HAPPINESS



Idag kom jag på det.

HAPPINESS IS NOT DESTINATION, IT'S A STATE OF MIND.

Jag känner det.


Hard work



Nu är jag riktigt sliten. Idag avslutade jag månadens hårda jobb med ett arbetspass på 9 timmar. Jag är sjukt nöjd med hur mycket jag faktiskt har hunnit att jobba under februari månad. Jag har verkligen saker att se fram emot nu också, vilket gör att mina hunger på att arbeta aldrig tar slut! Hittills iallafall...

Just nu har jag siktet helt inställt på USA. I really can not wait! Jag längtar ihjäl mig, trots att det också skrämmer ihjäl mig. Varje kväll somnar jag till Sex and the City vilket bara triggar min hunger till att få börja livet in the states! Unbelieveble faktiskt.

Jag skriver just nu inte så mycket blogg, och det är för att jag jobbar, hela tiden. Jag måste ta ett ordentligt tag i skolan också, men just nu så är jag så himla långt fram i fantasierna så fokuset på skolan känns så långt tillbaka. Jag vill bara ta den där jäkla studenten nu, så att jag får DRA.
Har bestämt att jag ska leva i mer eller mindre celibat nu, och spara varenda PENNING, så att jag har till USA. Åh, USA!!! Lite Napa också självklart.

På onsdag ska jag bränna lite penninger också btw. För då ska jag ut med tjejerna! ♥

Godnatt hörni!


Alfie



Igår var jag ledig och dessutom var det den 25:de, min och Jannis dag. Därför bestämde vi oss för att gå till the best place on earth AKA Alife och äta. Köttets lustar blev, och jag rekomenderar BIG TIME.



Just nu sitter jag och försöker skriva en engelska c uppsatts om Extreme sports, men jag kommer ingen vart. Åker till MAXI och köper onyttiga saker, så kanske fanatsin kan flöda fritt sen?




Reebok



Igår var jag och pappa på stan en sväng för att han skulle gå några ärrenden, som tur var hamnade vi på Intersport där jag äntligen hittade ett par uber-nice vinterskor från Reebok.





Impulsshoppingen är den bästa.


bk VS sex and the city



Det enda jag har gjort idag är att kolla på Sex and the city. Jag ÄLSKAR serien mer och mer för varje gång jag ser den. Varje gång jag har Carries underbara tvättäkta tjejskrik så blir jag kär i New York och jag längtar nästan IHJÄL mig tills jag äntligen kommer sitta på planet till Världens bästa stad.

Tog en paus från SATC och gick till jobbet och jobbade. Från 17.00 - 01.00. Om jag är glad? OHJA. Det enda jag tänker på just nu är pengar. USA. Pengar. Norge. BK. USA. USA. Pengar. RESA. Rosa bussarna. Rik. OSV.

Så, godnatt innan jag spårar ur.


Cosmopolitan magazine



Nu har jag 9 nummer utav Cosmopolitan att se fram emot.



När Jannis hade julbord fick dom en present av sin chef - valfri premuneration på valfri tidning. Eftersom Jannis inte är någon vidare tidningsläsare så fick jag ta den iställlet. JIPPI!


Amerikanska muffins



Jag kan inte prata och inte äta, men baka, det kan jag!




AMERIKANSKA MUFFINS

4 dl vetemjöl
1 3/4 dl socker
4 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
2 krm salt
1 dl kakao
175 g mörk eller ljus choklad efter smak
1 ägg
3 dl mjölk
1 dl olja

Vispa ihop de "blöta" och de torra ingredienserna för sig. Det blöta kan man vispa med elvisp några sekunder innan man blandar ihop allt. Med riktiga formar fyller man den lite mer än halva och därefter stoppar man i relativt stora chokladbitar. (Inte för långt ner bara eftersom dom sjunker lite när man gräddar dom.)
Ugnen ska vara på 175 grader.
Stora fomrar: ca 20 min
Små formar: va 15 min

Jag använde inte riktiga formar som man ska ha för amerikanska muffins, så dom blev inte så fina som dom borde vara.





Om man vill kan man vispa lite grädde och spretsa över muffinsen som lite garnyr.




Höga mål och ännu högre drömmar



10 SAKER ATT GÖRA INNAN JAG FYLLER 25 ÅR

- Hoppa fallskärm
- Hoppa bungyjump
- Au pair USA
- Åka med rosa bussarna
- Bartenderutbildning
- Volontärarbeta
- Bestiga Kebnekaise
- Lära mig spela piano
- ... öppet för förslag



Vad skulle NI vilja att jag ska göra innan jag blir för gammal för galenskaper?


Helgens fantastiska...



OSTBRICKA ♥ Det är helt sjukt va jag är svag för ost. I fredags köpte vi med oss massor med ostar hem som vi satt och gottade oss med. Det värsta är bara att jag förmodligen inte tål laktos. Men det är värt besväret I must say.



Fem olika små ostar. Kul att testa bara.
Från vänster om vindruvorna
- Annanas med cashewnötter (mild ost med fruktig smak, nästan lite godissmak)
- Mild, krämig ost med peppar (lite för mycket peppar och lite för mild ost)
- Gräslök mildost (Smakade gräs och inte så mycket mer)
- Mögelost
- Brieost





Två ostar jag verkligen rekommenderar är
Till vänster: Tallegio
Till höger: Grön pesto ost



Pappa stekte även lite älgkött som verkligen var himelskt gott!
Det skulle ha varit som grädden på moset om jag skulle kunna få ha unnat mig ett glas vin också, men icke sa Nicke när plikten kallar.


Fullsmäckad helg



Då var denna helg avslutad. Det känns väldigt skönt eftersom jag nu är lite rikare än vad jag var innan den började. Har fått riktigt fina dricks under helgen också, så bättre än vad denna har varit är det svårt att slå!

Nu har jag sjukt ont i halsen och blåsor på både tungan och i halsen. Tycker lite synd om mig.


Jobba, jobba, joooobbaaaa



Är HELT slut. Inatt jobbade jag mellan 00.00 - 06.30 så det svider just nu i ögonen på mig. Eftersom jag inte tog någon nap innan jag åkte och jobbade så blev jag därför vaken i 24 timmar vilket tär på krafterna.
Inatt jobbar jag igen mellan 01-04 och på söndagen jobbar jag bara några få timmar på dagen.
Har även fått massor med extra tid till veckan nu också, så jag är väldigt glad just nu.




FF



Foo fighters - Times like these

I'm a one way motorway.
I'm the one that drives away then follows you back home.
I'm a street light shining, I'm a wild bright blinding light, burning off alone.




It's times like these you learn to live again.
It's times like these you give and give again.
It's times like these you learn to love again.
It's times like these time and time again.




AUDI <3



Sitter och avslutar en härlig dag med en kopp mint och chamomile té som jag inhandlade i Thailand. Vi är hundvakt åt Elins sötisvovve Xina på 16 veckor, så henne har jag gosat och busat med nästan hela dagen.



Idag har jag även provkört en Audi a6:a, inte lika nice som en a5:a, men fortfarande UBER.
Någon dag SKA jag helt enkelt roula runt i en Audi!





Klippning



Igår blev jag riktigt trött på att det för det första inte går att göra ett jota med mitt hår PLUS att det är så inibombens slitet. Jag pratade med Ravin och självklart var detta någonting hon kunde fixa.
Imorse begav jag mig till stan där Ravin klippte mig, så himla skönt! Och jag är supernöjd. En lite busaktig frill fick det bli.



Före och efter

Tack Ravin, jag är supernöjd verkligen! Så till alla som ska klippa sig rekommenderar jag Ravin Sandi på Hair and face.




Me and my guitar



Idag tog jag tjuren vid hornen och började plinga igen. Jag har varit lite nervös inför det faktiskt och förmodligen därför så har jag skjutit upp mötet, men det gick verkligen hur bra som helst och jag har inte alls glömt så mycket som jag trodde att jag skulle ha gjort. Ångrar att jag inte tagit fram den tidigare.



MIN LILLA GURA OCH JAG ÄR ÄNTLIGEN ÅTERFÖRENADE!

Tänkte att jag skulle ha lagt upp en liten video men eftersom jag är oteknisk och inte lyckas fixa ett youtube account så blir det nog inget med det.
Kanske får låna Jannis användare, om jag tippsar om DjSkiXan på youtube! VISIT NOW PLEASE.


A different kind of work out



För att jag ska hålla igång och träna så är det väldigt viktigt för mig att variera vad jag tränar. Igår var jag och pappa ute i det vackra vädret och åkte längdskidor, en sträcka på fem kilometer i superfina spår. Så himla underbart! Sjukt bra träning plus att det blir lite mer äventyrligt än att gå på gymet också ;)



Skidoutfiten



Pappa på spåret



Så sjukt härligt med frisk luft i lungorna och rosiga kinder efter ett stenhårt träningspass!
Längtar tills jag kommer ut i spåren igen.


GREKLAND HERE WE COME!



Ända sen jag träffade Jannis så har jag alltid velat fira påsk i Grekland. Det är det största som firas där och jag har hört många historier. Nu såg vi att Ryan Air har börjat flyga till Thessaloniki och därför så bestämde vi oss för att nu slå till och ÄNTLIGEN ska jag få fira påsk i Greklandet!



Grekland 2009



Grekland 2010

Nu längtar jag till påsk.




Guldfynd by Kenza



Ville bara visa det superfina halsbandet som jag fick av min lilla kusin i födelsedagspresent.
Tack Emil, du är för söt! :)




(Från Guldfynd by Kenza.)
Känns lite konstigt att gå runt med något runt halsen som det står hennes namn på, men jag tycker att halsbandet är skitsnyggt verkligen så det får jag stå ut med.




Det blir ingen bal på slottet.



Som ni vet så var det ett tag sen jag beställde min balklänning, och eftersom den inte har kommit så ringde jag in till Bonprix och frågade varför.
"OJ, vi måste ha lovat ut för många, så måste du ha blivit utan. Men du kan ju kolla efter något annat fint på vår hemsida." Ursäkta språket, men KYSS MIG I RAVA! Aldrig! Det det var the only one för mig, så nu har jag bestämt mig (tror jag) att det blir ingen bal på slottet för min del! NEJ. Klänningen kostar, skorna kostar, inträdet kostar, håret kostar, tillsammans blir det typ 2000 kr, så istället tänkte jag hoppa fallskärm!

Hur värt är det inte att byta ut balen mot ett fallskärmshopp? Ja, precis. Värt.
Så därför behöver jag inte längre bekymra mig över detta. Skönt.







Några bilder från när vi var i Sälen och körde Höghöjdsbana med Adrenalinas.
Det är det här jag vill göra! Detta är min grej känner jag. ÄVENTYR.

Nu ska jag skriva ett tal i Svenska C som jag ska framföra imorgon. Det ska handla om äventyr och lite ectreme sports. My thrill.


Yves Larock



I fredags så trodde jag att jag skulle jobba natt, men då skriver chefen ett sms och säger att jag ska jobba lördag och söndag - dag. En frisk överaskning som resulterade i en utekväll med Jannis. Det var icke igår!
Jag var verkligen inte sugen, eller taggad, men vi pös oss iväg till slut.
Ingen kö, inget folk, kändes som Holken, men när Yves drog igång gjorde jag också det.

Dansade HELA tiden och tydligen så mycket så att jag dagen efter hade träningsverk i både armar, ben och mage. Skönt. Då brann jag ölen vi drack.



Ungefär såhär såg jag ut.
Och jag måste få lyfta fram att vi drack asti CinZano, det godaste mosérande vinet som finns! Rekomenderar det till TUSEN!




Mysplugg



Har varit sjukt duktig den här veckan.
Varit hemma från skolan en hel del och därmed även fått en hel del skolarbete gjort!
Har lite finslip kvar på sista uppgigften i Naturkunskap och sen är jag KLAR för gott med den kursen.
HAPPY DANCE!



Myser i soffan med smulan och pyjamasbyxor mellan pluggandet :)


AXA mannakvick



Och hur gött är inte detta? Frulle på sängen, made by myself. AXA mannakvick med krossade hallon och blåbär. MUMMSIGT SOM INIBOMBEN plus att man får superbra energi utav det.



Finns det någonting skönare än att gå upp på morgonen, göra frulle, gå ut med vovven och sedan ha möjligheten att krypa ner i sängen på en supermjuk kudde och ett bomulstäcke som fortfarande är lite varmt?
Typ det bästa jag vet. Faktiskt.

Men stolt är jag över mig själv iallafall, för att jag har börjat att äta frukost.


Bambi på längdskidor



Okej att det är mörkt när bilden är tagen, men ALL KRITIK åt iPhones kamera!



Är lite tvungen att lägga upp den här bilden eftersom jag var så modig och åker längskidor helt själv uppe i skogen när det är mörkt. Men bästa sättet att övervinna en rädsla är ju faktiskt att utmana den.


Lite posing i Bangkok



La in dom sista bilderna från Thailand nyss och hittade lite shululu bilder från Bangkok. Finns bara en sak att säga; ÅH VA JAG SAKNART!





På hotellet.





Med den här utsikten stod vi och spelade golf. Inte minigolf. Riktig golf. Kan inte bli så mycket bättre. Enligt mig.





Squash



Idag har jag varit hemma och pluggat och det gick ungefär lika bra som igår så jag funderar på att utnyttja detta ryck jag har fått och vara hemma imorgon och fortsätta kämpa på.

Nu har jag nyss varit iväg till Rackethallarna tillsammans med Jannis och spelat squash. Är jag tävlingsinriktad or WHAT? Men det var väldigt roligt och skönt att spela, det var sjukt längesen.




Längdskidor



Idag har jag och pappa varit iväg och införskaffat mig ett par nya, jättefina pjäxor för längdskidåkning.
Ska bli skönt att komma igång med lite längd nu, men så TYPISKT som det är så började det råsnöa och regna så pappa känner inte för att åka idag. Därför ska jag nu ta med mig voffsingen upp i skogen och gärdet för att göra egna spår.





MÄRKE: Madshus
KÖPTA PÅ: Team Sportia
PRIS: 1 249 kr

Ett extra plus i kanten är att mina fina pjäxor stöder bröstcanserfonden! :)

TACK PAPPA! ♥
(Åh, va bortskämd jag kände mig nu. Kul. Skönt. Hih!)



Slappdag



Eftersom jag inte jobbade inatt så tänkte jag att jag idag skulle hinna med massa bra saker, men vi får se hur det blir med den saken.
Jag och Daniel var nyss iväg och hyrde tre filmer som vi ska kämpa oss igenom.
Sen ska vi göra kycklingsallad, eftersom vi är ensamma hemma.
Så, bra.
Tack hej.



STEP UP 3



COUPLES RETREAT



MEIN KAMPF


Affro



Igår var jag på årets första träningspass tillsammans med min gode vän Frida. Vi var på Affro och det var hur kul som helst! Orkade till och med uppvärmning på crosstrainern tjugo minuter så jag ger mig lov att vara stolt över mig själv faktiskt.

Innan träningen var vi på Bergvik där jag köpte en ny träningströja och en ny sport bh och efter det åkte vi vidare till KOYA och åt sushi. MMH! Love it.


RSS 2.0