Workin' 9 to 5

Hallå allesammans!

Torsdag idag, har hunnit med en hel del.
FASIKEN! Kom på att jag glömde en jävligt viktig grej idag! Som Stelios sa, att jag måste vara världsbäst på att glömma saker, och som mamma säger - hade inte huvudet suttit fast så hade jag tappat bort det också. Åh, fan...

Skrev inget igår, men det hände inget igår heller... Förutom att vi såg på film. Jag, Jannis, Stelios, Dino, Faisal och Abbe och hans bror.
En homemade skräckfilm, sjukt psykiskt äcklig.

Idag har jag också slipat lite på surpricen Jannis ska få på våran ett års dag. SUPER BRA blev det :) Längtar...

Nu ska jag fixa i ordning mig lite, har varit så sleten nu så länge så Jannis inte kommer ihåg hur jag ser ut när jag är lite tillfixad, hehe :)

Okej, imorgon jobbar jag från 9-5, sen kommer jag förmodligen va helst slut! Men vi hörs imorgon iallafall.

SOV GOTT!

Forever young

Go eftermiddag!

Idag har vi återigen konstaterat att Jannis är kung på att få mig på bra humör. Tur att jag har honom, annars hade jag nog gått i ide denna vintern med, men nu vill jag vara tillsammans med honom 24/7 så det går inte, hihi :)

Idag gick vi upp svintidigt och åkte till sjukan, där jag fick sätta på mig ett 24/h ekg. Baby följde ju självklart med också, eftersom han är så go :)
Sen var vi ute och rullade lite. Och sen åkte vi hem.

Nu är jag hos mamma. Har inte bestämt mig än helt ordentligt om jag ska jobba eller inte. Orkar verkligen inte, behöver typ mer än någonsin one day off.
Måste plugga också, men har inga grejor för det hos mamma. Så det får nog bli lite finslip på surpricen till Jango på våran årsdag.

Såg bilder nu på framsidan, på en tjej som hade lyckats rätt bra med sin träning, och det gjorde mig rätt taggad faktiskt. Blir galen på detta, bara utgifter hela tiden.
Vill verkligen ha en bärbar dator, och gymkort. Har ju redan köpt mobil och kamera så det behövs ju inget nytt på ett tag förhoppningsvis.
Sen är det julklappar.
Och spara till Grekland till sommaren.

Nej nu blire te å göre nå...

ADJÖSS 

Photoshop?

God morgon!

Mmm, finns det något bättre än att äta godis på morgonen? :)

Satt nyss och kollade på en photoshopblogg, och jag har aldrig intresserat mig så mycket vad gäller photoshop, men däremot älskar jag att framkalla kort, och scrapbooka, så det vore ju hur bra som helst om man kunde lite photoshop, så nu ska jag fråga Lappen, om han kan lära mig, på tisdagarna.

Vi såg på Blood and Bone, eller Bone and blood igår, och det var en riktigt bra uber film! Se den!

Idag kommer det inte hända allt för mycket.
Jannis ska fixa massa grejer med bilen och så, och jag ska försöka plugga lite.
Sen kl.17.00 blir det jobb, hem, sova.

Inte en allt för spännande dag, men vi hörs imorgon!

Just det!
I slutet av varje månad tänkte jag att jag skulle börja lägga upp lite bilder och skriva om månadens höjdpunkt för att göra bloggen lite roligare. Är ju så himla dålig på att lägga upp bilder..

Hare!


Famous and fabulous - Comsopolitan

GOKVÄLL!

Först tänkte jag berätta om en väldigt lyckad gårdag, eller igårkväll faktiskt.
Jag, Sara, Vedad och Jannis gick till biljard9an, spelade biljard, där jag och Jannis vann (bäst av fem) men faktiskt tack vare Vedad lite eftersom han sänkte den svarta några gånger :)
Sen tog vi en drink, och faktiskt var det första gången jag drack Cosmopolitan, men nu förstår jag varför den är så famous and fabulous. HAHA, skratt åt överskriften faktiskt.
Vi skålade en hel del för vår lovely friendship!
Sen gick vi till BK och smällde i oss massa mat.

IDAG ÄR DET SÖNDAG DEN 25th OKTOBER och min och Jannis 11månaders dag <3
Vi har inte firat våra månader eftersom det är lite overkill, men vi var iallafall lite extra gosmysiga mot varandra, och tog ett gosmys bad.
Men jag vill iallafall tacka min sweetheart för att ha varit the mainthing till mina bästa 11 månader i mitt liv! Tack älskling, jag vet att du läser detta i självaste ögonblicket nu när jag skriver detta, och det gör att jag älskar dig ÄNNU mer (fast det egentligen inte går) men ÅH, du är min kycklingvinge!

time out - STELIOS SHOOKAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (och han tycker jag är fail) (men vi älskar varandra ändå, och stelios, en anledning till att jag älskar dig också väldigt mycket, är att jag vet att du också läser detta nu! och om du inte har märkt det, så har jag faktiskt börjat att pussa dig på huvudet för att visa min kärlek till dig, fast inte på ett bögigt sätt men ah, du vet :)

okej, back to business.

4ftw, vann på vegas idag, en 20a resluterade till slut till bonus på wildlife och 700 spänn, DVVDVVV PAPAM!

Nu ska vi se på film.
ADE FILAKIA TSAOOTSAAAAAAO <3

godnattpusstillallaminaläsare, och vippuss till mina två trueones - stelios och jannus

jag är sur, på jannus
ÅÅÅÅ han hotar mig med att jag inte ska få röka nåt imorgon, men ÄGD jag vann 175 kr på vegas, så jag kan köpa TRE pack cigg imorgon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÅÅÅÅÅÅÅ ÄGD
(nu kommer jannis vilja äga mig tillbaka så han kommer starta upp en blogg, och han kommer förmodligen heta typ, DJSKIXAN)
nu ska jag och stelios skratta åt jannis, cause that's what we do best (förutom när dom skrattar åt mig)
GONATT

Allmänt.

GODERMORGON MITT HÄRRSKAP!

Igår var det ju bowling och käk med jobbet, vilket självklart var kul! Träffa cheferna och kolegerna utanför jobbet liksom.
Först gick det superdåligt för mig på bowlingen men sen när jag fick strike en gång, så rullade det på, men Josse var dock elit.
Sen åkte jag och Jannis till mamma, och sjöng, pratade, åt kycklingvingar och hade mys.
Sen åkte vi till Vedad och Sara och spelade lite remi.
Så vi han med en hel del på en kväll.

Ikväll ska vi skjutsa mamma och Thommy till Kil, sen ska jag, Jannis, Vedo och Sara till Biljard9an, lira lite biljard och ta en drink, för omväxlings skull.
Det blir en tidig kväll iallafall. Skönt det.

Nu ska vi tippa trav.
CIAO

Raija <3

God morgon, god morgon!

Klockan är 09.20 och jag sitter uppe, istället för att vara där nere på spanskan, men jag är så sjukt trött på spanskan och den är inte längre rolig för fem öre, inte nu när jag sattsar på att lära mig grekiska.
Idag är en dag jag är sugen på att vara hemma med mamma, titta på The Hills, eller typ Lejonkungen och bara slappa.

Har suttit och kollat på chihuahuor, och jag vill så himla gärna ha en! Har velat ha en väldigt väldigt länge.
Jag har ju en liten blandras gullesnutt nu, Raija (Cavalier/Dvärgpudel) jättefin! Och man kommer förmodligen aldrig mer att få en så himla underbar hund. Nu är hon 14 år, alltså jättegammal, vilket är jättejobbigt eftersom hon knappt orkar hoppa ur sängen och hälsa på folk längre. Jag var fyra år när vi fick henne, så det är verkligen som min endaste syster.
Jag tänker inte köpa en ny vovve för att "fylla upp Raijsas tomrum" för det är omöjligt. Helst så vill jag att Raija ska fortsätta i flera år till, eller iallafall ett bra tag till.
Men jag är verkligen himla förtjust i Chihuahua rasen.

Jag åker nog hem till mamma nu.
Se ya later!


JAG OCH JANNIS - true happiness

Hejhej!
Jag ska inleda med en väldigt fin text tillägnad min väldigt fina och underbara pojkvän.
With you, I’d withstand
all of hell to hold your hand
I’d give it all
I’d give for us
give anything but I won’t give up
‘cause you know,
you know, you know
,
that I love you, all along...

Jag och Jannis låg och pratade förut, och som vi ibland brukar göra så sa vi tre saker om varandra som gör att vi älskar varandra så mycket som vi gör.
Det är stunder som verkligen kan få mig att gråta av lycka, för att man känner sig så himla älskad. Och det är så sjukt underbart att bli älskad av någon som man älskar så himla mycket tillbaka.
Det är den överlägset bästa känslan - Är man älskad och älskar tillbaka, är man lycklig och därmed oslagbar.

Idag hade vi redovisning i svenskan vilket gick jättebra. Fick VG, vilket var väldigt bra eftersom Magnus sa att det var mer eller mindre omöjligt att få MVG.
Snart är jag också klar med psykologin vilket känns supert!

Ser fram emot helgen.
Känns som att det kommer bli en bra helg.
Imorgon är det skola först, sen ska jag hem och fixa i ordning mig lite, på med sport toppen och stretsha lite innan bowling med jobbet. Haha. Nej då, men typ...
Sen efter det ska jag och min pälski till mamma. Saknar henne jättemycket!
Så imorgon blir nog en väldigt bra dag!

Nu ska vi bära in däck i bilen, och sen ska vi spela lite bingo.
WISH US GOOD LUCK, WE'LL NEED IT!

FILAKIA CIAO!

Igår, onsdag.

TJO!

Glömde skriva igår, så jag skriver idag tillägnat igår. Så Skriver jag lite senare sen, vad som hände idag. Typ..

Igår, alltså Onsdag.
Det var ingen skola, så jag tog mig en rejäl sovmorgon, som var rejält skönt.
När jag vaknade pluggade jag lite psykologi, som jag också ska plugga typ hela dagen idag, eftersom jag måste
bli klar med det, senast idag.
Sen åkte jag in till Jannis, min älskipälski! Och när han slutade åkte vi till Thia för att hälsa på. Och henne var det väldigt längesen jag såg sist så det var väldigt mysigt.
Vi åt pannkakor där, och sen tog vi en kaffe.
Sen gick vi ut och pratade lite, innan Jannis skjutsade mig till jobbet.
På jobbet gick det sådär...
Första passet sålde jag ingen.
Andra passet sålde jag en.
Tredje passet sålde jag en.
Ingen direkt bra procent. Men till veckan blir det att ta nya tag för då är det jobb every day!
Spelade remi med Sara och Vedad igår (i tisdags alltså) och förutom att vi vann turneringen, så vann vi också igår, Jag och Jannis, så nästa helg, eller nu på söndag ska dom bjuda oss på biljard så blir det en drink. Det ska bli trevligt!

Okej, vi hörs sen!


Skoltid.

Tjosan hoppsan!

Sitter i skolan, har precis jobbat med engelsk debatt om abort. Gick ganska bra idag, har väl inte sådär supermycket kvar nu.
Har rullat på ganska bra i skolan idag. Gjorde ett arbete om Sömn och Drömmar. Tänkte nu att jag ska göra någonting jag ligger efter med, men det är så svårt för jag vet inte riktigt vad det är. Funderar på om jag liksom ska ta ett ämne i taget, och då kommer jag börja med psykologin. Har bara tre arbeten kvar där nu, och vad som komma skall är att jag ska skriva om en dröm och sedan tolka den, så det ska jag göra nu. Sen ska jag till min älskling, som jag saknar så det värker!

Var meningen att jag skulle jobba idag, men jag hinner inte eftersom jag ligger lite efter i skolan nu. Uhg...

Jobbade igår, vilket inte gick sådär superbra, men det är väl bara att ta nya tag igen!
Ska jobba alla dagar under lovet plus heltid fredag så det blir ju bra.
På tisdag ska jag också sätta på 24 timmars ekg.
Glömde mina papper på idrotten och dom MÅSTE jag verkligen ha, så jag hoppas dom ligger kvar. Ska hämta dom nu, så att jag får träffa min baby snart :)

Hörs lite senare kanske.
FILAKIA TSAOTSAAAOOOO!

Suprise

Idag har jag inte gjort så himla mycket, vaknade upp efter en lång film natt med "gänget" o la mig runt klockan 3 igår. Självklart var jag tvungen att gå upp som vanligt tidigt på morgonen för att ta mig till mitt underbara bingo palats(mitt andra hem) :D
Idag var det en dag som icke var sig lik, varje morgon så är det så att fia följer med mig vart jag än åker, men idag så bestämde hon sig för att vara kvar hemma och sova? men hon överaskade mig då hon kom till mitt jobb och gav mig hundra kramar och pussar ;) Tack för det gumman, betyder mycket för mig att du är vid min sida när jag verkligen behöver dig =)
Fia är en speciel person, fylld med suprises!
Hon är så himla söt
hon är så himla vacker
hon är så himla trevlig
men för det mest så är hon da super foxy sexy lady in this motha fuckin planet :P SLAM DONKEY FONK PUT IT ON!:P
Fia vet inte att jag skriver detta, så det kommer bli som en suprise för henne aaa awwwiiiii va roligt :P
Första gången jag skriver blogg, va lame.
=)=)=) vet inte vad jag ska skriva, det enda jag har på mitt hjärta är fia, och det är det enda jag tänker på :P AWIU!:P
Älskar dig mest gulleplutt =) puss

Ska vi ta en drink nästa år?

Lördag idag.
Hittills dryg.

Skulle jobba, men det avbröts pga personliga skäl.
Plus att det hände något väldigt pinsamt på jobbet. Pinsamt. Typiskt min tur va?

Jag och Sara pratade förut om att vi skulle göra fler saker om veckorna. Att vardagen har blivit väldigt vardaglig och vanlig på typ.
Så säger hon; Ska vi gå ut och ta en drink nästa år? (När hon i själva verket skulle fråga om vi skulle ta en drink nästa vecka.) Det tyckte vi va ganska roligt. Kanske var för att vi var så uttråkade vi tyckte det?

Snart ska jag hoppa in i duschen och fixa iordning mig. Jocke fyllde år igår, så vi ska dit och gratta honom och träffa Nora. Varken jag, Jannis, Sara eller Vedad ska dricka, så det blir ytterst lugnt.

Idag gick jag och Sara förbi Bianco och såg dom sötaste skorna som jag verkligen VILL ha. Limited edition också! Haha. Nej, men uber var dom. Kanske inte lika uber som dom andra som jag vill ha på nyår, men nästan. Riktigt fina till fest iallafall! Typ fester som bröllop, dop, lite finare fest liksom.

Min älskling har gått till ICA, saknar honom redan.
För första gången på 100 år typ, ska vi sova hos mamma, och vara själva. Åh va underbart det ska bli!
Uuuu vilken kärlek jag har till denna människa! Helt otroligen hur en annan människa kan betyda så mycket för en själv...
Ska pussa ihjäl honom när han kommer hem.
Jag vet att du läser min blogg älskling, så this is for you.
Love is just like flashes of light,
streaming troughout out of my heart.

Wherever you go I will follow
I just wanna be where you are
Like a shooting star
You shine brightest of them all
Wherever you go I will follow
And it doesn’t matter how far
Like a shooting star
You shine brightest of them all.







Fredag, HÄRLIGA fredag

Hejsan svejsan!

Idag är det fredag, och jag har inte gjort typ nåt.
Var i skolan en snabbis, med Stelios och Smaro. Smaro såg en isbjörn och sa; JAG VILL OCKSÅ HA EN STOR RUMPA.
Det tyckte jag var väldigt roligt :)
Sen var jag och Stelios med Jannis när han klippte sig, så fin blev han!

Nu ska vi träffa Vedad och Sara på bingon.
Vann ju pengar till potten, och sen igår vann jag 1000kr också. FINALLY. Long time ago.

Sen blir det film hos Abbe.

Har som sagt inte gjort ett skit idag - Fredag, HÄRLIGA fredag.
Imorgon blir det jobb. Looking forward to it.

ADJÖSS

WAYnis

Tjoho!

Sitter på jobbet.
Skulle egentligen inte ha jobbat idag, men eftersom jag inte jobbade i måndags så måste jag jobba igen det lite.

Idag var jag inte i skolan. Har blivit lite mycket sånt den senaste tiden. Måste verkligen ta mig en dag för att plugga lite men nu blir det ju jobb i helgen så jag antar att jag får köra fredagkväll till plugg. Kul... Innan jag gick till jobbet, gick vi på stan en kortis. Stelios skulle visa mig ett par skor på Foot news och då såg jag snyggaste skorna ever! Nästan... Ett par skor, perfekta till min nyårs oufit! Dom är verkligen uberduber!
Dom skorna, MÅSTE jag bara ha. That's it.
Smaro var med oss på stan också, världen gosigaste gounge.
Vi gick till Waynes, tog en kaffe och sen var det dags för jobb.

Egentligen är jag väldigt glad idag, efter något hemskt kul som min gosifnos pojkvän berättade för mig idag.

Men nu orkar jag inte skriva mer.
Efter inte ens ett pass orkar jag inte heller jobba mer.
Vill bara vara med min älskling :)

Nu måste jag försöka få någonting sålt.
ADJÖ


Efter regn kommer solsken.

Kali spera!

Ska till skolan nu, lite sent, men bättre det än aldrig. Har ganska mycket att göra men idag blir det en heldag med plugg. Faktiskt lite roliga grejer vi håller på med nu. Imorgon ska jag göra matteprov tänkte jag. Känner mig rätt loaded för det.
Igår ringde min läkare, så jag ska själv ringa till sjukhuset för att fixa lite grejs. Antar att jag kommer bli lite utav en stammis där igen.
Jannis ska till Nofel, så jag får åka med honom till skolan, awi :)
Stelios helt söt, köpte Ben n Jerrys igår, mmm :)
Nora beställde jävligt fina skor från Nelly, som jag också vill ha, fast jag vill ha dom i lila! Så sjukt söta! Det blir nog kanske... Sen finns det ett par jävligt coola till som jag vill ha. Nelly är typ bäst, faktiskt.

Jag längtar tills jag får min period igen, för Effy sa att jag kommer ha otur typ hela tiden, tills jag får den igen, och det har varit VÄLDIGT sant. Men som jag och Sara sa igår. Efter regn kommer solsken. Förhoppningsvis.

Jag måste berätta om något roligt, när Artemis och Lena, Jannis kusiner ringde, så roliga är dom. Men det tar vi sen.
Nu ska jag ta min dyrbara tid men min dyrbara underbara pojkvän. Han är verkligen... Ja, det finns inga ord. Men som jag sa till honom igår, det finns olika sorters lycka och han är den största av dom alla, and when it comes down to it, he's the one, and all I need.

Sen vill jag också säga tack till Sara. För stöd och förståelse och för att hon är en så himla bra vän.

ÄLSKAR ER TVÅ, OK? :D

Måndag morgon.

God morgon, god morgon!

Dagen har hitills varit rätt flummig. Gick upp kl.8 och somnade om. Sen när jag väl vaknade och pallrade mig iväg till bussen hade jag busskort för sept :/ bara 12 dagar in i okt liksom..

Ses snart!

Äntligen fredag?

Tjoho!

Idag är det fredag och det har hitills varit en väldigt bra fredag för att ha varit i skolan. Känns lite ljust nu faktiskt :) Känns bra!
Idag träffade jag Omar för första gången på typ ett halvår! Omg.
Så ikväll blir det party för Omars visits här.

Är lite piggare än igår, men mina näsa är fortfarande helt friterad typ.
Hoppas ni alla får en trevlig fredag!
Ni alla typ, 3 som läser min blogg :) haha.

Tonight GOOD FUCK will happen :D LOVE YOU BABY IOANNY :D

Grattis Omar!

Hejhej.
Jag är sjuk.
Snor. Feber. Kallt. Huvudvärk. Sugen på glass och förlorade på v64.
Skulle ha jobbat idag, men det är ju inte det lättaste när man är sjuk.
Nu ska vi se på film.
Imorgon är det eximination i matte, nästan så att jag ser fram emot det...
Plus imorgon, plugg plugg och plugg.
Idag ger jag en speciell hälsning, till Jannis.
"Jag älskar dig, så mycket så jag spricker typ. Du gör mig gladast och lyckligast på jorden samt att du har en alldeles helt underbar familj som betyder så otroligt mycket för mig!"

Träffade godingarna Joline och Hasna idag. Var sjukt längesen! Måste bli något styrt snart så att man får ordning på torpet.
Nu är det filmdags.
Adjö och önska mig lycka till imorgon i matten.
JUST DET. GRATTIS TILL OMAR SOM FYLLER ÅR IDAG, VÅR NÖRSKE LILLE GUTT! Och grattis Dalal som fyller 18.

Skrivelitt.

HEJ.
OJ...

Läste nyss min gamla blogg, blir alldeles glad av att läsa den. Saknar Joline nu. Skrev mycket om våra tider i den. Fy va härligt! Det var tiden då jag bodde hos min käre vän. Får ett leénde från öra till öra när jag läser om det, för nu kom det upp massa roliga minnen. Goa tider...

Just nu är det jobbiga tider.
Men jag hoppas på en bättring snart.
På vissa plan är det bättre än någonsin, men på andra, värre än någonsin.

Man är så upptagen nu för tiden. Med allt. Med måsten. Men så är det ju, det vet vi, men det suger ibland.

Skulle bara skriva en snabbis...
Antar att det blir en liten skrivelitt på jobbet sen.

Taleme!


RSS 2.0