CHOKLADPROVNING NR: 1



Igår när vi var i Grums hade vi också en alldles underbar hemmagjord chokladprovning. Alldeles för undebart.
Vi var sju personer och hade 11 chokladkakor att sitta och analysera, och JA, jag tror att choklad gör kvinnor gladare, lyckligare, ledsnare, tjockare, NÖJDARE, roligare, mer tillfredställda...



CHILI & HONUNG av: Anthon Berg
- Den här hade jag väldigt höga förväntningar på, eftersom jag ÄLSKAR honung och tycker väldigt mycket om chili och starka saker över huvudtaget, så därför blev jag väldigt besviken eftersom jag kände att den inte gav mig någon sorts njutning...
BETYG: 3

SEA SALT av: Anthon Berg - Hade tidigare provat denna och var då inte så väldigt förtjust men jag får ändra min åsikt. Det blev en god mix helt enkelt, svår att förklara, men sea saltet passade liksom med den bittra smaken. Jag brukar inte heller vara alltför förtjust i choklad som innehåller mandelbitar, men trots det var den här väldigt god.
BETYG: 7

SALMIAK av: Anthon Berg
- Jag älskar lakrits men hade ändå inga förväntningar alls på den här sorten. En, eller två rutor till en kopp svart, starkt kaffe passar som handen i handsken! Speciell med GOD.
BETYG: 8

PISTAGE med 70% MÖRK CHOKLAD av: Marabou Premium
- Kan inget annat säga om denna än att den var bland det vidrigaste jag smakat. Som en dammtuss ungefär. USCH.
BETYG: 1

COCKIES AND CREAM (Ljus) av: Marabou
- Jag älskar den här glassen på BK, men chokladen blev helt enkelt för mycket. Det är en riktigt sötisbomb i munnen som blir på tok för mycket så att det inte ens blir halvgott.
BETYG: 1

RASPBERRY med 70% MÖRK CHOKLAD av: Marabou Premium
- Tillsammans med det söta från hallonbitarna så bildar det tillsammans med bitterheten en form utav perfektion. Oj, va invecklat det lät. Den är absolut inte invecklad men otroligt god. Perfekt till egentligen vilket té som helst! Favorit.
BETYG: 10

HAZELNUT & NOUGAT av: Marabou Premium - Hasselnötter och nougat är ingenting jag någonsin föredrar. Det var spännande att prova en choklad med "fyllning" men hittade jag inte någonting att tycka om i den.
BETYG: 1

MINT med 70% MÖRK CHOKLAD av: Marabou Premium - Minten framhäver smaken utav mörk choklad på ett väldigt lagomt sätt. Passar också till vilket té som helst och till vad som helst. Jättegod och den har en fräsh smak. Ett plus för att den får en att känns sig lite nyttigare, på något konstigt sätt.
BETYG: 9

PASSIONFRUIT av: Marabou Premium - En riktigt pensionärschoklad. Den smakar som en riktig kärringparfym luktar. Det är den enda jag kan säga. Den här chokladen kostar 27 kr och var inte värd ett enda öre.
BETYG: 0

SENSATION YOGHURT & RASPBERRY av: Marabou - En ljus, jättegod choklad som man aldrig får nog utav. Den är något söt men tillsammans med yoghurtfyllningen ger den en smak av sensation. Dom små hallonbitarna är torkade på ett sätt som gör att man liksom kan tugga sönder som vilket smälter på ett sätt som ger nästan högsta form av njutning.
BETYG: 10

MJÖLKCHOKLAD av: Fazer - Vanlig mjölkchoklad...
BETYG: 7







Fryspåsar



Har precis varit ute i ungefär en timme med Maria och Louise och försökt att kränga iväg lite fryspåsar, vilket inte gick allt för bra, MEN det är ju trots allt halloween så vi får helt enkelt skylla på det.
En fick vi iväg, och tre till imorgon till folk som inte hade pengar löst. Ja, alltid något iallafall...

ÄR NÅGON SUGEN PÅ LITE FRYSPÅSAR SÅ SÄLJER VI ALLTSÅ 130 FRYSPÅSAR I OLIKA STORLEKAR OCH ALLT DETTA FÖR ENDAST 60KR! Påsarna kan återanvändas, ni får högsta kvalitét och ni behöver inte köpa fryspåsar på ett BRA tag.

BRA JOBBAT ÄNDÅ IDAG MARY OCH LOJJS! ♥


Tacokväll



Igår, som ni vet, så var jag i Grums tillsammans med tjejerna och åt tacos vilket var så SJUKT jäkla gött! Fick äntligen se vart tjejerna bodde också, och äntligen fick jag träffa Fridas voffsing Dino, sötivovven! Både Frida och Carros lägenhet var jättemysiga och jag blev själv jättesugen på att flytta ut, men men...



Titta bara va gött det ser ut! OHOO I LOVE TACOS! Det bara måste bli fler sådana här kvällar!
Love my girlies.
Love food.
Love laughs.


Maskerad



Är det någonting som är riktigt roligt gällande fester så är det maskerad! Jag älskar att gå på maskerad och varje gång jag är på det så är det till 100%.
På onsdag ska vi på maskerad på Glada Ankan där temat är Dirty eller Glamorus och jag hade tänkt att vara Dr. Bombay MEN det hör ju inte riktigt till temat så just nu, om inte Frida tänker följa med, så tänker jag att vara Laura Croft.
Så, BRA.

NU väntar jag på Johanna och Maria som ska komma hit och hämta upp mig och bilen så bär det av till Grums, tacos, choklad och jordens bästa brudar!

Inatt väntar även jobb från 01.00-04.00.

SES IMORGON.


KOM TZITTA!



Det finns nog inget roligare än fågelturken på YouTube!
Jag är så kass så att jag inte ens kan lägga in ett youtube inlägg, så det ska jag låta någon lära mig
och då fanimig ska jag lägga in det inlägget, fågelturken.

DU HAR FÅGEL!
KOM TZITTA!
VÄNTA VÄNLIGEN!
ABOA!

Det är nyckelorden i livet detta.

♥ 


Lojjan och jag



Igår var det en alldeles underbar dag som jag mestadels spenderade tillsmannans med storfavoriten Louise Ambjörnsson. Efter skolan drog vi iväg till stan eftersom Lojjan skulle hjälpa mig att hitta lite basicsmink, mitt första faktiskt, lite pinsamt men jag känner att det är väl lite på tiden för mig med detta.

Vi tog en fika på Farbror Melkers som inte alls får något bra betyg utav mig och därefter bjöd Lojjan med mig på ett glas vin och lite snacks hos henne. Det var mysigt att sitta och mysa i soffan tillsammans med henne och hennes underbara mor.



Vi testade sminket vi hade köpt - och lite till, och sen gick vi ner till stan och Oktoberfesten.
Vi dansade av oss i runt en timme och sen gick vi skilda vägar hem.
En härlig, ganska lagom kväll efter en LOVELY dag i allmänhet ♥


All day long



Det blev en lång dag igår...

Efter skolan bjöd jag in mig själv till att fika med Johanny, Fridy och Angelicy på Waynes, ÅH underbara waynes!
Sen gick vi runt på stan och kikade lite på kvällskvisten. (Det var förövrigt den längsta fika jag någonsin deltagit i.)
SEN efter DET bar det av till 91an och där kollade jag på hockey tillsammans med min mor, morbror och folk. Jag älskar mina morbröder, I've got the best ones evahevah!
Färjestad vann såklart.
Jag tog en öl.
Gick hem.
Badade, kollade på Criminal Minds, Somnade.


Chocolate



Det verkar inte som att man är den enda som har hamnat i någon sorts choklad-period, mina underbara vänner suktar lika mycket efter denna form utav njutning lika mycket som jag! Underbart!



MMM, hur goa ser dom inte ut att vara?!
Idag ska jag unna mig några praliner från Kardimumma samt smälla i mig en utav mina favortier FILLED MARZIPAN av Marabou.
Imorgon lördag, ska jag till Grums och Carro med brudsen, där ska vi ha tacos och choklad - kväll!!! ♥
 


I'm the one who's smiling in the rain



Jag är förmodligen den enda som faktiskt går runt i regnet och ler. I'm smiling in the rain. Jag älskar när det regnar. Det är mysigt på ett kurrigt sätt. Men nu sitter jag hemma på min trygga plats i soffan hos min tékopp och hos min choklad med min bok, fast just nu kollar jag faktiskt på The City.



Idag provar jag en ny sort som inte alls är lika god som marabou. Nej, den här rekomenderar jag INTE. Däremot så var jag med Lojjan en sväng på stan och hon köpte en mörk choklad som tydligen skulle vara lite nyttigare som var jättegod!
Kommer inte ihåg vad den heter tyvärr...

Någon dag fram över ska jag prova lite olika praliner på Kardimumma för dom ser så himla goda ut!
MMM!
CHOKLAD ♥

Föresten så provade jag Liptons vaniljté idag för första gången och det var verkligen supergott!


The last Airbender



Trots sprängdröda ögon så gick jag och Jannis på bio igår, äntligen fick jag se The last Airbender som var...
DEN BÄSTA FILMEN, LIKE, EVEEEEER!!!

På bussen hem stod jag och gjorde massa Airbenderrörelser och hoppades på att det skulle hända något vilket det givetvis inte gjorde, men JISES AMALIA vilken bra film!
3D effekterna sög, som vanligt, men det spelar ingen som helst roll och Carro förklarade för mig varför och ja, filmen får en lätt 10! AV 10!!!

Nu ska jag börja att kolla på serien också och träna till att bli airbender. Jag ska bli Avatar.
JAG ÄLSKAR AVATAR!



Var tvungen att få streama lite...


GUSTAVSVIK



Idag har jag tillsammans med Angelica, Carro och Andreas varit på ett uppdrag inom projektarbetet vi har och detta gick ut på att uppleva Gustavsvik äventyrsbad i Örebro. Så vi begav oss dit med bil tidigt imorse...







LÄS MER PÅ ADRENALINAS.BLOGG.SE!


Filmtips



Glömde ju att ge er en recension...



SE DEN!!!
Trots att jag var väldigt trött så fångade denna mitt intresse och höll mig vaken, glad och engagerad genom hela filmen! Diaz är lika charmig som alltid och en film med Tompan kan ju faktiskt inte bli annat än bra, eller nu ljög jag men faktiskt så spelar han väldigt bra i den här filmen så jag ska inte säga så mycket mer än SE DEN.






Den här rekomenderar jag också!
Fast jag älskar ju Dwayne Johnson, men den här är lite fjantbra och jag höll mig vaken genom denna också.
Skrattade gjorde jag också...


Picsy

Jag måste bara säga att VAMPIRE DIARES är det bästa jag någonsin sett i hela mitt liv!!!
Nu ska vi se "Knight and day" med Tom Cruise och Cameron Diaz.
Som lovat till Carro och Angelíki så ger jag er här lite snaskiga bilder från skolan i fredags.
Bättre sent än aldrig har jag hört...
OHOOOO LÄNGTAR TILLS PÅ TIIIIISDAG!

Adrenalinas



Har precis pratat lite med Cattis i telefon om Adrenalinas och känner verkligen att det är dags att få tummen ur rumpan på den biten. Ikväll ska jag baka något gött som pappa ska ta med och sälja till grabbarna på jobbet, dom brukar unna sig något gött emellanåt.

NU SKA, MÅSTE DET HÄNDA GREJER TJEJER!

ADRENALINAS


Powernap



Jag hatar känslan när man blir så arg så att det liksom kokar och sprätter i kroppen, precis som det gör nu...

Ligger i sängen och försöker sova, men det känns som mission impossible.
Måste försöka få mig en powernap.
Hungrig är jag också, som ett hemlöst djur!
FAN.

Jag älskar vår nya kamera iallafall. M ♥


iPhone 4



Jag är nog bland dom mest spontana människor jag någonsin träffat...



Idag var jag på stan tillsammans med Jannis, Julia och Stelios och självklart våra underbara småttingar, på 10 sekunder gick vi in till 3 för att kolla telefoner och det slutade med att vi gick därifrån med två iPhone4:ra skal och om ungefär två veckor kommer våra iphones! Helt sjukt spontant!!!

Nu ska jag sova eftersom jag börjar jobba kl. 00 inatt.


Frozen



Idag gick jag äntligen till skolan och jag var inte beredd på extrem kyla eftersom jag knappt varit utanför dörren den senaste veckan. Nu är det verkligen dags att ta fram vinterjackorna!
Det var kul att träffa Carro och Angelica idag också, saknar dom andra tjejer också! Har dolat lite med Adrenalinas idag så nu är vi mer taggade och redo än någonsin på den fronten också!
På tisdag ska vi till Örebro och Gustavsvik och då JÄVLAR ska jag ta mig i kragen och hoppa från 10:an!



Nu ska jag ladda batteriet till kameran och under tiden ska jag läsa min nya bok (som hittills inte alls är bra) och sen ska jag ut och ta lite kort!

Har varit och tagit vaccinationerna idag också, så min kärleksfulla mor välkomnade mig och min ömma arm med lyxmat i lyxsås. Tack mammi ♥


King over the world



För ett tag sen så sökte jag stipendie i fotboll till att studera på ett college i USA och till en början så fick jag beskedet att jag mer eller mindre kunde räkna med ett stipendium, och det kanske är sant men för att kunna söka till olika universitet där borta måste man tydligen ha en agent vilket kostar ca: 30.000 att ha, och det vågar jag inte chansa på, ifall att jag inte kommer in på någon skola...

MEN, LISTAN ÄR LÅNG PÅ VAD JAG VILL GÖRA, SÅ INGET DEPP FÖR DETTA

Har ansökt till några olika ställen för att jobba som au pair och idag fick jag ett mail om en intervju här i Karlstad den 16de mars vilket känns jättebra.
Ska också söka till att jobba som lärare i Kina ett år, men inför det har jag inte riktigt fått tummen ur.

Grejen är att jag inför hösten inte vill stå här som ett frågetecken och trots allt bli tvungen att jobba på något B-ställe och bli kvar här i Karlstad. Jag vill UT, ut och se världen! Ut och känna den...




FINALLY



TITTA!!!


L.A Candy och Sweet Little Lies

En kopp jordgubbsté med mycket honung och nosen i den första skrivna boken utav Lauren Conrad - L.A Candy är så nära perfekt som det kan bli. Det som fattas just nu är en 70% mörk choklad.
Båda böckerna är också på engelska eftersom det är så mycket roligare att läsa böcker på engelska än svenska.

Jag ger sjukt bra kritik till CDON.COM eftersom böckerna kom tidigare än väntat!






Never ending story



Imorse när jag vaknade så var det pga att jag nästan dog utav ett hostanfall vilket inte var alls kul eftersom Jannis väckte mig 04.30 inatt för att han hade ont i bröstet och lungorna stackarn.

Eftersom jag mådde sämre med hostan imorse så blev det ingen skola för mig, jag vill inte riskera att bli ännu sämre tills imorgon, för då ska vi iväg och ta massa vaccinationssprutor och det får man inte göra om man är sjuk.

Jag HATAR sprutor, ryser bara när jag ser bilden...




FBK - LULEÅ



SÅ, nu är jag äntligen klar med halkbanan och nu ska jag boka teori och uppkörning fast jag inte alls är redo för det egentligen, men det får liksom brista eller bära.
Ikväll ska jag åka till mormor och kolla på hockey och äta räkor.
Imorgon ska jag till skolan.
Inatt ska jag plugga och innan det ska jag städa.



Såhär ser det förhoppningsvis ut efter vinterns slut och vi hoppas också därför att FBK sopar mattan med Luleå ikväll! HEJA KÅBERG!


Epic fail



Haha var nyss inne på Lojjans blogg och såg att hon hade länkat ett radioinlägg där jag, Lojjan, Johanna och Angelica fick sitta och prata om hur bittra vi är för att vi inte kommer in på ställen där det är 20. Pinsamt värre för mig som inte har någon vidare radioröst.



Jag ser ut som proffersor Gadjet i egen hög person!
Förmodligen hade jag inget bra att säga heller eftersom det enda hon klippte med utav det jag sa var "a, typ något ställe som är DTSDTSDTS" men dom andra brudarna gjorde mer än bra ifrån sig.

Halkbana



Nu sitter jag och äter en kaviarmacka samtidigt som jag lyssnar på Jojo - Too little too late och tittar ut på människorna som hastigt springer runt i regnet och gömmer sig under sina paraplyn.
Det ser mysigt ut, dystert...



Nu ska jag iväg och göra...
HALKBANA!
Wich me good luck!




Teckenspråk



Som ni vet så började jag på min egna lilla teckenspråkskurs igår kväll och lärde mig dagarna måndag - fredag och ikväll har jag lärt mig alla månaderna.
Jag påbörjar inget nytt område om jag inte lärt mig ett helt utantill vilket gör det mycket enklare.
Om någon utav er också är sugna på att lära er så tipsar jag er gärna!



Imorgon, efter halkbanan ska jag städa mitt rum, tvätta kläder, PLUGGA, läsa lite grekiska och lära mig ett nytt område inom teckenspråket.
På onsdag hoppas jag att jag är frisk, så att jag kan gå till skolan igen.
Saknar skolan...


Mono emis



Har precis kommit hem från grekiska kursen och det visade sig att ALLA andra var sjuka, så det var bara jag och vår kursledare Athina där vilket var väldigt bra eftersom jag nu har lärt mig väldigt mycket.

Jag är väldigt nervös och kommer kanske inte kunna sova ikväll eftersom jag imorgon ska göra halkbanan!
Hoppas att det går bra, då kommer jag bli så fruktansvärt lycklig! Då blir det att NÖTA teori och övningskörning så att jag har körkortet innan julafton.

Nu ska jag se på Lite Sällskap och äta chips! ♥


Lauren Conrad



Precis som Foki en gång skrev, så är det farligt att sitta uppe sent på nätterna och kolla runt på olika saker man vill ha. Jag är väldigt glad och upprymd just nu eftersom jag alldeles nyligen beställde något jag velat ha väldigt länge...

♣  

Om ungefär fyra dagar kommer dom här två böckerna att ligga i min brevlåda och vänta på mig när jag kommer hem! Det är dom två första böckerna skrivna utav Lauren Conrad och dessutom är dom på engelska!

WAKA WAKA, EH EH!


Coldplay



Guy Berryman
Will Champion
Jonny Buckland
Chris Martin

COLDPLAY
probably the best band in the world



Jag hoppas verkligen att jag någon gång får ta ett kort på de här killar själv någon dag.
Det är sällan ett band är så bra helt igenom.
Är det ett band jag verkligen skulle vilja se, så är det Coldplay grabbarna.
Ska köpa deras skivor och ha på väggen den dagen jag skaffar eget, åh va fint...


JULPYNT PÅ FRANSKA



Förut när vi var på IKEA fick jag ett fruktansvärt sug av att vilja flytta till en egen lägenhet! Dom har redan börjat plocka fram julsakerna och jag skulle göra nästan vad som helst för att få ha en egen mysig lägenhet att julpynta i.



Nästa gång jag åker till IKEA och har pengar att slösa ska jag köpa en stor låda som jag ska skriva JULPYNT PÅ och där i ska jag lägga ett par jättefina julgranskulor jag också såg på IKEA, åh underbara Jul! ♥



Jag ÄLSKAR språk och för ett par år sedan brukade jag sitta och nöta teckenspråk och har börjat med detta igen.
Det är riktigt roligt - och gratis dessutom. Förmodligen så är det också någonting väldigt bra att sätta på ett CV.
Ett till plus är att man inte behöver oroa sig för att blanda ihop ord med andra språk man läser.

I skolan, på tisdagar när vi har eget schema, har jag tänkt mig att jag ska börja läsa franska också, fast bara på skoj, kan ju vara bra att kunna lite när man ska dit. Plus att det är ett väldigt vackert språk.


IKEAS KÖTTBULLAR



Imorgon har det gått en vecka sedan jag blev ordentligt förkyld och det håller fortfarande i sig och är fortfarande lika jobbigt, om inte jobbigare eftersom jag nu har fått världens hosta, så att jag inte kan sova ordentligt om nätterna.

Nu ska jag åka och äta mat på IKEA, köttbullar med mos och lingonsylt, åh va gott!




Mitt motto



En klok kvinna sa en gång:

Livet är som en brustablett - Det löser sig


Roadtrip



Planerna gick inte som planerat ikväll så det slutade med att jag nu ligger själv och ser på idol. Jannis åkte till jobbet och gjorde kassorna vilket jag inte tyckte var så kul, men jag antar att jag måste vara lite förstående... Fast lite sur och bitter ska jag inte sticka under stolen med att jag är.

Sitter på Nelly.com och kollar på olika kläningar och meningen är att jag ska kunna välja ut en som jag ska ha i Paris på min och Jannis två års dag, men det är inte så lätt... Lika bra att passa på nu när det ändå är fri frakt.
Ett par till high heels kanske? Lila? MMM!

Imorgon ska jag och Jannis ut på roadtrip till Stockholm, kanske köper något fint där..? Nej, meningen är att vi ska hämta Thios och Thia från Arlandal. Skönt att ha dom hemma igen.


Tea with honey



Tar mig en kopp chai té med en stor sked honung. Mycket honing ska det vara. Jag älskar honung.



Varit på IKEA idag och kollat på säng. Nu börjar det hända grejer. Snart flyttar vi ut, ihop. Har förmodligen bestämt säng nu. Åh, lycklighetskänslorna svärmar. Har hittat téburkar också, så nu ska jag bara göra hemgjorda etiketter och köpa massa olika tésorter.



Ikväll ska vi laga finmiddag till Stelios och Julia under tiden som dom är på bio. Ska göra vitlökssoppa med krutonger och rostad parmaskinka till förrätt så får vi se vad det blir för huvudrätt. Kanske BK? Nej...
Under tiden ska vi också ha våra småttingsgodingar hos oss, Smaro och Amelia, världens sötaste töser.
IHI VA MYSIGT!

Nu ska jag ta ett varmt bad.








Kindergarden



Vaknade imorse av att Smaro grät för att hon inte ville gå till dagis, så jag och Jannis åkte dit med henne och för att göra henne lite mer säker stannade vi och lekte med henne och dom andra barnen en stund.
När vi gick sa Jannis att han längtade efter att få barn, jag kan inte göra annat än att hålla med! Finns inget mysigare än barn.



Nu har jag världens hosa och kan knappt prata för att jag var ute lite igår. Jag hatar att vara sjuk! Vill vara frisk och fit for fight!

Längtar till Halloween, känner på mig att det kommer hända massa skojiga saker.


Beautiful day



För första gången bloggar jag från Jannis dator nu, väldigt ovanligt eftersom den här är superbig och min är supermini, men jag gillar min bättre faktiskt, den är skönare. (Eller så har jag bara blivit van?)

Idag var jag tvungen att få träffa min ängel Smaro eftersom jag inte träffat henne på en och en halv vecka, så jag tog med henne ut för att leka och för att ta chansen att fotografera världens goaste unge, i världens härligaste väder.


Höstbus bland löven


Sötaste posaren i världen


Hjärtat mitt ♥


"Thase piaso"


Finner inga ord...


Sen åkte jag hem till Stelios och Julia, tog med Smaro dit, där satt vi och lekte lite med "the most complete toy in the world" och tog en mysig höstkaffe på balkongen.




Good kamera, good shooter, beautiful couple ♥

Avslutade dagen med en mysig kvällspromenad in till stan med Julia och Amelia, sen försökte vi vinna oss lite pengar på bingon, men det gick inte...


Hon fick tröstpris iallafall...


I want... autumn



Jag fortsätter att vara snörvlig och rastlösheten börjar krypa i kroppen på mig. Igår kväll tog jag och Jannis dom första bilderna med vår nya underbara kamera. Dom är lovely!
Idag är det fint väder och jag måste ut och ta lite fina bilder. Ska ta med mig min fina vovve och ta några fina bilder på henne i det fina höstvädret.



Jag och Julia, som ni vet, läser just nu en grekiskakurs på 12 lektioner = 24 timmar. Nu har vi kommit på att vi vill ta en matlagningskurs (helst italiensk) och jag hoppas verkligen att vi kommer att göra det också!
Min fars fru har gått en sådan och hon har fått mycket ut av den kursen.

Jag vill lära mig laga supergod mat.
Jag vill flytta ut och köpa små brukar med hemgjorda etiketter med namnen på olika tésorter.
Jag vill ha en kooikerhondje.
Jag vill ha en mysig lägenhet och tända massa ljus på eftermiddagarna när jag kommer hem.
Jag vill längta till att klä min egen gran tillsammans med Jannis.
Jag vill, jag vill, jag vill...


Systemkamera



Jag ligger fortfarande helt utslagen i soffan och snörvlar och imorse när jag vaknade var det ännu värre. Halsontet är helt borta, tack och lov, men däremot har ett illamående smygit sig på och för tillfället har jag också feber.

MEN ÄNDÅ ÄR JAG VÄLDIGT GLAD eftersom jag och Jannis idag var på Elgiganten en snabbis och köpte en SYSTEMKAMERA!!! Äntligen! Har velat ha en sedan första gången jag höll i en, för ungefär... 4 år sen.



Här sitter jag och Jannis och pillar med våran lila bebis som ska med oss till Paris och överallt för att på bästa sätt fånga de bästa upplevelserna.
Det är en SONY och den är jättejättejättejättefin och jag älskar den.
WIHO.

Nu blev jag utmattad. Fortsätter mitt kollande på Criminal Minds och meddelar även att det för min det inte blir någon älgjakt, eftersom det är så jävla typiskt att jag måste vara sjukt just denna veckan.


Sjukling



Ligger i soffan och kollar på Criminal Minds, dricker te med honung, äter marabous mörka choklad med mint och snörvlar. Igår morgon vaknade jag med riktigt halsont, vilket för mig inte hör till vanligheterna eftersom jag har opererat bort mina halsmandlar, så när jag väl får ont, gör det ont och jag hatar det.

Kom nyss på att jag måste ha en lista som Gideon i Criminal minds har...

SAKER ATT GÖRA INNAN JAG FYLLER 23
- Åka till Thailand
- Hoppa bungyjump
- Hoppa fallskärm
- Bestiga Kebnekaise
- Åka Vasaloppen

OHOO VA KUL DET SKA BLI ATT STRYKA DESSA SAKER!!!





Weekend break



I fredags fick jag äntligen träffa Jannis vänner från gymnasiet som jag hört så väldigt mycket om. Trots att fredagen var en väldigt jobbig dag och att det mot kvällen blev världens mest stressiga och jobbiga dag med impulsiv shopping inför kvällen så blev det en väldigt lyckad kväll!



Till en början var vi på Haga hemma hos Carl, sen bar det av till stan och Korriander
som var väldigt mycket mysigare och roligare än vad jag tänkt mig.




Henrik, mannen som stod för kvällens sköndans.








Erik viskar till Henrik: Vi pussar Jannis på kinden när Fia tar kort...
(Därefter torkar dom äcklade bort Jannis svett från deras munnar)
FIA VIKER SIG AV SKRATT


Såhär vill jag se dig gubben... Glad och cp :)

Sjukt rolig kväll, som måste göras om.
Next goal: TACONIGHT




Crazy thursday



Helgen som gick var lång, och hård.
I torsdags, som ni vet, så fyllde Carro år och vi var på Ankan. Det var jättetrevligt, tills det blev för mycket. Tills jag blev för mycket... Det var väldigt kul att träffa Mattis som jag inte träffat på väldigt länge och jag gillade även mina nya tyska vänner!






Jag vill ha Grums!



Mest galna torsdag-fredagarna jag någonsin varit med om, typ iallafall...

Har massa skojsiga bilder, men dom orkar jag inte lägga in just nu, har fullt upp med att sitta och deppa för att jag inte kom iväg till Grums och Carro eftersom jag längtat så mycket efter att se Carros place och lovely Grums by night. Fan.
Vet dock att jag behöver återhämtning men just nu är jag inte glad.
Det världen behöver mest är transportmaskiner som innebär att man kan gå in i en garderob typ, tänka på det stället man vill till och VIPS. GRUMS.


HAPPY BIRTHDAY CAROLINE



Idag fyller godingsgodingen Caroline Olsson 18 år!
Av mig får du det största grattiset jag någonsin kan ge, eftersom du sett fram emot detta mycket!
Hoppas verkligen att du får och haft en sjukt rolig och bra födelsedag! ♥

Nu har jag gjort mig i ordning och sitter och smuttar lite på en dry martini som är så gott!
Om en halvtimme ska jag träffa tjejerna på Glada Ankan så det är väl bäst att jag beger mig.
OHO VAD JAG HAR LÄNGTAT!



Älskar dry martini och mitt hår just!

Nu ska vi ut och ha kul
ABOOAAAA!


From Paris to Berlin



Idag är det en riktigt grå dag, när man inte borde göra något annat förutom att ligga hemma i soffan och se på film, dricka té och läsa böcker och mysa.
Somnade sent igår så jag är väldigt trött idag.

Nu ska jag fixa och dola lite, sen ska jag ta bussen till Stelios och Julia för att vi ska beställa biljetterna till Paris där vi åker den 25/11 och jag längtar SÅ mycket!!!
IH!!!











Till alla dessa underbara ställen ska vi!
Har alltid velat åka till Paris och nu äntligen händer det!


Intensiv spinning



Nyligen hemkommen från Stelios och Julia där vi tillsammans med Vedo, Sara, Selver och Tony spelade "när natten faller i pallermo" vilket var supertrevligt!

Innan jag åkte till Stelios och Julia var jag tillsammans med Mary på Friskis och Svettis där vi hade lovat varandra att hoppa med på det jobbigaste möjliga passet, vilket blev 75min intensiv spinning! Jobbigaste jag gjort på länge, men nu kan jag vara nöjd ända tills imorgon. Ska verkligen köra stenhårt nu och jag är mer taggad än ever.


Jag och Mary i vintras, Saint Patrics Day


Skolkort



Igår kväll hade jag och Jannis väldigt roligt när jag sprang runt i mitt rum och försökte komma på vad jag skulle ha på mig idag, eftersom vi skulle ta skolfoto och vara utklädda!
Allihopa skulle vara från olika nationaliteter och till slut blev jag från FRANCE, det kändes bra, eftersom jag ska dit snart!



Ja, ni ser ju själva... kan man ens ha roligare?
OH I LOVE U GUYS





Blev förmodligen det bästa skolkort jag någonsin tagit, iallafall sex sexan, när jag var utklädd till hippie... nej, detta var mycket bättre.


Vardagslyx



Nu är jag ganska så lagom trött och nu är det också dags för lite rock n roll efter en alldeles lugn och skön helg och en wonderbaren studiedag med plugg ända upp till taket.
Dags att bege sig till jobbet och därefter grekiskakursen och därefter hem, baka och fixa kläder tills imorgon för då ska vi ta skolkort, tjoohooo!



Helt jättespontant kom Jannis hem tidigare från jobbet med en liten bukett superfina blommor till mig!
Tack så mycket älskling, en ängel är du! ♥

Gjorde ju också nyligen lite mat, var meningen att jag skulle få trycka i mig två majskolvar men istället åt jag en tallrik vitlökssoppa med krutonger och rostad parmaskinka, supergott blev det och återigen fick jag fina resencioner av min lillebor!





Kan inte påstå att jag har full kontroll när jag springer runt och gör massa olika saker i köket samtidigt men köket står kvar och jag också!

Nu ska jag powerwalka iväg till jobbet.

ADIOS


Vardagligt kanske?



Nu kan jag vara lite stolt över mig själv, eftersom jag nästan (kanske behöver någon timme till) är klar med historiauppgiften! Tänk att det behövs så lite som att få tummen ur! Fast det är lättare att få tummen ur om man har utrymme till det iofs..



Idag har jag ätit tre skinkbitar och en nutrilett = JAG ÄR VRÅLHUNGRIG!
Tittar in i kylen... tomt? Nej... Två... MAJSKOLVAR!!!
Grillad majskolv i ugnen, salt och smör sen lite löksoppa kanske? Något måste jag iallafall slänga ihop så att min hjärna kan återhämta sig lite...



På återseénde!


Taggad upp till öronen



Nyduschad och glad och rätt så nöjd är jag nu eftersom jag sprungit tre kilometer idag vilket känns hur skönt som helst eftersom jag knappt blev trött och jag har inte sprungit på hela sommaren!
Så nu ska jag köra igång på riktigt och köra lite egen fotbollsträning så ska Lojjan hjälpa mig att spela in några videos när jag spelar och klippa ihop lite sen så att jag kan skicka iväg detta till Stockholm och sen hoppas på det bästa.
Kanske behöver jag inte ens åka dit och provspela?

Så här får Lojjan en liten bild av mig eftersom hon är sjuk och mår skit. Hoppas den kan få dig att må lite bättre så att du iallafall får sova på nätterna, din stackare ♥




DETOX



Igår, lördags hade jag detox dag med Mary och Lojjan och det var den skönaste dagen på länge!
Vi träffades på Friskis och Svettis kl. 09.15 och körde första passet SPINNING. Efter det var det vila i en halvtimme och sen körde vi ett gympapass.





Sen gick vi till Happy Kitchen och åt min favoritmat sushi, misosoppa och sjögrässallad ♥







FINNS VERKLIGEN INGEN GODARE MAT!
Vi satt i ungefär en och en halv timme och åt och bara mös, precis så som det ska vara!
ME LIKE YOU ALOT GIRLS!

Sen tog vi oss en tur till bingon och hälsade på och där tog vi oss också en kopp detox-té.
Sen gick vi till stadshotellet på hälsomässan.
Blev lite besviken eftersom jag trodde det skulle vara en mässa som handlade om träning och sådan hälsa, men det var mer alternativ hälsa det var utställningar om.
Fick bl. a en snabbkurs om hur olika stenar kan utstråla energi och påverka olika saker och så lättlurad som jag är så tyckte jag att det var ganska häftigt. Inget jag kommer att lägga ner hela min själ i, men jag ska iallafall köpa några olika stenar för att testa lite magi...
Så watch your back!



Här provar jag en hjärnstimulator som ska få en att bli lyckligare genom att sända ut olika ljudvågor man inte ens uppfattar med örat, men detta var tydligen medicinskt bevisat... Lycklig är jag ju, men jag vill inte tro att det är pga att jag testade dessa.

MEN, för mig som är så nyfiken och jag ÄLSKAR ju att testa nya saker så dör man ju inte av att testa och vara lite öppen för sådana här saker, jag menar, jag kommer aldrig kunna sluta önska/drömma om att kunna flyga eller använda sig av en teleport-maskin.

FLUMM





HAPPY BIRTHDAY JULIA



Nu är den största delen utav helgen gången och jag är jättenöjd!
I fredags var vi och käkade på Mongolian, som sjävklart var lika gott som alltid, tillsammans med Stelios, Julia och småttingarna. När maten var nere begav vi oss hem till Stelios och Julia där vi drack massa goda shottar och jag drack även mitt favoritvin Foot of Africa, så jag får väl lov att passa på att tacka Johanny för att hon introduced me för det goda vinet.
GRATTIS JULIA!
Hoppas du hade en underbar födelsedag!
Big love ♥





Vi hade en liten mys-drickar-kväll med mycket prat och det var hur mysigt och skönt som helst att bara sitta i soffan och a njuta av varandras sällskap.
I födelsedagspresent utav mig och Jannis fick Julia en resa till Paris, så dit beger vi oss snart och jag kan faktiskt inte längta mer! Ska bli så underbart att spendera några dagar där tillsammans med dessa underbara människor!

Så... PARIS HERE WE COME!






RSS 2.0