Mitt livs 10 bästa månader.

Hejsan svejsan!

Nu var det typ två veckor sen jag skrev något här. Har tänkt att jag ska hinna med det varje kväll men icke sa nicke. Men nu ska det bli ordning och reda minsann!
Sitter i skolan nu, är lite försen till en lektion men jag ville bara skriva lite. Är på ett väldigt nere humör. Har verkligen klistrat fast hörlurarna i öronen och går med typ nerböjt huvud för att slippa prata med någon.

Det har väl hänt en hel del...
Just nu kommer jag inte så bra överens med min familj. Och det är, som jag sa till mamma, som att bära en tung ryggsäck som hela tiden fylls på sakta men säkert. Min mamma ska ha en stjärna, för att hon förstår så bra och är en så himla bra mamma som jag kan prata med om allt.
Känns som jag är en rebelltonåring typ, men det är inte riktigt så. Ni vet... när man känner sig ensam, så är det så himla tur att man har de få stjärnorna i sitt liv som får en att se det ljusa i mörkret. Det är pojkvännen och vännerna det. Igår grät jag väldigt mycket, och pga det så är mina ögon väldigt svullna idag. När det känns som mest omöjligt att få fram ett skratt, är det Jannis sätter igång och gör det han gör best. Mig lycklig. Han sjöng i bilen och var helt busig, och han vet precis hur han ska få mig att skratta. Finns inget värde man kan sätta på det, eller den kärleken vi har till varandra.
Idag har vi 10 månader också. Som jag skrev till Jannis, trots måtgångar som uppstått detta året är det det bästa jag haft i hela mitt liv. Tack så himla mycket, Ödet, Gud, Karma eller vad det nu än var som förde oss samman.

(Igår kom Tomten, då fick jag en väska och en superfin rosa, klocka, som jag älskar! TACK TOMTEN :)
(Alla mina naglar har gått av, så nu måste jag börja odla nya. Vill verkligen ha tillbaka dom! Ser så fult ut utan.)
(Såg Gamer på bio i söndags, och den var inte alls så bra som vi trodde.)
(Jobbade hela förra helgen.)
(Orkar inte berätta mer vad som hänt under dessa två veckor..)

Men idag fick vi iallafall reda på att vi ska praktisera i sammanlagt 19veckor och endast tre av dom får jag praktisera som lärare, och det är verkligen vad jag vill bli, så jag blev så fruktligt förbannad! Ska ta ett snack med Frasse och rektor och om jag inte får praktisera som det jag vill, så kommer jag byta linje.

Nu ska jag spela lite bubble shooter.
Hörs senare, eller imorgon. 

30 CENTIMETER, AIDE BYE.

GIASAS!

Hur står det till?
Med mig är det helt underbart för att jag känner mig taggad och som pånytt född, haha.

Har precis tagit skolkort, så vi får väl se hur det blev snart. Men jag har ju precis klippt mig, så oavsett så blir jag nog nöjd!

JA PRECIS, jag har klippt mig hela 30 centimeter! Så nu har jag axellång istället för att ha hår nästan till rumpan. Det var en väldigt impulsiv grej faktiskt, vi satt och pratade så nämde Effy att det kostade 220kr att klippa sig på Glada Saxen, och då sa Jannis att han betalar, om jag klipper mig idag. Så jag tog med mig Smaro och gick dit och bokade tid. Var verkligen hur nervös som helst! Fick tid en timme senare...
När jag kom tillbaka frågade hon mig
- Jaha, så du skaffade barnvakt? :)

Hon som klippte mig var jättetrevligt och för första gången kände jag att jag trivdes med en frisör och att jag kunde prata med henne! ÄNTLIGEN! Så i fortsättningen kommer jag nog klippa mig där.

Precis innan jag skulle gå in och klippa mig ringer jag till Sara, och konversationen lät såhär;
Jag - Sara, du måste komma hit sen, jag har en överaskning!'
Sara - Okeeej..? :)
Jag - Ja, alltså inte en överaskning TILL dig utan en grej du MÅSTE se.
Sara - OMG, har du köpt en hund?! :D

Så söt är hon.

Igår så shoppade jag lite också. (Eller jag och jag...)
Var med thios och Jannis på stan och vi skulle bara fixa ett kort till thios. Så skulle Jannis också prata med hans chef. Inne på bingon stoppa jag i en tia på vegas och fick ut 50 eftersom jag fick bonusen på grodjakten. Så jag fick lite moneys av Jannis också så gick vi till Åhléns och köpte en jättefin scrapbook. Älskar den verkligen! Så skaffade jag också Åhlénskort.
Sen gick vi till Cubus där jag skulle visa den finaste jackan jag sett, typ. Så hittade jag ett par sjukt snygga legginsjeans. Så när jag skulle betala sa hon att det var 3 för två, vilket Jannis övertalade mig till, så jag gick och kollade, eller ja, vände mig om, och där hängde ett par "läder"leggins och en lila tröja, så det fick bli dom! Jätteglad är jag!

Nu ska vi ha teori i idrott!
Får skriva lite mer roligt imorgon.
PUSSHEJ.
Ha det så bra alla!


Min nya mobil, den söta, underbara, fina, supersnygga, funkar jättebra, men det är fortfarande en hel del finesser det finns att lära sig.


We're so ment to be.

Giasas olli!
Ti kanite?

Idag har det varit en väldigt lång, men i slutändan en väldigt bra dag!
Åkte till skolan imorse, och började med Matte B, vilket gick ganska bra men ganska sakta eftersom jag behöver ganskam ycket hjälpå med det. Men skitsamma, bättre kvalitet än kvantitet som man brukar säga :) Sen hade vi svenska, där vi redovisade men vi var sist så vi han inte, men jag är rätt bra förberedd så det gör inget... Sen hade vi lunch, där vi diskuterade svin influensan jag och Becca och det blev en jäkla debatt, men det var ganska kul! Jag som älskar att debattera.
Sen hade vi engelska som var jäkligt kul! Vi hade talkshow och jag var The host of Tyra Banks show, haha!
Men det var iallafall riktigt kul!

När vi slutade så gick jag till Lappen och fick hjälp med mitt busskort och han tog ett riktigt fult kort på mig, men vafan, det fick duga! :)
Sen försökte jag plugga lite men det kändes ganska drygt så det blev inte så mycket gjort, men det är tisdag imorgon, vilket innebär eget schema, så då hoppas jag få något gjort iallafall. Ska börja med prövningen i Turism och Resor iallafall, så ska jag även försöka köra lite matte b, för det behövs!

Sen åkte jag in till stan och då gick jag in till Cubus och hittade en jävligt snygg röd jacka, som jag bara älskar!!! Så efter att jag betalat av Jannis ska jag gå raka vägen och köpa den! Jag bara MÅSTE!

Sen gick jag till jobbet, och det gick väl sådär... Kom iallafall upp i provision så att jag får typ 100 i timmen, och det är jag faktiskt nöjd med! Sålde jävligt snyggt mitt sista samtal faktiskt.
Sen kom Elin och skjutsade mig till Skoghall, tack för det!

Och nu... ÄNTLIGEN fick jag träffa Jannis, har saknat honom ruskigt mycket idag! Som vanligt, men lite extra i dessa tider nu när han har så ont... Vill liksom finnas där för honom hela tiden. Fick ett sjukt gulligt sms av honom idag igen! Han har mig verkligen snurrad runt sitt lillfinger, han vet precis hur han ska skriva för att få mig att smälta! Han känner mig sååå bra. We're SO ment to be! :D Älskar dig göbben min!
Sen surprisade han mig när jag kom hem också, inte bara med hans världsbästa kyssar utan att han sa att han gjort någonting i våran bok, men när jag skulle titta i den så hittade jag ett paket i påsen och där i var min mibil! AWI, så sjukt fin och söt och snygg och bäst är den. Älskar den redan, den är SÅ mig.

Nu ska jag nog (om jag får) se på ett avsnitt av the hills och äta lite salt och blandat och bara gosa med min hunnyboy!

Taleme!

Nine, one one.


Igår eftermiddag åkte jag med Jannis in till akuten, eftersom han mer eller mindre inte stog ut längre. Så himla synd om honom!
Vi var inne på akuten runt kl.3 och väl inne på aktuten fick vi reda på att han ska opereras samma kväll.
Tills ca en timme innan operationen tror vi båda att vi ska få åka hem ett par timmar efter ingreppet, but no, no, no...
Jag sov först på en stol och lutade huvudet på sängen med Jannis jacka som kudde, sen tog jag av dynorna från stolen och lade på golvet, så det gick ganska bra ändå, men jag har varit ganska så sliten idag...
Idag har vi inte gjort alls mycket, ganska logiskt. Vedad och Sara kom förbi med en blomma till Jannis, så himla söta dom där två! Love you guys. Vi spelade lite remi, sen när dom gick, vilade vi.
Sen gick jag med Samro till ICA och köpte schampo, balsam, ostbågar och ben n jerry glass, snygg blandning.
Sen frågade jag Jannis om jag kunde få se ett the hills avsnitt vilket slutade med att jag nu har sett en hel sässong. Hihi, älskar dig gubben :) Du är så himla söt när du sover! (Och annars också självklart!)

Köpte SOLO igår och läste om några tips som ska få det att "pirra i magen" i förhållandet, inte för att vi behöver det, för det räcker med att jag går till jobbet och ska träffa honom 5 timmar senare så pirrar det när jag ska träffa honom, vilket känns så sjukt underbart! Men man fick lite tips på randome saker man kan göra... Som att gå till en bar, och bara ta en simpel drink och sen hem. Så när min älskling blir frisk ska vi leta upp någon liten mysig bar, så att jag får bjuda honom på en drink :) MYS. (Okej nu blev texten stor, och jag vet inte varför så jag slutar här.)

Och nu blev den liten igen, hmmm...

Vi hörs imorgon!
AGALITZA

Faktiskt forever.

Giasas!

Igår som ni vet så såg vi filmen fighting, och på en skala 1-10 får den 5, fast bara pga slutet, i övrigt var det ingen höjdare för att den var ganska dryg.
Somnade vid typ kl.2 igår, så imorse var jag sjukt trött.

Hade första psykologilektionen idag, den var ganska dryg, men blev bra när Jannis kom och hjälpte mig och Nora.
Sen var det idrott som jag inte var med på, åkte hem till Jannis och myste, sen lunchade vi. Jag åt sushi ÄNTLIGEN, vet inte hur länge sen det var sist! Men det var iallafall hur gott som helst! Nu har jag ätit sushi på alla Karlstads sushiställen och det är ganska lätt att ranka dom.
1. Happy kitchen
2. Koya sushi (där jag åt idag)
3. Sushi baren på drottninggatan som jag inte kommer ihåg vad den heter.
Jannis åt burger king.
Vi ville vara lite romantiska så vi åkte till skolan och satte oss och åt i ett grupprum..?
Skulle egentligen också haft engelska, men jag sket faktiskt i den och åkte hem med min baby.

Efter ett tag kom Sara och Vedad hem till oss, och vi spelade som vanligt och som alltid lika roligt, remmi. Och gissa vilka som vann? Jo vi, såklart. Mohaha!
Sen var det ju också meningen att jag skulle ha jobbat idag, men Smaro kom ju hem, så jag ringde in och sa att jag inte kunde. Tänk! Det var TVÅ månader sen vi såg henne, och när hon kom hit fick jag världens hjärtklappning, det var så sjukt kul att se henne igen! Ville bara krama sönder henne. SÅ himla bäst är hon!

Nu har vi precis käkat pizza, så nu är jag dyngtrött, så efter detta blir det pyjamas och sängen! (L)
Imorgon hoppas jag verkligen att telefonen kommer. AWI, min söta feleton.
Imorgon blir det skola och jobb.
Uuuu, kommer sakna Jannis! Saknar honom så fort jag går ut genom dörren. Jag HATAR när morgonen kommer, och vi måste skiljas åt. Det suger lika mycket varje gång.
Så himla tur att jag har honom. Och hans familj. Dom är så himla goa allihop!

Älskar dig Jannis.
Faktiskt forever, aaaa det vill jag och hoppas jag!

Tora...
Kali nichta!
Taleme avrio.
Filiakia.


Keep up the good work!

Giasas galli!

Nu har jag inte skrivit på ett tag, och anledningen till det är jag att kommit hem från Funäsdalen, hem till min älskling, och han är ju faktiskt det som prioriteras först. Sen har jag också haft väldigt mycket annhat för mig också...

I måndags började skolan, alltså igår... Vilket faktiskt kändes väldigt bra. Skönt att komma igång! Så jobbade jag också, och köpte två nagellack.

Idag har det varit en minst sagt hndelserik dag. Vi började imorse med nollning på torget. Det var riktigt kul! Verkar som en väldigt bra klass tukl1. Sen var det kossor och aftonklädde äldre människor på torget som dansade och hade sig. Ja, inte kossorna, men dom sjöng iallafall med.
Efter vi varit på torget kom Jannis och hä'mtade mig, vi åkte till Elgiganten och kollade mobil. Skulle egentligen köpa den idag, vilket jag också gjorde, men den fanns inte i butik så jag beställde på internet, och det blev inte touchwizen utan en annan samsung touch pink, s5038, eller nåt, men jättefin iallafall! Tror och hoppas att jag blir mycket nöjd. Den här gånger täcknade jag och drulleförsäkring just in case jag tappar den i toan eller kaffet igen, hehe.

Skulle egentligen ha jobbat idag, men min älskling kanske ska opereras fick han reda på idag, så jag ville finnas vid hans sida istället.
Dock så var han tvungen att jobba ett par timmar, så nmedans han jobbade skulle jag fixa ett foto till mitt busskort, men istället gick jag runt och kollade vad jag skulle köpa till honom för att han för det första; är så himla go, för det andra, den fina överaskningen jag fick av honom när jag kom hem, för det tredje att han fick reda på detta tråkiga med operationen idag och för det fjärde att han är den yberbaraste pojkvännen i världen! :)
Först köpte jag ett jättesött mirandanalle-kort, där det stod "Tack för att du förstår nät jag inte har gjort rätt... tack för att du finns där med ditt förstående sätt, tack för den uppmuntran som jag fått då som nu men mest av allt, tack för att du är du!" Så sjukt passande och supersött!
Sen köpte jag ett par Calvinkallingar som dom slog in i ett superfint paket, och sen självklart en ros, för hans skönhet! Hihi. Så sa jag till honom att jag skulle till bilen och hämta en bok, men då lade jag istället dit presenten i framsätet och han anade ingenting!
Sen när vi gick till bilen och han såg detta blev han superduper glad, och det blev jag med, så himla perfekt var det! Inte så mycket, men en liten surprice iallafall, för att jag vet att han älskar surprices.
(Jag älskar dig verkligen Jannis, min ängel på jorden!)

Nu ska vi se på fighter.
Imorgon skriver jag nog inte något för då kommer Smaro hem, så då kommer jag att ha fullt upp! GUD vad jag har saknat efter henne!
Ska bli så himla kul!

Nu tjatar min älskling att jag ska sluta, så vi ses!
Ha det så bra.
Tjoflöjt!

JUST DET! Tack för era fina kommentarer! Fick ett besöksrekord på 19 pers, haha. Men kul iallafall :D Keep up the good work! Som Jannis brukar säga till mig när jag är duktig i skolan :D


RSS 2.0