LIVET LEKER YAO

Var nyss ute och lirade fotboll i hollywuud.
Det var kul eftersom alla var seriösa, till och med jag, för en gångs skull. Det var suft, pumpade lite mysik i bilen och hade snyggingsara som cheerleader med två diskgrejsimojser från bingon, haha.
Det var jag, Sara, Jannis, Stelios, Darmin, Omar, Nofel, Ali, Jodith, Rekko, Selver, Vedad och Faisal. 
Stelios lovely kom hem idag också, blev jätteglad när jag träffade honom! Såg massa bilder från London, så nu blev jag och Jannis riktigt sugna på att åka dit efter sommaren. Får se hur det blir med det, men det vore ju :)
Igår var vi hembjudna till far. Det var underbart.
Nu ska vi till Vedad och se på film. TJOHEJ :D
ps. Jag älskar Jannis, så otroligt mycket, finns verkligen inga ord hur lycklig den mannen gör mig. Tack Gud, för att jag får äran att ha honom som min :)
JUST DET! fick en jättefin tröja av Effi, awi :D
PUSS PÅ DIG ÄLSKLING!
PUSS PÅ ALLA MINA ÄLSKLINGAR OCH SPECIELLT STELIOS, I LOVE U MAN :D brotha from the same motha (in law), yeeeeeeeeee!

Yeea, hollywuuds!

Den här veckan har varit väldigt innehållsrik...
Har umgåtts väldigt mycket med underbara människor som ger mig vad man egentligen behöver i livet, kärlek.
Har spelat ganska mycket bingo, vilket ger någonting man faktiskt behöver för att överleva, bingo = pengar.
Spelat fotboll, vilket är någonting man också behöver, för att fysiskt må bra.

Det är väldigt roligt när vi lirar nu, vädret är underbart, människorna och stämmningen. Vi spelar vid Lillängsskolan, för dom som vill joina någon gång kanske, men inträdet kostar, mohaha. Det är hollywuudsgänget, Darmin som lagkapten, Omar, Selver, Rekko, Rama, Jannis, Vedad, Faisal, Tore och Dino, sen har vi oss sexiga cheerleaders Sara, Loubna och Jag. Det är über till max!
Den enda gulleplutten som saknas just denna vecka är The P.I.M.P Stelianus, som varit i London under veckan och haffat guzzar.
Nu fattas bara lite mer värme så att vi kan bada vid trumman. Så kan Sara också få se hur paradiset ser ut där vi kommer tillbringa våran sommar.
Igår saknade vi Stelios då vi var på I2 jag, Jannis, Vedad, Sara, Darmin, Omar och Loubna som var jättemysigt!
Tack för det allihopa :D Vedads min slår allt när vi åkte Ranger, aldrig sett någon så rädd i hela mitt liv.

Idag gick vi upp vid 10 och gick direkt till bingon eftersom det var kundklubbsdag, Jag, Sara, Jannis och Vedad. Vann inget förutom presenter tyvärr, men fick iallafall god mat!
Just nu är Jannis och Vedo och köper coronas som vi ska ha till sen. Ska till  min far och sitta på balkongen och grilla, sen ska vi ner till bryggan och mysa, det blir überdüber! AWI JAG LÄNGTAR!
Idag har jag och min baby 5 månader  så jag vill bara säga också att I really really love him! AAAA, de vill ja :)
Sen vill jag också skratta åt när jag och Sara gick över vägen mitt i stan och det var en bil som körde över en ballong så vi skrek riktigt högt och alla kollade på oss och skrattade, men inte lika mycket som vi skratta åt oss själva :D best ever, nästan.
Ser ni två überhot brudar vingla runt på stan i 12cm klack är det Jag och Sara (vi tränar på att walk like queens i våra nys uberhotta skor).
Det var allt för denna veckan. Ser fram emot ikväll och nästa vecka fylld med massa nya äventyr.
Aaaaaide ciao!

oj

Det finns en sång som säger allt,
som värmer när de blåser kallt,
som lockar mig att gråta eller ljubla..
Den har någonting som kriper tag, och leder mig från natt till dag.
Den sången är du.




Bingo!

Jag är bajstrött men kände bara för att ta en paus i Kalla kriget skrivandet.
I lördags åkte jag med Jannis in till stan när han skulle jobba, så jag och Sara träffades på bingon 11.15 för att spela ett par spel eftersom Vedad också jobbade.
Vi spelade ett spel som heter Slutspurten och Sara vann då 2500kr. 500 gick direkt till potten som vi har, för att inte behöva paya cash hela tiden, och resten (över 1000) splittade vi.
Jag och Sara gick till Scorett där jag köpte ett par jättefina skor, 12cm klack, som jag har vinglat runt i lite nu ett par dagar för att lära mig gå i dem, men det går bra! Bättre än jag trodde.
Igår sa vi att vi skulle köpa en BOLT-hamster som ska heta Snap. Oh va coolt det vore. Vi är typ fem pers som ska dela på den och ha den i skolan. Ubercool.
Igår spelade vi fotboll hela gänget, nästan. Jag var inte ombytt men det slutade med att jag spelade i ballerina. Men det var riktigt skoj!
Sen gick jag, Sara, Vedo och Jannis och spelade bingo igen, som däremot inte gick så bra.
I helgen firade jag påsk med Jannis och hans familj, det var helt underbart.
Stelios är i London, och det är så sjukt tomt utan honom, både hemma och i skolan. Saknar min sockertopp. Hoppas han har det superbra och att han haffar någon brud i London :D Nu när han är international i Sverige måste han ju avansera och bli international in the wurld.
Okej, nu ska jag dela ut någonting med min sötisbaby Jannis. Funderar på om jag ska åka hem och sova. Är så sjukt trött...
Idag finns det saker jag måste göra
- PLUGGA

byebye


AWi

AWIIE!
nu är det klart äntligen.
15 juni åker jag och babyboom till grekland i två veckor! Ska bli så sjukt gött så ni anar inte. Och med min älskling också! :D Smaro ska också med, awi! :D Nu har jag verkligen något att kämpa och se fram emot...
Nu blir det bara att lägga på ett kol på både det ena och det andra och hoppas att saker och ting löser sig. Det måste det.

PYSS O KRAAAM
ps. i love you, ioannis


RSS 2.0