Greece 2010

HELLO EVERYONE!

So, now I'll tell you about our trip to Greece, but since I have so much to tell I'll do it in Swedish to save some time.
Here we go...

GREKLAND 17/7 - 9/8 2010



Vi bilade, vilket tog tre dagar, men jag sov väldigt mycket eftersom jag fick öroninflammation.
Österrike och Italien bjöd oss på otroligt vackra vyer, då höll jag mig vaken.
Vi åkte färja från Italien (Ancona) till Grekland, det tog oss 11 timmar, och det var lyx. Pool. Levande pianobar. Casino. Club. You name it.

På båten gick jag upp tidigt på däck för att se på soluppgången som var bland det finaste jag någonsin sett.





Den här resans syfte var inte att åka till Grekland för att sola och bada utan för att träffa vänner och familj.
Vi har åkt runt en hel del.
Först var vi i Katerini, där havet är, så vi började med sol och bad i några dagar. Sen åkte vi till byn, som ligger lite utanför Kilkis.
Därefter åkte vi till Polikastro där Jannis pappa bor och han hade ingen aning om att vi skulle komma, så vi överaskade honom, och det blev hur lyckat som helst!
Vi var där i några dagar och sen åkte vi tillbaka till lilla byn igen. Det är en by på 25 hus men det är mer hålligång än vad det är i Karlstad liksom...
I byn gick vi på utflykter och lekte "När natten faller i Pallermo" som var hur kul som helst.











Vi tog ungefär 1.300 bilder och det är så himla svårt att välja dom bästa. Men jag tänker lägga upp så många som möjligt på facebook, så där får man väll kolla om man vill ha mer utav det goda.
Jag tänker lägga upp bilder på Champions leauge matchen vi var på mellan PAOK - AJAX i ett senare inlägg, som bara kommer att handla om fotboll. Oj va nördigt det lät. Haha.

Den här resan var alldeles underbar. Det bästa var att jag och Jannis fick komma bort från allt här i Karlstad, mobiltelefoner och massa måsten och vi fick vara med varandra, varje dag i tre veckor.
Att få träffa alla människor har också varit hur underbart som helst. Jag älskar verkligen det sociala livet i Grekland. Det är så sjukt stor skillnad om man jämför med Sverige.



<3  

Tack Jannis, min älskling, för en underbar resa som jag aldrig kommer att glömma. Dom här tre veckorna tillsammans med dig, trots att vi inte har varit på tu man hand, har gett mig så mycket energi och lycka att keep going. Min kärlek för dig har under de här veckorna växt ytterligare, om det nu är möjligt. You made this happend, och det är jag evigt tacksam över gubben.
Det bästa med dig och mig är att vi vill så himla lika, och det är en så simpel grej som att bara få vara med varandra. Vi är inte heller som andra par, som kanske är med varandra mycket och sedan tröttnar, vi är tvärtom. Ju mer vi är mer varandra, desto mer vill vi.
Det finns inga ord jag kan använda, för att få dig att förstå hur mycket du betyder för mig.
Dagar dom går upp och ner, solnedgången då vi ser, stjärnorna i det blå, brukar falla då och då, hoppas att önskan jag får uppnå.
Jag fick min önskan, jag fick min prins.
My soulmate.
Wich I truly believe.
Jag älskar dig Jannis Keskinidis.
<3



Kommentarer
Postat av: Jannis

omg baby vilket inlägg, blev helt rörd. läst 2 ggr, samt att jag kollar på bilderna och ser true happiness!!VILKEN SEMESTER!! omg jag dör!!! FIA tänk dig det du känner ta det gånger lika mkt, så mkt känner jag! fan va du är bäst!!!!!!!!! LOVE U <3<3<3<3

2010-08-14 @ 14:19:52
Postat av: lojjan *svar på kommentar*

aw1 tack för dom orden fia! <3love!

2010-08-16 @ 14:23:38
URL: http://makeupjerk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0