner sig på fel ställe! Jag ÄLSKAR snö på rätt ställe och vid rätt tidpunkt och det är det INTE i början av november i Karlstad.



Har precis kollat på Grease 2, den gjorde mig glad. Ibland är den så dålig att det blir lite pinsamt, men det är sjukt charmig, så det är bra!

Igår efter skolan hakade jag på brudarna in till stan och Espresso House på en kaffe, eller för mig blev det en otroligt god (kanske något kall) chai latte, MMM! Så jävla gott! När jag kom hem somnade jag på en stenhård kökssoffa, SÅ trött var jag.



Väntar på bussen i kylan.
Och ja, såhär fin är Mary och såhär sheleten är jag.


Fisk



Sitter och äter mat. Literly. Det är fisk. Har precis tränat lite teori, gjorde ett sånt där test och blev godkänd. AJIPPIE!
Är väldigt trött idag förövrigt.
Vill bara hem och sova.
Har inget vettigt att skriva.


Fridas förtjänst



Finns det något värre än när en oteknisk jävel som mig, råkar radera hundra meningar man nyss skrivit? SVAR, NEJ.
Idag har vi kollat på min nya personliga favorit - laserturken och den går liksom inte se för många gånger, det är verkligen lika kul varje gång.

Imorgon, eller idag, ska jag smita hem lite tidigare från skolan, ta mig en powernap hemma i typ en timme, och sen ska jag som sagt nöta massa körkortsteori. Vill ju så himla gärna bli klar med massa skolarbeten också, för det tynger ner mig så att jag inte ens kan stå rak i ryggen! ELLER så kanske det beror på att jag jobbade hela lördag natt med att fylla på läsk? Hm, det var iallafall värt.

Jag var fin idag i skolan. Frida också. Fast det var hon faktiskt, hon var bara låtsasful en liten stund.



På torsdag kommer det två killar från USA till våran engelska lektion.
WOHO! Dom är uberkristna och heter Jordan och Joseph. Dom är med i missionskyrkan.
Dom är hjärtligt välkomna.

PS. Det är tack vare Frida jag kom igång med körkortet. Tack Frida. Hon är min stilpolis också. Bestämde jag.


Plugg upp över öronen



Har precis pluggat teori och nu är jag jättetrött. Har även kommit på idag hur mycket grekiska jag faktiskt kan. Glad blir jag för det. Nu ska jag läsa ur teoriboken IGEN, innan fredag och sen en gång till under lördag och söndag. Sen ska jag bara NÖTA NÖTA NÖTA proven på internet tills det blir dags för den stora, jobbiga dagen.

JAG SKA KLARA DET HÄR! JAG SKA, JAG SKA, JAG SKA!!!


Driverlisence



Haft en underbar morgon med god frukost, kaffe och prat med pappa.
Det var verkligen inte igår...
Jag gick upp kl. 07 idag och ändå har jag sovmorgon till kl. 10! BRA AV MIG.

HAR PRECIS BOKAT TEORI OCH UPPKÖRNING!!!
Blir sjukt nervös av bara tanken!
AAAAAAHHHH!


sCHLETEN



Jag har haft så fullt upp, varit så trött och varit så upptagen att jag inte ens har HUNNIT eller ORKAT skriva blogg. Jag hatar att inte skriva blogg. Jag liksom, håller koll på mig själv och vad jag har gjort genom att skriva blogg. Det är också bra för att jag kan gå tillbaka och kolla vad jag har gjort om det känns som att jag inte har gjort ett skit så som det faktiskt kan kännas ibland. Man kan liksom bli påmind om vilket liv man lever.

Jag känner mig inte riktigt redo för att dra igång med skolan igen, men nu måste saker börja rulla på. Den här veckan MÅSTE jag bli klar med alla grejer som jag har att göra. Precis som Maria skrev så börjar listan på "saker att göra" bli på tok för lång. Imorgon har jag grekiskan också, inte alls sugen. Har inte pluggat. Inte tränat teckenspråk. Inte pluggat. Inte brytt mig. Men JOBBAT, det har jag. Inatt. Från 01.00-04.15 så därför är jag också väldigt trött.
Borde därför sova...
Ska sova.
God natt!




Dirty or Glamorous?



Vi var ju på maskerad i onsdags och jag hade ju faktiskt utlovat lite pics...











Riktigt bra förfest och Ankan var väl inte riktigt lika lyckat...
Men det var jävligt kul att träffa alla människor och speciellt Bengan!


Härliga söndagskväll



Kom nyss hem efter att ha varit hos Lojjan hela eftermiddagen och kvällen. Blev lite "tagen på sängen" när jag ringde henne förut runt kl. 15 och hon sa att hon och hela hennes familj inkl. farmor, mormor och morfar, satt och väntade på mig. Haha.
Den sena pojkvännen kände jag mig som ♥



Efter ett tag kom Cattis och vi gick ut på en lång och kall promenix. Ganska skönt ändå, att få röra lite på sig och få lite frisk luft. Sen gick vi in till Lojjan och drack lite kaffe och skrattade så att vi kiknade.
Love you guys!


Aktivitetsvecka



Den här lovveckan har gått helt alldeles sjukt fort. För fort.

I tisdags var jag och Jannis och bowlade som ni vet, den första aktiviteten av våran "aktivitetsvecka" som slutade med att det inte blev alls som vi hade tänkt oss. Alltså, två aktiviteter. Men bowling och squash blev det och jag tycker att squashen var roligast (eftersom jag vann då). JA, jag ÄR världens sämsta förlorare.

VS



VS



FORTSÄTTNING FÖLJER
och spänningen är olidlig!
1-1 i matcher, Jag vann squach, Jannis bowling...
;)


Trött men I'm alive



Jag har varit så trött att jag inte ens har orkat blogga på ett par dagar, gah...

Det har hänt en del faktiskt trots trötthet och otaggning.
Jag och Jannis skulle ju ha haft lite utav en mysig aktivitetsvecka tillsammans vilket inte har hunnits med så mycket, men vi var iallafall och bowlade i tisdags. Har bilder, som ni får någon annan dag.

Var ju också på maskerad i onsdags med förfest hemma hos Johanny. DRETKUL förfest. Mindre kul på Ankan men mycket dans.
Bilder kommer! Asmånga, asfina.
Jag var Laura Croft i Tomb Rider och dom som är runt 20 och inte vet vem det är, är nästan dåliga.



Så.
Kommer mer, men inte nu, för nu ska jag sova eftersom jag dör av trött het!

IGÅR, var jag tillsammans med mitt projektarbete Adrenalinas i Sälen och gjorde en sak vilket var bland det roligaste jag någonsin gjort!
LÄS MER PÅ ADRENALINAS.BLOGG.SE på måndag!!!


Finmiddag



Igår kväll var jag verkligen hur utsliten som helst och det känns som att kroppen börjar på att bli lite sjuker igen. Men eftersom Jannis pappa kom hit igår så åkte jag till Stellan och Julia och åt middag tillsammans med dem.
Som vanligt när Juliett lagar mat så var det awesome!

Det var kul att få träffa Julias lillasyster Sofia också, som var på besök :)


RSS 2.0